Rendszerleírás

Nintendo 2DS egy vadonatúj hordozható készülék, amely számos nagyszerű játék világát nyitja meg önnek, miközben összekapcsolja a világ minden részén lévő ismerőseivel. Hozza ki magából a maximális játékélményt a Nintendo 2DS-szel!

Játsszon Nintendo 3DS játékokat 2D-ben

Várják önt a Nintendo jól ismert játékai, mint például a Zelda, Mario, Star Fox és sok más. A Nintendo 2DS-en az összes Nintendo 3DS játékot 2D-ben élvezheti! Így mindenki talál magának valót, mi több, a játékok száma hónapról hónapra növekszik!

CI_Nintendo_2DS_Plays_your_Games_in_2D_image600w

Válassza ki az önhöz leginkább illő színt!

 

CI16_PickaColour_image600w

Nintendo 2DS összeköt minket

A StreetPass szolgáltatással lehetőség van a játékosok közötti adat-és információ megosztásra, játéktartalom fogadására, videók, előzetesek és egyéb újdonságok megtekintésére. A SpotPass segítségével a készülék egyszerűen csatlakoztatható vezeték nélkül az internethez, és máris kezdődhet a többi játékossal való online játék.

CI_3DS_Features_06_Nintendo-3DS-connects-you_image600w

Működés Sleep Mode állapotban

A Sleep Mode használata nemcsak az akku-t kíméli, hanem adatcserére is lehetőséget biztosít. A Nintendo 2DS konzolon a Sleep Switch kapcsolót jobbra eltolva aktiválhatja a Sleep Mode-ot.

The-Sleep-Switch_image600w

Újfajta játékélmény

Az érintőképernyő, a csodálatos grafika és a giroszkópos érzékelő magával ragadja a játékost. Ehhez jön még a kiterjesztett valóság lehetősége, ami eddig ismeretlen szintre emeli a játékélményt.

2DS_CI_FeaturesSection_3DSFamily_image600w