Harvest Moon: One World

Már kapható

Kezdj egy új életet, egy felfedezésre váró, új világban!

Igazgass egy gyarapodó farmot, miközben felfedezed a kalandokkal, változatos kultúrákkal és barátokkal teli világot a Harvest Moon: One World játékban a Nintendo Switch konzolon.

Egy elveszett paradicsom

Egyszer, réges-régen, a Szüreti Istennőjének égisze alatt virágzott az erőforrásokban gazdag világ. A buja, zöld tájon apró és hatalmas lények egyaránt gyarapodtak. A gyümölcsök és zöldségek egész évben bőségesen teremtek. A nép azonban, ami egykor hálás volt az istennő áldásaiért, idővel elvesztette a természet iránti tiszteletét. A Bőséges Talaj eltűnt a világból és vele együtt az istennő ereje is elveszett. Mégis hitte, hogy egy napon a Bőséges Talajt újra felébreszti egy kéz, amit a végzet vezérel…

Harvest Moon: One World

Arasd le, amit vetettél

Ragadj vasvillát, és merülj el a tanyasi életben, miközben learatod a terményt, és gondoskodsz növekvő kis gazdaságod állatairól. Keress pénzt áruid eladásával, és tedd szerény kis tanyádat virágzó birtokká!

Egy világ

Egy kalandokkal teli világ vár rád! Utad öt, egymáshoz kapcsolódó régióba vezet majd el, ahol más és más éghajlati körülmények várnak rád, egyedi flórával és faunával.

Harvest Moon: One World

Gyökeret ereszteni

A legkorszerűbb Expando-Farm összecsomagolható, és bármikor magaddal viheted új legelőkre! Az egyes régiók lakói úgy módosították gazdálkodási gyakorlatukat, hogy túlélhessék az éghajlati körülményeket. Ahhoz, hogy új otthonodban boldogulhass, el kell sajátítanod a helyi kultúra készségeit – mint az egészséges legelők fenntartása, rizstermesztés, rénszarvasok gondozása és még sok más!

Szárba szökkenés

A burgonya az egyetlen megmaradt növény ebben az egykor fajokban gazdag világban. Az új magfajták megszerzéséhez szükséged lesz a Szüreti Tündérek segítségére, de őket nem mindig könnyű megtalálni...

A magok eltérő módon növekedhetnek attól függően, hogy hova ültetik őket, ami akár új termésfelfedezésekhez is vezethet!

A barátság magjai

Kalandod során egy sor érdekes karakterrel találkozol és segítesz nekik. Szerezz új barátokat, és vegyél részt helyi fesztiválokon, miközben a közösség szerves részévé válsz.

Csábítsd el az öt jóképű agglegény vagy gyönyörű hajadon egyikét, akivel össze is házasodhatsz, és családot is alapíthattok!

Határtalan kreativitás

Fejezd ki egyéniségedet karaktered személyre szabásával, és használatitárgyak megalkotásával!


Akár ez is tetszhet:

2020.03.20.

Animal Crossing: New Horizons

2018.06.21.

Minecraft

2020.10.30.

Pikmin 3 Deluxe

2017.04.28.

Mario Kart 8 Deluxe

2019.07.12.

Dragon Quest Builders 2

2017.10.28.

Super Mario Odyssey


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU