Üzletek listája
Super Mario Odyssey
Super Mario Odyssey

Utazd be a világot!

Ebben az új kalandban Mario egy egészen új világ felfedezésére indul! Titokzatos romoktól neonfényben pompázó városokig, minden királyság tele van feltárandó titkokkal és összegyűjtendő Power Moon-okkal!

Super Mario Odyssey

Peach hercegnő és Bowser összeházasodnak!?

Peach hercegnő megint eltűnt, és Mario az egyetlen, aki megmentheti Bowser karmai közül! A hitvány gonosztevő ezúttal egy fényűző, világraszóló esküvőt tervez, ahol szegény Peach hercegnőt akarja örökre magához láncolni.

Cappy és Mario – a legyőzhetetlen páros

Mario nincs egyedül küldetése során, hogy Bowser nyomára bukkanjon – új barátja van egy, a kalapok földjéről érkezett titokzatos karakter, Cappy személyében, aki a Mario védjegyévé vált piros sityakká változtatta át magát.

Használd Mario sapkáját ellenségek kiiktatására, vagy hogy magasabbra ugorhass. Cappy képességei még arra is jók, hogy foglyul ejts rosszfiúkat, mint például Goomba-kat és Chain Chomp-okat, de akár korlátokat, taxikat sőt még... egy T-Rexet is?!

Super Mario Odyssey
Super Mario Odyssey

amiibo-támogatás

Érintsd a Mario, Peach hercegnő és Bowser amiibo figurák esküvői verzióját a konzolhoz új öltözékek, erősítések és még sok más megszerzéséhez.

A Super Mario Odyssey minden létező amiibo figurával kompatibilis. Néhányuk exkluzív öltözeteket ad Mario számára, míg mások segítséget nyújtanak a játékban. Próbálj ki különböző amiibo figurákat, és nézd meg, mit kaphatsz általuk!

Megjegyzés: Minden öltözék megszerezhető a játékban amiibo figurák nélkül is.

Képek

Super Mario Odyssey
Super Mario Odyssey
Super Mario Odyssey
Super Mario Odyssey
Super Mario Odyssey
Super Mario Odyssey

További információk

Nintendo Switch

Super Mario Odyssey

Jellemzők

 • Super Mario Odyssey

  Fedezd fel minden zegzugát a lenyűgöző, új helyszíneknek, mint például a felhőkarcolókkal zsúfolt New Donk City-nek, és fuss össze ismerős arcokkal, miközben próbálod megmenteni Peach hercegnőt Bowser alattomos házassági terveitől.

 • Super Mario Odyssey

  Látsz valami érdekeset? Csak dobd oda a sapkádat, és nézd meg, mi történik! Rengeteg móka és meglepetés vár a környezeteddel való interakciók során.

 • Super Mario Odyssey

  Ne feledd az összegyűjtött érméidet elvinni a Crazy Cap üzletbe, ahol beválthatod őket dekoratív emléktárgyakra utazásaidból és új öltözetekre Mario számára! Elvégre néhány helyszínen elég különösek és szigorúak az öltözködési szabályok...

 • Super Mario Odyssey

  Adj át egy Joy-Con™ kontrollert egy barátodnak, és játsszatok egyszerre ketten: a Player1 irányítja Mario karakterét, míg a Player2 az új társa, Cappy kezeléséért felelős.

 • Super Mario Odyssey

  Használd a Snapshot módot az idő befagyasztására, miközben játszol, hogy képernyőmentéseket készíthess, amiket aztán a rengeteg opció és filter nyújtotta lehetőségekkel módosíthatsz. A képernyőmentések azonnal megoszthatóak a közösségi médiában, vagy feltölthetőek PC-re és okoseszközökre a Nintendo Switch™ konzol beépített képkezelő eszközeinek köszönhetően.

 • Super Mario Odyssey

  A Nintendo Switch™ konzol egy különleges kiadása is megjelenik a játékkal egy időben. Ebben a teljes játék letöltőkódja mellett piros bal- és jobboldali Joy-Con™ kontrollereket és egy Super Mario Odyssey™ tematikájú Nintendo Switch hordtáskát is találsz majd.

Hol kapható?

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU