CADENCE OF HYRULE: THE CRYPT OF THE NECRODANCER feat. THE LEGEND OF ZELDA

Már kapható

Egy ritmikus akció-kalandjáték

Tartsd az ütemet, és mentsd meg Hyrule-t a pusztulástól a Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda játékban Nintendo Switch konzolon. Fedezd fel az egyedülálló ritmusos akció-kalandot, ami a Crypt of the NecroDancer játékmenetét kombinálja a The Legend of Zelda sorozat egyedi látványvilágával és zenéjével.

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer feat. The Legend of Zelda
Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer feat. The Legend of Zelda

Hyrule nem fogja megmenteni magát

Hyrule királyát egy gonosz fenyegetés álomba kényszerítette, ami mágikus zenei kakofóniát terjeszt az egész királyságban.

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer feat. The Legend of Zelda

Kezdj bele küldetésedbe a Crypt of the NecroDancer hősnője, Cadence bőrébe bújva, majd ha az alapokat már elsajátítottad, válassz, hogy Link vagy Zelda hercegnő képében folytatod utazásodat. Fedezd fel a random generált felvilágot és a dungeonöket küldetésed során, hogy megvédd az országot ebben akciódús kalandjátékban egy ritmusos csavarral.

Navigálj keresztül a rejtélyes Lost Woods erdején, járd be Kakariko Village utcáit, és látogass el a The Legend of Zelda sorozat megannyi emlékezetes helyszínére. Talán még néhány ismerős arccal is összefutsz utad során!

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer feat. The Legend of Zelda

Érezd a ritmust!

A Cadence of Hyrule-ban minden remixelt dallam minden üteme esély számodra – és ellenségeid számára -, hogy mezőről mezőre haladva előrébb lépj, támadj, védekezz vagy varázsolj. Időzítsd mozgásodat a zenére a képernyőn található ritmussáv segítségével és az ütemes ütközetek során járj túl Octorokok, Lizalfosok, sőt még Lynelek eszén is.

Lépj be egy dungeonbe, ahol tárgyak és kihívások mindig változó kínálata fogad, és nézz szembe mindegyik végén egy boss szörnnyel. Itt az idő, hogy összerúgjátok a port!

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer feat. The Legend of Zelda

Tárgyak tömkelege!

Találd meg és szerelkezz fel ikonikus fegyverek, varázslatok és kincsek sokaságával a The Legend of Zelda sorozatból. Világítsd be sötét dungeonökön átvezető ösvényedet egy fáklyával, szedj le ellenségeket a távolból íjaddal, robbants fel ütemre tipegő Bombchukat, és ügyelj rá, hogy mindig a környezetnek megfelelő csizmát viseld. Ráadásul a Crypt of the NecroDancer néhány varázslatával és fegyverével is találkozhatsz a játékban!

Egyes tárgyak elhasználódnak vagy eltörnek, míg mások még akkor is nálad maradnak, ha elesel egy csatában. Apropó elesés...

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer feat. The Legend of Zelda

Nem az én tempóm

Ha túl sok lépést elvétesz, vége a játéknak! Ha hősödet utoléri a végzete, minden rupee-t, dungeon kulcsot és fogyasztható tárgyat elvesztesz, amit összegyűjtöttél. A dungeonök felépítése is újragenerálódik, úgyhogy ha vissza szeretnél térni, résen kell lenned.

Szerencsére a gyémánt örök érték, így minden drágakövet, amit legyőzött ellenségektől szedtél össze, beválthatsz fegyverekre, Heart Containerekre és más hasznos tárgyakra, amik küldetésed során segíteni fognak. Itt az idő a visszatérésre!

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer feat. The Legend of Zelda

Találd meg a saját ritmusodat!

Ez a te utad, úgyhogy járd úgy, ahogy neked tetszik. Story módban kihívások crescendójával találod szembe magadat, helyi co-op módban pedig egy barátoddal harmóniában vághattok bele a kalandba*. Ha igazi ritmusmaestro vagy, Perfect módban tovább növelheted a kihívást, ahol elég egyetlen sérülést beszedned, vagy egy lépést elvétened, máris véget ért a játék.

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer feat. The Legend of Zelda

Teljes kiadás

Tartsd az ütemet, és mentsd meg Hyrule-t a pusztulástól a Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda játékban Nintendo Switch konzolon. A komplett kiadás fizikai verziójával a teljes játék mellett három csomagnyi letölthető tartalmat is kapsz a Season Pass kínálatából. Az első DLC csomag tartalmaz új karaktereket – 5 újonnan hozzáadott karakterrel pörgetheted fel a tempót: Impa, Aria, Frederick, Shadow Link és Shadow Zelda. A 2. DLC csomag 39 új dalt, köztük a játék háttérzenéjének remixelt verzióját tartalmazza. Az aláfestőzenét bármikor megváltoztathatod, így mindig a kedvenc dalaidat hallgathatod, miközben Hyrule tájait járod. A 3. DLC csomag egy egész új történetet tartalmaz, amiben a titokzatos Skull Kid szerepel.

Hol kapható

*A többszemélyes játékhoz játékosonként egy-egy kompatibilis kontroller szükséges. További kontrollerekre (külön vásárolható) lehet szükség.


Akár ez is tetszhet:

2020.11.20.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

2017.03.03.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

2021.03.19.

Hades

2017.10.27.

Just Dance 2018

2018.12.07.

Super Smash Bros. Ultimate

2018.07.13.

Octopath Traveler


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU