A rendszer leírása

Nintendo 3DS egy hordozható játékkonzol, amely számos játéklehetőséget tartogat, miközben összekapcsolja ismerősökkel és játékosokkal világszerte.  Lépjen be a játékvilág új dimenziójába a Nintendo 3DS segítségével!

  CI_3DS_Features_01_intro_features_image600w

Válassza ki az önhöz leginkább illő megjelenést és stílust!

A játékkonzollal lehetősége van 3D-ben játszani speciális szemüveg használata nélkül is. A 3D mélységét ön szabályozhatja. Bármikor választhatja a 2D-ben való játékot is.

 

CI_3DS_Features_02_Video-teaser-special-moments_image600w

Örökítse meg az egyedi pillanatokat!

A Nintendo 3DS használatával megörökíthetjük saját életünk rengeteg lélegzetelállító pillanatát. A három darab kamerával készült 3D-s fénykép-és videó eleven emlékeket készít!

 

Egyedi játékok

Merüljön el a Nintendo világában és ismerkedjen meg a Zelda, Mario, Star Fox és még sok egyéb játékkal, mindezt elbűvölő 3D-ben! A széles és egyre növekvő játékkínálat egyedülálló élményt biztosít a Nintendo 3DS játékosai számára.

CI_3DS_Features_04_best-games-ever_image600w

Élvezze a Nintendo DS játékokat is

A Nintendo 3DS visszafelé kompatibilis a Nintendo 2DS-re íródott régebbi és újabb játékokkal egyaránt, melyek a Nintendo 3DS konzolon is lejátszhatók 2D-és felbontásban.

CI_3DS_Features_05_Enjoy-Nintendo-DS-games_image600w

A Nintendo 3DS összeköt minket

Töltsön le játékadatokat a StreetPass segítségével, mint például játéktartalmakat, 3D videókat, 3D előzeteseket és híreket automatikusan a SpotPasson keresztül.

 

CI_3DS_Features_06_Nintendo-3DS-connects-you_image600w

 Újfajta játékmód

Nemcsak az érintőképernyő, és az érintős irányítás és a 3D-s felső képernyő, de a giroszkópos érzékelő és a kiterjesztett valóság lehetősége is magával ragadja a játékost.

 

CI_3DS_Features_07_New-ways-to-play_image600w