Rendszerleírás

3xl_screen3DSLL

 

Méretek

A Nintenda 3DS XL méretei (összehasonlításképpen): Nintendo 3DS XL: 156mm hosszú, 93mm széles és 22mm magas (összecsukott állapotban), súly: 336g. Nintendo 3DS: 134mm hosszú, 74mm széles és 21mm magas (összecsukott állapotban) súly: 235g.

Élvezze kedvenc játékait nagyobb képernyőn, a megszokott 3D-hatással és az eredeti Nintendo 3DS konzol összes funkcióival együtt.Mostantól nemcsak kedvenc színt, hanem képernyő-méretet is választhat!

A nagyobb kijelző nagyobb teljesítményű akkut igényel, ami a nagyobb méretű készülékbe simán belefér. Ennek köszönhetően a Nintendo 3DS XL üzemideje a Nintendo 3DS-hez képest hosszabb. Egyszeri feltöltéssel akár 3,5 -6,5 órát is kibír az új Nintendo 3DS XL. Az eredeti Nintendo 3DS üzemképessége körülbelül 3-5 óra.

 

Nagyobb üzemképességű akku

A Nintendo 3DS XL beépített akku üzemideje (összehasonlításképpen): Nintendo 3DS XL 3DS szofverrel 3.5-6.5 óra; DS szoftverrel 6-10 óra. A Nintendo 3DS üzemideje 3DS szoftverrel 3-5 óra, DS szoftverrel 5-8 óra.

Az új készüléktest ugyan nagyobb méretű, de a képernyő arányaiban sokkal nagyobb helyet foglal el, mint az eredeti Nintendo 3DS esetében. Az új modell új dizájnt is jelent. A matt külső műanyag borítást csillogó vátotta fel, az élesebb sarkok pedig le lettek kerekítve. Érezze ujjain a különbséget!

A Home, Start és Select hármasnyomógombot három különálló nyomógomb váltotta fel, a stylus ceruza már nem teleszkópos, hanem a korábbi Nintendo DS mintának megfelelő hagyományos hosszab matt műanyag pálca.

 

Nagyobb SD memóriakártya

A Nintendo 3DS XL-hez 4GB kapacitású SD memóriakártya is tartozik, ami kétszerese az eredeti modell 2 GB-os kártyájának.

featureImage01

A konzol többi tulajdonsága megegyezik a Nintendo 3DS modellel, vagyis a Nintendo 3DS XL-en továbbra is élvezheti az ismert és kedvelt funkciókat.