HADES

Már kapható

Megérkezett a nagysikerű rogue-like dungeon crawler játék, a Hades!

Szállj szembe a holtak istenével, miközben kikaszabolod magad az alvilág mélyéről ebben a rogue-like dungeon crawler játékban, a Bastion és Transistor játékok készítőitől!

Hades

KÜZDD KI MAGAD A POKOLBÓL!

Az Alvilág halhatatlan hercegeként az Olümposz mitikus fegyvereinek erejével felvértezve próbálj meg kitörni a Holtak istenének fogságából, miközben egyre jobban erősödsz és egyre halad előre a történet minden szökési kísérlettel.

ENGEDD SZABADJÁRA AZ OLÜMPOSZ HARAGJÁT

Az Olümposz istenei segítenek! Ismerd meg Zeuszt, Athénét, Poszeidónt és még sok más istent, miközben válogatsz az általuk ajánlott áldások közül, amik felerősítik a képességeidet. Többezer karakter képesség és fegyver összeállítás lehetséges a játék során.

Hades

BARÁTKOZZ AZ ISTENEKKEL, SZELLEMEKKEL ÉS SZÖRNYEKKEL

Angol nyelven szinkronizáld, hatalmas és színes karakterek csapata vár rád! Fejleszd kapcsolataidat velük és élj át többezer egyedi eseményt, miközben megtanulod, mi minden forog kockán ebben a hatalmas és diszfunkcionális családban.

ÚJRAJÁTSZÁSRA TERVEZVE

Új meglepetések várnak minden alkalommal, mikor beleveted magad az Alvilág folyton változó termeibe, akinek fő őrei emlékezni fognak rád. Használd az Éjszaka Türkének erejét, hogy véglegesen megerősödj és könnyebb legyen a következő alkalommal megszöknöd otthonodból.

Hades

SEMMI SEM LEHETETLEN

A végleges fejlesztéseknek köszönhetően nem kell istennek lenned, hogy átéld az izgalmas harcokat és magával ragadó történetet. Viszont, ha éppenséggel az vagy, akkor nehezítheted a kihívást néhány extra beállítással, amik a leggyakorlottabbakat is képesek próbára tenni.

HAMISÍTHATATLAN SUPERGIANT STÍLUS

A gazdag, hangulatos látványvilág, valamint egyedi játékmenet és történetmesélés összehangolása a Supergiant játékok jellegzetessége, ami itt is teljesül: Elképesztő kézzel festett környezetben, vérpezsdítő eredeti zenékkel kel életre az Alvilág.

Hades

Hol kapható


Akár ez is tetszhet:

2020.11.20.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

2020.10.23.

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer feat. The Legend of Zelda

2020.03.06.

Pokémon Mystery Dungeon: Team Rescue DX

2019.08.30.

ASTRAL CHAIN

2018.10.19.

Dark Souls Remastered

2018.07.13.

Octopath Traveler


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU