Pokémon Mystery Dungeon: Team Rescue DX

Már kapható

Mit tennél, ha egy reggel felébrednél... és Pokémon lennél?!

Válj pokémonná és szedd össze mentőcsapatodat olyan pokémonokból, mint Pikachu, Eevee és Charmander, és mentsd meg a világot a mindig változó, rejtélyes dungeonökben!

Készülj egy gyönyörű, újraképzelt világ felfedezésére a Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX játékban – az eredeti Nintendo DS és Game Boy Advance kiadás újradolgozott verziójában.

Győzz le minden akadályt a Mystery Dungeonökben!

Ébredj fel egy pokémonokkal teli világban, ahol te magad is egy vagy közülük! Éld át, milyen velük élni és beszélgetni nap mint nap, nyüzsgő falujukban, és oldd meg saját rejtélyes problémádat is azzal, hogy összebarátkozol velük, és teljesíted küldetéseiket, hogy megtalálj, megments vagy kivezess eltévedt pokémonokat a veszélyes dungeonökből.

Sok-sok ellenséggel kerülsz majd szembe, akik a labirintusokban barangolnak, és rengeteg kincsre teszel szert utad során. De légy óvatos – a dungeonök elrendezése minden alkalommal változik, mikor belépsz, és minden pénzt és tárgyat elveszítesz, amit a csapatod magánál tartott, ha elájulsz a küzdelmekben.

Csapatcélok

Küldetésed során felépítesz egy mentőcsapatot, hogy megmentsétek a világot a természeti csapásoktól, úgyhogy biztosnak kell lenned, hogy a legütőképesebb csapatot állítottad össze! Használd a harcokban szerzett tapasztalati pontokat, és fejleszd csapatodat, taníts nekik új mozdulatokat, támadó és védekező erősítésekkel, és haverkodj össze sokféle pokémonnal, hogy kibővítsd stratégiai eszköztáradat.

Mindenütt jó, de legjobb...otthon?!

Amikor épp nem egy dungeon mélyén kalandozol, látogass el a Pokémon térre, és készülj fel következő kiruccanásodra! Tégy extra lépéseket, hogy még felkészültebb legyél a harcokban, kombinálj mozdulatokat a Gulpin Link Shopban néhány hatékony erősítésért, vegyél hasznos tárgyakat és támadásokat egy Kecleon párostól, vagy egyszerűen növeld az erődet a Makuhita Dojo látogatásával.

Ha elájulsz, miközben egy dungeonben vagy, minden pénz és tárgy, amit magadnál tartottál, elvész. De ne félj – ha a pénzedet letétbe helyezed Persian’s Felicity Bankjában, és tárgyaidat Kangaskhan Raktárában, biztonságban lesznek, és bármikor elviheted őket, ha ellátogatsz értük!

Próbáld ki az ingyenes demót!

Most, hogy megkísértetted a sorsot, miért is ne töltenél ki egy személyiségtesztet az ingyenes demóvan, hogy megtudd, kivé változnál? Válaszaid határozzák meg, melyik pokémon leszel kalandod során, de ha az eredménnyel nem vagy elégedett, magad is kiválaszthatod kedvencedet.

Próbáld ki az első néhány szintet, és vidd át a mentési adatidat a teljes játékba! Letöltheted a Nintendo eShopból Nintendo Switch konzolodra, vagy a nintendo.co.uk hivatalos oldalról.

Hol kapható?

Az automatikus letöltésekhez a konzol szoftverének frissítve kell lennie, és az internethez csatlakoznia, miközben az automatikus letöltések lehetősége be van kapcsolva, valamint a konzolon elég tárhelynek kell szabadnak lennie a letöltés teljesüléséhez.


Akár ez is tetszhet:

2018.11.16.

Pokémon: Let's Go, Pikachu!

2018.11.16.

Pokémon: Let's Go, Eevee!

2019.11.15.

Pokémon Sword

2019.11.15.

Pokémon Shield

2017.09.22.

Pokkén Tournament DX

2019.03.29.

Yoshi's Crafted World

2017.10.28.

Super Mario Odyssey

2017.03.03.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU