SWITCH Pikmin 3 Deluxe

Landolj egy kalandokban gazdag világban a Pikmin 3 Deluxe játékkal Nintendo Switch konzolon!

Irányíts egy 5 különböző Pikminfajtából felépülő sereget, és kerekedj felül stratégiával az akadályokon, győzz le ellenséges lényeket, és találj élelmet éhező anyabolygód számára! Sőt még egy második játékost is magaddal vihetsz, hogy megosszátok egymás közt a feladatokat, miközben felfedeztek egy világot, ami pöttömperspektívából hatalmasnak tűnik.

A Pikmin 3 játék deluxe verziója tartalmaz új mellékküldetéseket Olimar és Louie szereplésével, a lehetőséget, hogy egy barátoddal közösen játsszatok Story módban, valamint minden DLC pályát az eredeti kiadásból. Szereted a versenyt? Élvezd hát a kemény Bingo Battle párbajokat, és kapaszkodj fel az online ranglisták csúcsára Mission módban!

Az apró Pikminek számára nem létezik túl nagy küldetés!

Három bátor felfedező landol a PNF-404 bolygón egy küldetés során, hogy éhező anyabolygójuk lakosai számára élelmet találjanak. Balul elsült földetérésük után a felfedezőknek Pikminekkel együttműködve kell megtalálniuk egymást, és teljesíteniük küldetésüket. Irányíts, dobálj és növessz Pikmineket különböző képességekkel és erősségekkel – a szárnyas Pikminek repülnek, a kékek a víz alatt is tudnak lélegezni. 

Még több lehetőséggel a kooperatív játékra, beállításokkal, amelyek a kezdők számára is könnyen hozzáférhetővé teszik a Pikminkalandot, új melléktörténetekkel és még sok mással, ebben a játékban a pici Pikminek eddigi legnagyobb kalandjukkal néznek szembe. 

Mik az újdonságok?

Akár ismered már a Pikmin 3 játékot a Wii U konzolról, akár ez az első kiruccanásod a “PNF-404” planétára, a Pikmin 3 Deluxe izgalmas új funkciókkal és módokkal telepakolva biztosan elvarázsol majd. 

  • 2P co-op: Járd végig a fő történetszál ösvényeit két játékossal co-op* módban, egyetlen konzolon! 
  • Új kalandok: Indulj egyedül, vagy egy barátoddal közösen a vadonatúj prológus és epilógustörténetekben, amelyekbe a Pikmin és Pikmin 2 hősök, Olimar és Louie szerepelnek!
  • Játékélmény-fejlesztések: Terjeszd ki felfedezéseidet a feljavított célzórendszerrel, a kiegyensúlyozottabb ellenségekkel, többféle nehézségi szinttel, opcionális tippekkel és sok más funkcióval. 
  • Piklopedia: Unlockolj profilbejegyzéseket minden karakterhez. 

A Pikmin 3 Deluxe október 30-án landol kizárólag Nintendo Switch konzolra.