Üzletek listája
Pokkén Tournament DX

A Pokémon megérkezett Nintendo Switch-re

Az első Pokémon-játék Nintendo Switch konzolra. Irányíts közvetlenül 21 kitűntetett Pokémon Harcost, és győzd le ellenfeleidet arénamérkőzésekben. Vedd igénybe egy-egy Támogató Pokémon segítségét a küzdelmek során, és szabadítsd el minden Pokémon Harcos egyedi Burst Attack támadásának erejét, hogy a ranglista élére kerülj.

Az új játékmódokkal és a változatos lehetőségekkel, hogy barátaiddal is együtt játszhass, most itt az esély, hogy te legyél a Ferrum régió bajnoka! A Pokkén Tournament DX ingyenes demója is elérhető a Nintendo eShopból a Nintendo Switch konzolodon keresztül.

Válaszd ki Pokémon Harcosodat

Irányítsd az erőteljes Pokémon Harcosokat intenzív, valós idejű ütközetekben, ahol harcosod mozgásával és támadásaival közvetlenül hajtja végre utasításaidat. Az egyszerű, intuitív irányítás bármilyen gyakorlottsági szinten álló játékos számára könnyen elsajátítható, ám így is rengeteg lehetőség van fejlődésre és technikád csiszolgatására.

A több mint 20 választható Pokémon Harcos közül bármilyen stílusú edző megtalálhatja a számára tökéletes partnert! Visszatér minden Pokémon a Wii U verzióból – köztük Pikachu, Charizard és Mewtwo is -, sőt új Pokémon harcosok is csatlakoztak hozzájuk: Decidueye, Darkrai, Scizor, Croagunk és Empoleon.

amiboo figurákkal tárgyakat szerezhetsz a játékban

Tudtad, hogy bármilyen amiibo (külön vásárolható) használható a Pokkén Tournament DX játékkal? Ha hozzáérinted amiibo figurádat a jobboldali Joy-Con kontroller (külön kapható) NFC érintőpontjához, a játékban értékes jutalmakat kaphatsz akár ötször naponta. Szerezhetsz például játékbeli pénzt, kiegészítőket és címeket. Sose lehet tudni, talán még olyan dologhoz is hozzájuthatsz egy amiibo figura beolvasásával, amire már réges-rég áhítoztál! Hasznos trükk, nem?

Pokkén Tournament DX

Képek

Pokkén Tournament DX
Pokkén Tournament DX
Pokkén Tournament DX
Pokkén Tournament DX
Pokkén Tournament DX
Pokkén Tournament DX
Pokkén Tournament DX
Pokkén Tournament DX
Pokkén Tournament DX

További információk

Nintendo Switch

Pokkén Tournament DX

Mik az újdonságok?

 • Pokkén Tournament DX

  Új lehetőségek a játékban való elmerülésre

  Játssz a Pokkén Tournament DX játékkal TV módban, kézikonzol módban, vagy add át az egyik Joy-Con kontrollert egy másik edzőnek, és küzdjetek meg egymással ahol csak kedvetek tartja, asztali módban! Használd ki a lehetőséget helyi többfős mérkőzésekre osztott vagy egyképernyős nézetben, sőt akár két Nintendo Switch konzolt vezeték nélküli hálózaton összekötve, Wireless Battle módban.

 • Pokkén Tournament DX

  Egy sor új Támogató Pokémon

  A két kezdő Pokémon, Litten és Poplio a Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokból itt debütálnak először a harcokban, mint segítők. Akárcsak a Pokémon Harcosok mindegyike, minden Támogató Pokémon elérhető már a kezdetektől a játékban.

 • Pokkén Tournament DX

  Team Battle mód

  Ebben a módban három általad kiválasztott Pokémon küzd meg az ellenfél harcosaival egy az egy elleni mérkőzések során.

 • Pokkén Tournament DX

  Group Match mód

  Ebben az online játékmódban hasonló gyakorlottsági fokon álló játékosokat találhatsz a küzdőtermekben, akikkel részt vehettek intenzív és szórakoztató ütközetekben.

 • Pokkén Tournament DX

  Nézz visszajátszásokat

  Csiszold a technikádat más játékosok meccseinek megtekintésével, és oszd meg a saját legjobb mérkőzéseid felvételeit online az új visszajátszás funkcióval.

 • Pokkén Tournament DX

  Napi kihívások

  Vállalj el naponta kihívásokat különböző Pokémon Harcosokkal, hogy képességpontokhoz juthass, amiket harcosod fejlesztésére használhatsz!

Hol kapható?

576Kbyte.hu KonzolokSzervize.hu KonzolStúdió.hu KonzolVilág.hu PlatinumShop.hu VideojátekBolt.hu

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU