Üzletek listája
Dragon Quest Builders 2

ÉPÍTS EGY ÚJ VILÁGOT ÉS HARCOLJ A HARGON GYERMEKEI ELLEN

Hogy megállítsd az ősi gonosz bálványozóit, egyesítened kell erőidet a titokzatos Malroth-tal, és az elpusztított világ helyén fel kell építened álmaid birodalmát. Ebben az RPG kalandban hatalmas szigeteket fedezhetsz és fejleszthetsz fel, és megvédheted azokat szörnyek és főellenségek támadásaitól a lakosok segítségével. Miközben haladsz a fejlődésben, építéshez és kézműveskedéshez szükséges receptekbe botlasz majd. Szaladj, csússz, ússz, teleportálj és játssz opcionális belső nézetes perspektívában, miközben megpróbálod mindet összegyűjteni. Az Ébredés Szigetén akár három másik Építőtársaddal együtt is felfedezhetsz helyi vezeték nélküli módban, vagy online.

Dragon Quest Builders 2

FEDEZD FEL A JÁTÉKOT


A DRAGON QUEST BUILDERS 2 egy blokképítő szerepjáték, egy varázslatos egyszemélyes történettel, és masszív többjátékos építőmóddal, ami akár négy fő közös online játékát is támogatja. Hozd létre személyre szabott karakteredet, szövetkezz rettenthetetlen barátoddal Malroth-tal, tegyél szert a szükséges képességekre, hogy profi építővé válj, és győzd le a Hargon Gyermekeit, egy gonosz szektát, ami a pusztításnak hódol! Aztán csatlakozz építőddel online barátaidhoz, és alkossatok együtt valami igazán lélegzetelállítót. Ne tévesszen meg a cím, a 2-es szám ellenére ez egy teljesértékű, különálló élmény, új karakterekkel, hatalmas világgal, végtelen építési kombinációkkal, és egy történettel, ami bizonyosan rengeteg élvezetet nyújt régi fanoknak és újaknak egyaránt!

TÖRTÉNET

Dragon Quest Builders 2

A gonosz Hargon Gyermekei egyház minden alkotó elpusztítására készül, és betiltotta az építést, főzést és bármilyen tárgy előállítását. Hogy destruktív dogmájukat terjesszék, a világ minden építőjét elfogják. Úgy tűnik, minden remény elveszett, egész addig, míg színre nem lépsz te, egy kezdő építő, és meg nem szöksz a gonosz fogságából.

Miután az elhagyatott Ébredés Szigetén partot érsz, találkozol a lelkes Malroth-tal, egy titokzatos ifjúval, aki nem emlékszik a múltjára. Rettenthetetlen új barátoddal oldaladon hatalmas kalandba vágsz bele, hogy kitanuld a profi építők minden csínját-bínját, csakhogy az építéshez vezető út sok-sok nehézséggel van kikövezve. Csak te győzheted le a Hargon Gyermekeit, fedheted fel Malroth múltjának titkait, és a fejtheted meg a titokzatos világ rejtvényeit.

Dragon Quest Builders 2

KÉPEK

Dragon Quest Builders 2
Dragon Quest Builders 2
Dragon Quest Builders 2
Dragon Quest Builders 2
Dragon Quest Builders 2
Dragon Quest Builders 2

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Nintendo Switch

Dragon Quest Builders 2

Jellemzők

 • Dragon Quest Builders 2

  Indulj egy kalandra, ami során gyűjtögethetsz, alkothatsz és építhetsz egy neked tetsző fantáziavilágot, és megvédheted azt a szörnyektől.

 • Dragon Quest Builders 2

  Válj az Építővé, aki újrateremti a megtépázott világot. Válassz női vagy férfi karaktert, utazgass Malroth-tal szigetek között, és győzzétek le a Hargon Gyermekeit.

 • Dragon Quest Builders 2

  Oszd meg az élményt más Építőkkel is.

 • Dragon Quest Builders 2

  A hamarosan megjelenő DLC-ben bővülnek képességeid, és további szigetekre látogathatsz el. Az első játék mentési adatainak segítségével a Legendás Építő öltözékének és a Dragonlord Trónjának elkészítéséhez szükséges receptekhez juthatsz.

Hol kapható?

KonzolGame.hu KonzolokSzervize.hu PlatinumShop.hu VideoJátékBolt.hu

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU