Üzletek listája
Mario Kart 8 Deluxe
Mario Kart 8 Deluxe

Már Nintendo Labo támogatással is!

Pörgesd fel a versenyt a Nintendo Labo: Vegyes csomagból összerakható Toy-Con Motorbiciklidet használva már a Mario Kart™ 8 Deluxe játékban is, kizárólag Nintendo Switch™ konzolon!

Élvezd bármelyik játékmódot ezzel az új irányítással. Akár négy játékos is csatlakozhat egyszerre a Toy-Con Motorbiciklijét és Joy-Con ™ kontrollereit használva. Játssz TV módban vagy akár a Nintendo Switch™ konzolt a Motorodra helyezve.

(A játék, a konzol, a Nintendo Labo: Vegyes csomag és további Joy-Con™ kontrollerek csak külön kaphatóak. Győződj meg róla, hogy a szoftver legfrissebb verzióját használod, mert szükséges ehhez a funkcióhoz.)

Versenyezz és küzdj meg a barátaiddal

Kellj útra a Mario Kart 8 végleges verziójával bármikor és bárhol! Versenyezz a barátaiddal vagy küzdj meg velük az újragondolt Battle mode-ban új és régről visszatért pályákon. Játszatok helyi többjátékos módban akár négyen 1080p felbontásos TV módban. Visszatér minden pálya, ami a Wii U verzióban volt, beleértve a DLC pályákat is. Plusz az Inkling karakterek és vadonatúj vendégszereplők is érkeznek, köztük pár régi ismerőssel, mint King Boo, Dry Bones és Bowser Jr.!

Vadonatúj élmény bárhol és bármikor

Bárhol azonnali többjátékos versenyzésbe kezdhetnek a játékosok és barátaik. Csak át kell adni az egyik Joy-Con controllert ellenfelünknek és máris mehet a játék a Nintendo Switch konzol beépített képernyőjén. Ha pedig 4-en szeretnének játszani, akkor a TV módba váltva négyfelé osztott képernyőn van lehetőség kibővíteni a csapatot. Teszteld le képességeidet online is a világ más tájain élő játékosok ellen vagy vidd magaddal a játékot hordozható módban bármikor, bárhová.

Visszatért a Battle mód és jobb, mint valaha

A Battle mód felújíta és kibővítve visszatér a Mario Kart 8 Deluxe játékba, 8 hatalmas pályával, melyek között egyaránt vannak újak és például a a Mario Kart 7-ből ismert területek is. A már korábbról ismerős Balloon Battle mellett, újra elérhetőek a Bomb-omb Blast és a Shine Thief módok is a Mario Kart Double Dash!! játékból, illetve a Coin Runners mód a Mario Kart Wii verzióból. A Battle mód szerelmesei továbbá egy új játékmóddal is gazdagodnak: a Renegade Roundup módban rabló-pandúr kergetőzés várja őket négy keréken.

Mario Kart 8 Deluxe

Látványos tartalom és amiibo támogatás

A játékosok rögzíthetik a versenyeiket és visszanézhetik a felvételeket a Mario Kart TV módban, hogy újraéljék a legnagyobb sikereiket vagy legviccesebb bukásaikat. Ha pedig stílusosan szeretnének versenyezni a Mario Kart 8 Deluxe rengeteg amiibo figurát támogat az Animal Crossing sorozattól kezdbe a Super Mario és Splatoon figurákig, melyekkel új Mii versenyruhákat nyithatnak meg játékosok.

Képek

Mario Kart 8 Deluxe
Mario Kart 8 Deluxe
Mario Kart 8 Deluxe
Mario Kart 8 Deluxe
Mario Kart 8 Deluxe
Mario Kart 8 Deluxe

További információk

Nintendo Switch

Mario Kart 8 Deluxe

Összefoglaló:

  • Mario Kart 8 Deluxe

    Új karakterek, pályák és még több játékmód

    Versenyezz barátaiddal a Mario Kart 8 legteljesebb verziójában, kizárólag Nintendo Switch-en! Válaszd bármelyik karaktert a Wii U verzióból, annak bármelyik pályáján (beleértve a DLC-ket is. Pukkassz ki pár lufit az átdolgozott Battle módban, ami most még teljesebbé vált a Balloon Battle és a Bob-omb Blast hozzáadásával. Új battle pályákat próbálhatsz ki, mint az Urchin Underpass és a Battle Stadium, de régi visszatérők is lesznek, mint a (GCN) Luigis Mansion és a (SNES) Battle Course 1. Inkling Boy & Inkling Girl a Splatoonból, valamint King Boo, Dry Bones és Bowser Jr. is rajthoz állnak az új játékban!

  • Mario Kart 8 Deluxe

    Játssz bármikor, bárhol és bárkivel

    A játékosok választhatják az új Smart Steering opciót is, ami megkönnyíti az irányítást és a pályán maradást kezdők és gyerekek számára akár 200 köbcentis versenyekben is. Helyi vezeték nélküli hálózaton akár 8-an együttjátszhatnak. TV-n akár 1080p HD felbontáson is játszható a játék. Hordozható módban is játszható bárhol és bármikor.

Hol kapható?

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU