Üzletek listája
The Elder Scrolls V: Skyrim

Isten hozott Skyrimban

A több mint 200 Game of the Year Awardot elnyerő The Elder Scrolls V: Skyrim®-ban a Nintendo Switch konzol lehetőségeinek hála most bárhol és bármikor élheted a másik életedet egy másik világban.

A Bethesda Game Studios® nyílt világú kalandját, ahol bárki lehetsz és bármit megtehetsz, most bárhol játszhatod – otthon, a tévé képernyőjén, vagy akár útközben is. A The Elder Scrolls V: Skyrim Nintendo Switch konzolra teljesen új funkciókkal is rendelkezik, mint például a mozgásvezérlés a harcokban és a zárfeltörésben, öltözetek és felszerelés a The Legend of Zelda sorozatból, valamint amiibo kompatibilitás (külön kapható).

Ősi sárkányokkal való küzdelmekben, vadregényes hegységek felfedezésében, egy otthon építésében vagy a rengeteg fegyver, varázslat és képesség használatának kitanulásában mind egyaránt te szabod meg a ritmust egy olyan világban, ami döntéseidnek megfelelően, dinamikusan változik.

Lépj be Skyrim világába, és menj bárhova, tégy bármit

Skyrim főkirálya merénylet áldozata lett, és a trón követelői körül szövetségek alakulnak. A konfliktusok közepette pedig egy még veszélyesebb, ősi gonosz is felébredt. Az ősi tekercsek oldalain elregélt sárkányok visszatértek Tamrielbe.

Skyrim jövője - sőt a teljes birodalomé - függ attól, hogy beteljesedik-e a prófécia, és eljön-e a Dragonborn, a hős, aki birtokolja a Hang erejét, és az egyedüli, aki képes legyőzni a sárkányokat.

Próbálj ki különböző játékstílusokat

Élj át egy nyílt világú, epikus fantasy történetet, ami egy teljes, felfedezésre váró világon keresztül kel életre. Vonuló felhők az égen, vadregényes hegységek, nyüzsgő városok, buja mezők, áramló folyók és ősi dungeonök várnak rád... bárhol és bármikor.

The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim

Alkosd meg saját hősödet

Játssz olyan karakter bőrébe bújva, amilyet csak elképzelsz, és tégy bármit, amit szeretnél: győzz le sárkányokat, fedezz fel dungeonöket, kommunikálj az emberekkel, építs házat, alapíts családot és sajátítsd el képességek, varázsigék és fegyverek használatát.

The Elder Scrolls V: Skyrim

A választás a tied

Döntéseid hatására a világ is dinamikusan változik. Kutass fel különleges küldetéseket, fejleszd tovább karakteredet, szabd személyre megjelenésedet és indulj egy kalandra, ami egyedi és csak a tiéd. Játssz úgy, ahogy neked tetszik, és formáld karaktered személyiségét tetteiddel.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Új lehetőségek a játékban

Győzd le az ellenségeket a küzdelmek során és fedezd fel Skyrim világát a Nintendo Switch egyedi mozgásvezérlésével. Lendítsd kardodat a csatákban, célozz az íjaddal vagy törj fel zárakat elrejtett kincsek és zsákmányok után kutatva.

További kalandok várnak rád

A The Elder Scrolls V: Skyrim® Nintendo Switch konzolra minden hivatalos addont - Dawnguard, Hearthfire és Dragonborn - tartalmaz. Fedezz fel új városokat, dungeonöket és küldetéseket, csatlakozz egy ősi rendhez és építsd fel otthonodat az alapoktól kezdve.

The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim

Képek

The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim

További információk

Nintendo Switch

The Elder Scrolls V: Skyrim

Mik az újdonságok?

 • The Elder Scrolls V: Skyrim

  Egy ősi gonosz ébredése

  A sárkányok, amikről eddig csak az ősi tekercsek regéltek, visszatértek, és Skyrim jövője veszélyben van. Dragonbornként, a próféciákban megjövendölt hősként te vagy az egyetlen, aki birtokában van a Hangnak, és képes a sárkányok fölébe kerekedni.

 • The Elder Scrolls V: Skyrim

  Egy nyílt világú epikus fantasy

  Alkosd meg saját, egyedi karaktered és tégy gyakorlatilag bármit, amit szeretnél. Válassz fegyverek, varázsigék és képességek százai közül, és használd a vadonatúj mozgásvezérlést, ami csak a Nintendo Switch verzióban létezik, hogy mozdulataiddal kardozz, célozz az íjaddal vagy törj fel zárakat.

 • The Elder Scrolls V: Skyrim

  Válj legendássá

  Használj tárgyakat és öltözeteket a The Legend of Zelda játékból küldetéseid során! Győzd le ellenfeleidet a Master Sword használatával, védd magad a Hylian Shielddel, vagy egyszerűen csak nézz ki hősiesen Link Champion’s Tunic-jában. A The Elder Scrolls V: Skyrim® Nintendo Switch konzolon tartalmazza mindhárom hivatalos kiegészítőt is – a Dawnguardot, a Hearthfire-t és a Dragonbornt is.

 • The Elder Scrolls V: Skyrim

  Szerezz felszerelést amiibo figurákkal

  A kompatibilis The Legend of Zelda amiibo figurákat (külön vásárolható) a konzolhoz érintve naponta egyszer esélyed van a sorozat inspirálta felszerelések megszerzésére! Más kompatibilis amiibo figurákat is használhatsz, melyekkel zsákmánnyal teli kincsesládákhoz juthatsz kizárólag a játék Nintendo Switch verziójában.

 • The Elder Scrolls V: Skyrim

  amiibo

  Az amiibo figurákat (külön vásárolhatóak) használhatod The Legend of Zelda sorozatban felbukkanó felszerelések vagy kincsesládák szerzésére. A kompatibilis The Legend of Zelda amiibo figurákat (külön vásárolható) a konzolhoz érintve lehetőséged van a sorozat inspirálta felszerelések megszerzésére! Győzd le ellenfeleidet a Master Sword használatával, védd magad a Hylian Shielddel, vagy egyszerűen csak nézz ki hősiesen Link Champion’s Tunic-jában. Más kompatibilis amiibo figurákat is használhatsz, melyekkel zsákmánnyal teli kincsesládákhoz juthatsz kizárólag a játék Nintendo Switch verziójában.

Hol kapható?

576KByte.hu KonzolokSzervize.hu KonzolVilág.hu PlatinumShop.hu

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU