Animal Crossing: New Horizons

Már kapható

Animal Crossing: New Horizons
Légy üdvözölve a „Kezdj új életet egy lakatlan szigeten“ élménycsomagban!

Egy gondtalan új élet vár rád a láthatáron túl! Lépj ki a repülőből saját lakatlan szigetedre, ahol új barátok, felfedezések és lehetőségek várnak rád. Az édenkert olyan, amilyennek te elképzeled és megalkotod az Animal Crossing: New Horizons játékban a Nintendo Switch konzolon!

Út a Paradicsomba

Egyetlen sátorral és hűséges új NookPhone-oddal felszerelkezve életed eleinte kicsit rusztikus lesz. De ne aggódj! Egy kis munkával a sziget olyan hellyé változhat, amit büszkén hívhatsz otthonodnak. Mint mondják, ha azt akarod, hogy a dolgok jól legyenek megcsinálva, csak egy lehetőséged van: csináld magad!

Animal Crossing: New Horizons
Animal Crossing: New Horizons

Gyűjts DIY recepteket, és szedd össze a szükséges alapanyagokat. Barkácsolj eszközöket, amelyekre nap mint nap szükséged van, vagy kültéri bútorokat, melyek mindenki számára kényelmesebbé teszik a világot. Dekoráld a szigeted mindenféle kreatív módon, építs hidakat, ösvényeket, lejtőket és folyókat, hogy olyanná formáld, ahogy neked tetszik. Nem fog egy nap alatt minden sikerülni, de ahogy lassan minden a helyére kerül, annál nincs is csodásabb látvány!

Animal Crossing: New Horizons

Egységben az erő!

A szigetet nem alakíthatod igazi Paradicsommá, ha nincs, akivel megoszd! Noha eleinte kevesen vagytok, folyamatosan érkeznek új lakosok, mialatt a sziget fejlődik. Segíts nekik letelepedni, tegyél apró szolgálatokat, küldj ajándékokat, szervezz fotózásokat Photopia szigetén, és vegyetek részt még sok más közös élményben a barátság nevében!

Animal Crossing: New Horizons
Animal Crossing: New Horizons

Sőt mi több, akár 8 játékos is regisztrálhat egyetlen Nintendo Switch konzolon, és élhet együtt a közös szigeten, és ebből négy akár egyszerre is élvezheti a szigetlakók életét. De játszhatsz hét másik emberrel helyben és online is, elutazhatsz szigeteikre, vagy meghívhatod őket sajátodra. Akár ajándékokat osztotok meg, bogarászatban versenyeztek, vagy csak élvezitek egymás társaságát, mindig új és új élmények várnak rád és barátaidra!

Animal Crossing: New Horizons

Egy élő, lélegző világ

Az évszakok változnak, az idő telik, a lakók haladnak napi teendőikkel – még akkor is, mikor te nem vagy jelen, a szigeten nem áll meg az élet. Éld át az összes évszakot, és minden egyedi élményt, amit magukkal hoznak új otthonodba!

Animal Crossing: New Horizons
Animal Crossing: New Horizons

Hallgasd meg Tom Nook napi bejelentéseit, amiben beszámol az aktuális történésektől. Időérzékeny események, mint például ünnepek és horgászversenyek jönnek és mennek, úgyhogy minden napfelkelte hozhat valami, vagy valaki újat a szigetre. Élvezz ki minden élményt, amíg tart, és várd az újabbakat!

Animal Crossing: New Horizons

Az új életet kezdhetsz egy szigeten...

Bár az élet a szigeten valós idő szerint megy, de te olyan aktív vagy olyan laza lehetsz, amilyen csak szeretnél. Kempingezz a csillagok alatt minden este vagy építs házat. Tartsd meg a szigetet természetesnek vagy készíts utakat és hidakat. Barátkozz meg a néhány szigetlakóval vagy segíts másoknak beköltözni. A döntés a tiéd!

Animal Crossing: New Horizons
Animal Crossing: New Horizons

Minél több dolgot teszel, annál több mindent tudsz felfedezni. Kapj el bogarakat és halakat a helyi múzeum kurátornak, gyűjts alapanyagokat és bővítsd ki a szigeten elérhető szolgáltatásokat vagy építs házakat, hogy többen költözzenek a szigetre. A legapróbb dolgok is nagy változásokhoz vezethetnek...

Animal Crossing: New Horizons

Repülj velünk

A sziget déli partján található egy reptér, amivel te is érkezel a szigetre. Itt nem csak az új lakók és látogatók szállnak le, de te is utazhatsz más szigetekre különleges jegyekkel, melyeket Nook Mile pontokból vásárolhatsz.

