SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL - GOLD

Már kapható

Kezdődjön a kincsvadászat!

Készülj egy igazi ínyenc kincsvadász-kalandra! Indulj el egyedül, vagy csapatban akár három barátoddal, helyben vagy online, és mentsd meg a világot a felfalatástól a SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD játékban Nintendo Switch konzolon!

Snack World: The Dungeon Crawl - GOLD

Kóstolj bele a kalandba!

Ájultan találnak rád Tutti-Frutti kapuinál, és nem emlékszel arra sem, ki vagy, így a helyzet nem túl fényes. De azért lehetne rosszabb is – mondjuk ha egy gonosz szultán feltámasztana egy hatalmas deosárkányt, ami az egész királyság felfalására készül! Ó, várjunk csak...

Papaya király és leánya, a követelőző Melonia hercegnő parancsára neked és Tutti-Frutti többi hősének kell megmentenetek a helyzetet. Végülis csak egy rakás veszélyes dungeon és vérszomjas szörnyeteg áll utatokban. Mégis milyen nehéz lehet a küldetést teljesíteni?!

Felejtsd el a hírnevet, a dicsőséget és Snack World becsületét – ha kincsvadászatról van szó, a lényeg a zsákmány! Fedezd fel a véletlenszerűen generált dungeonöket, és kutasd fel a legritkább kincseket és új felszereléseket, miközben brutális bossokat győzöl le, akik utadat állják a kincsek felé menet.

Ne feledd: minél többet elérsz küldetésed közben, annál több, zsákmánnyal teli láda lesz a jutalmad. Hogy a tartalmuk mennyire király, azt senki se tudja előre megmondani. Egy biztos: minél több ládát nyitsz ki, annál több az esélyed a legjobb cuccok megszerzésére!

Válj te magad álmaid kincsvadászává!

Mielőtt kalandodra indulsz, nézz is ki úgy, mint egy igazi kalandor. Válaszd ki menő frizurádat, cseréld le akár arcvonásaidat is tetszés szerint, és formázd át tested, hogy a tökéletes hős nézzen rád a tükörből. Lehet, hogy nem emlékszel, ki vagy valójában, de ez nem lehet az akadálya annak, hogy szuperül nézz ki!

Rázd azokat a Jara-kat!

A Snack Worldben nem hős a hős a jara-i, a legfontosabb kincsvadász felszerelései nélkül! Találj és szerelj fel jara-kat fegyverként, pajzsként, gyógyító italokként, és állapotnövelő kölnikként, melyek mindegyike egyedi képességekkel, hatásokkal és passzív erőkkel rendelkezik.

Felszerelésed minden darabja rendelkezik egy meghatározott színtulajdonsággal. Mivel az ellenségek is ugyanezeket a színeket használják, könnyen kitalálhatod, melyik felszerelést érdemes ellenük használnod, hogy elkerüld a színütközést, és megszerezd a harci előnyt!

Snack World: The Dungeon Crawl - GOLD

Sőt a jara-kat le is tudod kicsinyíteni zsebméretűre, így könnyen hordozhatóak. Így többet is magadnál tarthatsz, és akár menet közben cserélheted a maximális előnyért akármilyen szituációban!

Légy ravasz ezermester!

Várjunk csak, te magad akarod a saját felszerelésedet elkészíteni?! Hát legyen! Egyesítd a dungeonökben összegyűjtött anyagokat jara-kká, ruházattá, páncéllá, és akár gyúrd össze, amiből több darabod van, hogy növeld a statjait. Csak folytasd így, és tied lesz a legmenőbb felszerelés!

Ne feledd rajta tartani a szemedet a legújabb trendeken, mivel a királyság szeszélyes divatérzéke kincsvadászataidat is befolyásolja. Válaszd a megfelelő felszerelést, és jobban védve leszel a támadásoktól – sőt még akár a saját sebzésedet is növelheted az ellenségeken!

Nem kell egyedül csinálnod!

Attól, hogy hős vagy, nem kell magányosnak lenned! Ragadd magaddal akár három barátodat helyben, vagy online, és győzzétek le minden dungeon zsarnoki bossát közösen. Csak utána osztozzatok meg a zsákmányon is igazságosan, rendben?

Az aranysztenderd

High fantasy és high tech találkoznak ebben az üdítő RPG kalandban, ahol igazi modern csavar vár a játékosok minden generációjára. De mitől „GOLD” ez a verzió? Hát a még több zsákmánytól természetesen! Az eredeti japán kiadás minden letölthető tartalmát megtalálod a játékban, extra költségektől mentesen.

Hol kapható?

Különleges bónuszokhoz is hozzájuthatsz a játékon belül a digitális verzióban, ha megnyomod az Y gombot, és megnyitod a „Pix-e Pod” menüt, kiválasztod a „Pix-e Portal” appot, majd az „Enter a code” opciót, és a „Receive downloaded goods” lehetőséget.

A „bewitching band” kiegészítő megszerezhető letölthető bónuszként a játék digitális verziójában, és a hagyományos játékmenet során mega-ritka zsákmányként is.

A SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL ― GOLD angol kiadása nem támogatja a fizikai jara és finomság játékokat. Ehelyett minden olyan tartalom, ami eredetileg csak az NFC játékok beolvasásával volt elérhető, most megtalálható a játékban, ha ellátogatsz Sam Witch sátrába, hogy elmondja napi jóslatát.


Akár ez is tetszhet:

2018.10.19.

Dark Souls Remastered

2020.03.06.

Pokémon Mystery Dungeon: Team Rescue DX

2021.03.19.

Hades

2022.06.30.

Monster Hunter Rise

2019.09.27.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition

2017.11.27.

The Elder Scrolls V: Skyrim


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU