SWITCH Hades

A Hades dobozos kiadása március 19-én érkezik!

A Hades egy rogue-like dungeon crawler, melyben a Supergiant a legnépszerűbb játékainak elemeit kombinálja, beleértve a Bastion tempós akcióját, a Transistor részletgazdag világát és mélységét és a Pyre karakter-központú történetmesélését.

KÜZD KI MAGAD A POKOLBÓL

Az Alvilág halhatatlan hercegeként az Olümposz mitikus fegyvereinek erejével felvértezve próbálj meg kitörni a Holtak istenének fogságából, miközben egyre jobban erősödsz és egyre halad előre a történet minden szökési kísérlettel.

Az Olümposz istenei segítenek! Ismerd meg Zeuszt, Athénét, Poszeidónt és még sok más istent, miközben válogatsz az általuk ajánlott áldások közül, amik felerősítik a képességeidet. Többezer lehetséges karakter képesség és fegyver összeállítás lehetséges a játék során.

ÚJRAJÁTSZÁSRA TERVEZVE

Új meglepetések várnak minden alkalommal, mikor beleveted magad az Alvilág folyton változó termeibe, akinek fő őrei emlékezni fognak rád.

Ez a dobozos kiadás néhány extra tartalommal érkezik, beleértve egy letöltőkódot PC-re a Hades Játékzenéhez és egy 32 oldalas, színes füzet a karakterekről, portrékkal a játékban szereplő istenekről, szellemekről és szörnyekről.