Animal Crossing: New Horizons
Animal Crossing: New Horizons

Élvezd a kirándulásokat más szigetekre, melyeken alapanyagokat, állatokat és növényeket gyűjthetsz, hogy hazavidd magaddal. Utazz el Photopia szigetére és állíts össze egy jó fotót kedvenc szigetlakóiddal. Vagy szállj repülőre és látogasd meg a barátaid szigetét, akár helyi vagy online többjátékos módban.

Animal Crossing: New Horizons

Egy sziget mindenkinek!

Attól, hogy egy szigeten laksz még nem kell magányosnak lenned – egy új élet új barátokat is jelent! Hiszen Tom Nook Lakatlan Szigeti Kirándulás Csomagjára mások is feliratkozhatnak, ha szeretnének új helyre költözni. Lehet, hogy pont a te szigetedet választják majd?

Animal Crossing: New Horizons
Animal Crossing: New Horizons

Csak néhány szigetlakóval kezdesz együtt, de rajtad múlik, hogy otthont teremts a többiek számára is. Fejleszd a szigeted hírnevét díszítéssel és építkezéssel, majd figyelj, ahogy érkeznek az új lakók. Hamarosan a Paradicsomod tele lesz új barátokkal!

Animal Crossing: New Horizons

Mit mondanak a lakosok?

Animal Crossing: New Horizons

Ez a hely tökéletes méretű. Túl nagy ahhoz, hogy átláss rajta, de túl kicsi ahhoz, hogy a tengeri szörny megtámadja!

Alfonso
Animal Crossing: New Horizons

Nekem személy szerint ez a legjobb sziget, amit valaha láttam, amiről valaha hallottam, amit valaha elképzeltem, vagy ahol valaha voltam.

Rosie
Animal Crossing: New Horizons

Ki vagy te? Mire kell ez? Én már adakoztam! Nem is vagyok idevalósi!

Gulliver

Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons Edition

Ez a különleges Nintendo Switch csomag mindent tartalmaz, amire szükséged van az új szigetlakó életed elkezdéséhez, köztük egy sziget-tematikájú konzolt, dokkolót, Joy-Con kontrollereket és csuklópántokat, valamint egy letöltőkódot az Animal Crossing: New Horizons játékhoz! Két különböző Animal Crossing: New Horizons-témájú hordozó táska (egy Nintendo Switch konzolhoz, egy Nintendo Switch Lite konzolhoz) szintén kapható.

Animal Crossing: New Horizons
Animal Crossing: New Horizons

Fontos infók a mentési adatokkal kapcsolatban

Ez a játék nem támogatja a Nintendo Switch Online Save Data Cloud funkcióját. Ugyanakkor a lehetőség, hogy az Animal Crossing: New Horizons mentési adatait a konzol hibája, elvesztése vagy ellopása esetén a szerverről letölthessék a Nintendo Switch Online tagok, 2020 második felében elérhetővé válik.

Ez a játék jelenleg nem támogatja a lehetőséget, hogy a játék mentési adatait az egyik Nintendo Switch konzolról a másikra átvigyék, de egy, kifejezetten az Animal Crossing: New Horizons játékhoz fejlesztett funkció, mellyel a felhasználói profilok és mentési adatok hordozhatóak lennének konzolok között, tervbe van véve az év későbbi szakaszára.

Hol kapható?

Az automatikus letöltésekhez a konzol szoftverének frissítve kell lennie, és az internethez csatlakoznia, miközben az automatikus letöltések lehetősége be van kapcsolva, valamint a konzolon elég tárhelynek kell szabadnak lennie a letöltés teljesüléséhez.

Aktív internetkapcsolat szükséges.

A helyi többszemélyes játékhoz játékosonként egy kompatibilis kontroller szükséges. További kontrollerek (külön kapható) lehetnek szükségesek. Nintendo Switch konzolonként akár 8 regisztrált játékos élhet egy közös szigeten, és a sziget 4 lakója akár egyszerre is játszhat ugyanazon a konzolon. Megjegyzés: Nintendo Switch konzolonként csak egyetlen sziget létezik, függetlenül a regisztrált játékosok illetve a konzolon használt játékszoftverek számától. Külön Nintendo Switch konzol és a játékszoftver külön példánya szükséges minden egyedi szigethez.

Akár nyolc játékos is együtt játszhat egy szigeten helyi vezeték nélküli kapcsolaton vagy online játék során. A helyi vezeték nélküli többszemélyes játékhoz játékosonként egy konzol és a játékszoftver külön példánya szükséges. Az online játék közben internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes szolgáltatások lehet, hogy nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz Nintendo Switch Online előfizetés szükséges. Tudj meg többet a fizetős tagsági szolgáltatásról hivatalos weboldalunkon.


Akár ez is tetszhet:

2021.03.05.

Harvest Moon: One World

2017.04.28.

Mario Kart 8 Deluxe

2017.10.28.

Super Mario Odyssey

2017.03.03.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

2019.03.29.

Yoshi's Crafted World

2018.07.13.

Captain Toad: Treasure Tracker


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU