Üzletek listája
Minecraft

ALKOSS. FEDEZZ FEL. ÉLJ TÚL.

A Minecraft blokkok pakolásáról és kalandozásról szól. Építs bármit, amit csak el tudsz képzelni Creative módban, vagy indulj nagyszabású expedíciókra Survival módban titokzatos tájakon vagy saját végtelen világaid mélységein keresztül. Elbújsz a szörnyek elől, vagy eszközöket és fegyverzetet készítesz, hogy visszatámadj? Nem kell egyedül menned! Oszd meg a kalandot barátaiddal osztott képernyős multiplayer módban vagy online!

A JÁTÉK MENETE

Nem csak egyféleképpen lehet a Minecrafttal játszani. Ez egy nyíltvégű játék, ahol a játékosok maguk dönthetnek arról, mivel szeretnék tölteni az idejüket.

Ugyanakkor több játékmódot is kínálunk: Creative módban a játékosok számára végtelen mennyiségű nyersanyag biztosított, így bármit felépíthetnek, amit csak el tudnak képzelni; Survival módban pedig fel kell fedezniük a világot, és kibányászni a nyersanyagokat, hogy élelemhez, hajlékhoz jussanak, és meg tudják védeni magukat.

Vagy akár csatlakozatsz barátaidhoz is online és közösen alkothatjátok meg saját szabályaitokat!

KEZDJ EL JÁTSZANI

A folyamatos frissítéseknek és a közösségi alkotásoknak hála a Minecraft nagyobb, jobb és szebb, mint valaha. Fedezd fel a lenyűgöző, játékosok által készített térképeket, izgalmas minijátékokat és sok mást! Állj össze barátaiddal okostelefonon, Windows 10 operációs rendszeren, vagy konzolon keresztül, és alkossátok meg saját online világotokat a Realms segítségével, vagy csatlakozz valamelyik hatalmas, mások által működtetett szerverhez! Annyiféle lehetőség van a játékra!

MINECRAFT: NINTENDO SWITCH KIADÁS

A Minecraft: Nintendo Switch Edition jelenlegi tulajdonosainak lehetőségük van arra, hogy a Minecraft új verziójára frissítsék játékukat egy, a Nintendo eShopból letölthető ingyenes upgrade segítségével!

Ez az új verzió lehetővé teszi, hogy különböző készülékeken és platformokon keresztül is együtt játszhass barátaiddal, hozzáférj rengeteg tartalomhoz a Minecraft Store-on keresztül, és minden későbbi frissítéshez is hozzájuss, mint például elsőként az Update Aquatic-hez.

Képek

Minecraft
Minecraft
Minecraft
Minecraft
Minecraft
Minecraft
Minecraft
Minecraft
Minecraft

További információk

Nintendo Switch

Minecraft

Jellemzők

 • Minecraft

  Játssz és oszd meg az élményt barátaiddal mobilon, PC-n és konzolon

 • Minecraft

  Fedezd fel a közösségi alkotásokat az új, játékbeli áruházban

 • Minecraft

  Férj hozzá az új minijátékokhoz és játékmódokhoz szervereken keresztül

 • Minecraft

  Élvezd barátaiddal a négyfős osztott képernyős játékmódot

 • Minecraft

  Játssz menet közben is a hordozható vagy asztali módokban

 • Minecraft

  Tartalmazza a Super Mario Mash-Upot, Natural Texture Packet, Biome Settlers Skin Packet, Battle & Beasts Skin Packet és a Campfire Tales Skin Packet

Hol kapható?

576KByte.hu KonzolGame.hu KonzolokSzervize.hu KonzolStúdió.hu MediaMarkt.hu PlatinumShop.hu VideoJátékBolt.hu

Megjegyzések:

2018. június 21-étől a „Minecraft: Nintendo Switch Edition” (2017) nem vásárolható a Nintendo eShopon keresztül. A meglévő tulajdonosok folytathatják a játékot. A meglévő tulajdonosok szükség esetén újra letölthetik a játék ezen verzióját.

A „Minecraft: Nintendo Switch Edition” (2017) birtokosai átalakíthatják világukat a „Minecraft” (2018) verzióra, de ez a folyamat időigényes lehet. Jelenleg nincs arra mód, hogy a Minecraft: Wii U Edition világokat áthozzák a „Minecraft” (2018) Nintendo Switch kiadásra.

Ugyan a Super Mario Mash-Up Pack előre fel van telepítve a játékkal, a további, a játék megvásárlásával együtt járó DLC csomagok használatához azokat előbb le kell tölteni a játékon belüli áruházból.

A Microsoft Fiók használata ingyenes, és az abba való bejelentkezés lehetővé teszi, hogy a Minecraftot Nintendo Switch konzolon használó játékosok a játékot egyéb, nem Nintendo-platformokon élvezőkkel együtt játszanak. A Microsoft Fiók emellett a Minecoinok és a játékbeli áruházban végrehajtott vásárlások platformok közötti hordozhatóságát is biztosítja.

A Nintendo eShopban vásárolhatsz Minecoinokat. A Minecoinok segítségével a játékbeli áruházban tudsz biztonságosan vásárolni. A Minecoinokat a virtuális pénztárcád tartalmazza, és bármilyen készüléken használhatod a Minecraftban, ha be vagy jelentkezve Microsoft Fiókodba.

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU