Üzletek listája
Astral Chain

Összeláncolva a sors által. Kimérák ölésére kötelezve.

Az ASTRAL CHAIN™, egy vadonat új akciójáték a PlatinumGames csapatától, ami kizárólag Nintendo Switch konzolra érkezik! A rendőrségi speciális osztag tagjaként feladatod, hogy harcolj a rejtélyes idegen élőlények ellen, akik megtámadták a világot.

Az Ark egy multikulturális város a közeljövőben, ahol kitör a káosz, mikor kapuk nyílnak meg egy másik dimenzióba! Veszélyes lények jelennek meg és a rendőrség tehetetlen ellenük. Hogy felvegyék a harcot a fenyegetés ellen, megalakul egy új rendőrségi különosztag, a Neuron.

Astral Chain

A megmaradt túlélők a globális katasztrófa után egy futurisztikus nagyvárosba költöznek. A te dolgot, hogy megvédd őket a másik világból érkező veszélyektől – de nem vagy egyedül, hisz a különleges rendőrosztag tagjaként öntudattal rendelkező fegyvereid vannak, akiket Légióknak hívnak.Ebben a vadonat új PlatinumGames által készített akciójátékban egyszerre irányíthatod karaktered és Légió társát egy összeláncolt harc-stílusban. Cserélgesd a Légiókat akár harc közben, hogy különböző harcstílusokat és képességeket használhass. Az emberiség utolsó túlélői számítanak rád és hogy megmentsd a világot, a meg kell vizsgálnod a sötét oldalt.

Válassz két játszható karakter közül – egy férfi, egy nő – kalandod során. A karakter, akit nem választottál is részese lesz a történetnek, mint a ikertestvéred és Neuron osztagos kollégád.

Hogy legyőzhessék a lényeket, az emberiség kifejlesztett egy különleges fegyvert: a Légiót. A Légió a társadként segít a nyomozásban és munkádban. Viszont a Légió valódi képességei harc alatt mutatkoznak meg...

Astral Chain

Dolgozzatok együtt a Légióval különféle harcstílusokban, hogy megküzdjetek az ellenségekkel. Mindketten támadhatjátok ugyanazt az ellenséget egyszerre, különböző ellenfeleket vagy míg a Légió társad támad, messziről támogathatod tárgyak segítségével. Használd ezt a szinergikus akciórendszert közös harchoz és felfedezéshez is!

Astral Chain

Több, különféle Légió van a játékban, akik mind különböző harci stílussal és képességekkel rendelkeznek. A játékos stratégikusan válthat közöttük a valós idejű harc alatt. Használd a Légiók képességeit nem csak harcvan, de a nyomozásokban és pálya akadályok leküzdésére is.

Fedezd fel a másik dimenzió titkait, melyet Astral Plane-nek neveznek és ahonnan a titokzatos támadók származnak. Az első rendezői munkássága a NieR:Automata játékdizájnerének, Takahisa Taura-nak, akitől az ASTRAL CHAIN™ ötlete származik. Hideki Kamiya, a Bayonetta sorozat készítője pedig felügyeli a játék készítését. A karaktereket Masakazu Katsura, a ZETMAN és Video Girl Ai mangák alkotója alkotta.

Astral Chain

ASTRAL CHAIN™ Gyűjtői kiadás Nintendo Switch konzolra

Astral Chain

Képek

Astral Chain
Astral Chain
Astral Chain
Astral Chain
Astral Chain
Astral Chain

További információk

Nintendo Switch

Astral Chain

Jellemzők

 • Astral Chain

  A játékosok egyszerre irányíthatják a főszereplőt és különleges fegyverét, a Légiót egy összeláncolt stílusos harcrendszerben.

 • Astral Chain

  Több különféle Légió van a játékban, mind különböző harci stílussal és képességekkel rendelkezik. A játékos stratégikusan cserélgetheti Légió társait a valós idejű harc alatt.

 • Astral Chain

  Ez az apokaliptikus világ tele van érdekes részletekkel és karakterekkel, mint városlakók és gyanús egyének városszerte, a különleges rendőri osztagbéli kollégák és a főszereplő ikertestvére.

 • Astral Chain

  Használat a Légió képességeit nem csak a harcok, de a nyomozások során és a pálya akadályok leküzdésére.

 • Astral Chain

  Fedezd fel a másik dimenzió titkait, melyet Astral Plane-nek hívnak és ahonnan a titokzatos támadók származnak.

 • Astral Chain

  Az ASTRAL CHAIN-t Takahisa Taura rendezte, aki a NieR:Automata játékdizájnere is volt és a játékot Hideki Kamiya, a Bayonetta™ sorozat készítője felügyeli.

Hol kapható?

576KByte.hu KonzolGame.hu KonzolokSzervize.hu KonzolStúdió.hu PlatinumShop.hu VideoJátékBolt.hu

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU