PIKMIN 3 DELUXE

Már kapható

Az apró Pikmin lények számára nem létezik túl nehéz küldetés!

Landolj egy kalandokban gazdag világban a Pikmin 3 Deluxe játékkal Nintendo Switch konzolon!

Irányíts egy apró teremtményekből álló ügyes kis sereget, és fedezz fel egy ellenséges bolygót ebben a különleges játékban, ami akció és stratégia keveréke. Keress értékes tárgyakat, oldj meg rejtvényeket, és győzz le erős ellenfeleket egy részletgazdag világban, telis-tele meglepetésekkel!

Pikmin 3 Deluxe

Egy félresikerült utazás!

Mivel a Koppai bolygó élelemhiánnyal küzd, három felfedező, Alph, Brittanny és Charlie egy ismeretlen bolygó, a PNF-404 felé veszik az irányt, hogy gyümölcsök és magok után kutassanak.

Az események azonban drámai fordulatot vesznek, és hőseink váratlanul kényszerleszállásra kényszerülnek, hajójuk pedig összetörik.

Ezek a bátor kalandorok most kénytelenek összefogni, hogy élelmet gyűjtsenek és megjavítsák az űrhajót. Azonban koránt sincsenek egyedül!

Az apró, növényszerű lények, a Pikmin faj segítségével Alph, Brittany és Charlie felfedezhetik az újonnan talált világot...

...sőt még a veszélyes vadvilággal is szembeszállhatnak, ami benépesíti a bolygót!

Vedd át az irányítást!

Állíts össze egy akár 100 Pikmin katonából álló alakulatot napi felfedezéseidhez, és használj egy sípot, hogy magadhoz hívd őket. Elég engedelmesek ahhoz, hogy kövessék parancsaidat – és még azt sem bánják, ha a feladat elvégzése érdekében dobálod őket!

Irányításod alatt a Pikmin sereg nehéz súlyokat cipel, akadályokat bont el, hidakat épít, harcol a helyi vadvilággal, és még sok más feladatot hajt végre. Csapatodat szétválaszthatod három osztagra is, amiket Alph, Brittany és Charlie vezetnek, és váltogathatsz közöttük, hogy különböző irányokba egyszerre fedezhess fel – ha belejössz ebbe, igazán hatékonyan utazhatsz!

Pikmin 3 Deluxe

Még több felfedeznivaló

Akár ismered már a Pikmin 3 játékot a Wii U konzolról, akár ez az első kiruccanásod a "PNF-404" planétára, a Pikmin 3 Deluxe izgalmas új funkciókkal és módokkal telepakolva biztosan elvarázsol majd.

Pikmin 3 Deluxe

Kétfős co-op mód

Járd végig a fő történetszál ösvényeit két játékossal co-op módban, egyetlen konzolon! Irányítsatok egy-egy hőst, és vezessétek Alph, Brittany vagy Charlie karakterét a történeten keresztül!

Pikmin 3 Deluxe

Melléktörténetek

Indulj egyedül, vagy egy barátoddal közösen a vadonatúj prológus és epilógustörténetekben, amelyekbe a Pikmin és Pikmin 2 hősök, Olimar és Louie szerepelnek! A teljes történet csak rád vár, hogy megismerd!

Pikmin 3 Deluxe

Piklopedia

Mutasd meg, hogy igazi mesterkutató vagy, és szerezz jelvényeket változatos célok teljesítésével!

Pikmin 3 Deluxe

Kitüntetések

Mutasd meg, hogy igazi mesterkutató vagy, és szerezz jelvényeket változatos célok teljesítésével!

... és még sok más, a játékélményt fokozó fejlesztés vár rád!

Ingyenes demo elérhető!

Már elérhető egy ingyenes demo a Pikmin 3 Deluxe játékhoz. Kóstolj bele mind a Story, mind a Mission játékmódba egyedül vagy egy barátoddal, majd vidd át a mentésedet a teljes verzióba. A tapasztalt felfedezők befejezhetik a Story mód részletét, hogy megnyissák az „Ultra-Spicy“ nehézségi fokozatot a teljes játékban már a kezdetektől, ahelyett, hogy előbb teljesítenék a teljes játék Story módját „Hard“ fokozatban.

Letöltheted a Nintendo eShopból a Nintendo Switch konzolodon, vagy a hivatalos Nintendo UK weboldalon keresztül.

Alkoss csapatot!

Ha egy kis szünetet tartanál merész kalandozásaid közben, még több móka vár rád a további játékmódokban. Versenyezz egy másik játékossal Bingo Battle csatákban, vagy teljesíts különleges kihívásokat egyedül vagy kooperálva Mission játékmódban – ami a Wii U verzió összes DLC tartalmát magába foglalja!

Mindkét játékmód élvezhető helyi többszemélyes módban, egyetlen Nintendo Switch konzolon, de összevetheted Mission mód pontszámaidat mások eredményeivel az online ranglistákon is*.

Ráadásul két extra Pikmin fajta is a rendelkezésedre áll: az erős lila Pikmin valamint a gyors és éleslátó fehér Pikmin.

Hol kapható

*Nintendo Switch Online tagság szükséges


Akár ez is tetszhet:

2018.07.13.

Captain Toad: Treasure Tracker

2019.03.29.

Yoshi's Crafted World

2020.03.20.

Animal Crossing: New Horizons

2020.03.06.

Pokémon Mystery Dungeon: Team Rescue DX

2018.06.21.

Minecraft

2018.05.04.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU