Üzletek listája
Just Dance 2018

Ismerd meg a Just Dance 2018 dalkínálatát

Táncolj teljes szívből a több mint 40 új számra, mint a 24k Magic Bruno Mars-tól, Side to Side Ariana Grande ft. Nicki Minaj-tól, The Way I Are (Dance with Somebody) Bebe Rexha ft. Lil Wayne-től, vagy a Chantaje Shakira ft. Maluma-tól. Élj át újra régi klasszikusokat, mint a Daddy Cool a Groove Century-től, vagy ha K-Pop-rajongó vagy, pörögj a Bubble Pop-ra Hyuna-tól!

Just Dance 2018

A legkisebbek is elfoglalhatják a világ legszórakoztatóbb táncparkettjét: itt a vadonatúj Kids mód!

A tökéletesre csiszolt kezelőfelületnek, pontozási rendszernek és különleges karaktereknek hála a gyerekek is biztonságosan és segítség nélkül élvezhetik a játékot pozitív és támogató visszajelzésekkel. A játék 8 új, gyermekfejlesztési szakértők segítségével kidolgozott, az egészséges fejlődést elősegítő koreográfiával egészült ki.

Just Dance 2018

Just Dance Unlimited

Just Dance 2018

Alkosd meg saját Just Dance-élményedet! A Just Dance Game mód bármilyen helyszínt egy csapásra táncparketté varázsol. A Just Dance Unlimited egy online közvetítőszolgáltatás, amin keresztül korlátlanul elérhető:

Just Dance 2018

+ 300 zeneszám

Élvezd a válogatott és új tartalmakat egész évben, a hatalmas, több mint 300 dalt tartalmazó Just Dance Unlimited gyűjteménnyel.

Minden hónapban új tartalmak

Fedezz fel új dalokat havonta és táncolj egész évben!

3 hónapos kipróbálási időszak

Ismerd meg a Just Dance Unlimited élményét a 3 hónapos próbaverzióval, ami ajándékként jár a játék minden Nintendo Switch, Wii U, Playstation 4 és Xbox One konzolra kiadott verziójához.

Képek

Just Dance 2018
Just Dance 2018
Just Dance 2018
Just Dance 2018
Just Dance 2018
Just Dance 2018
Just Dance 2018
Just Dance 2018
Just Dance 2018

További információk

Nintendo Switch

Just Dance 2018

Jellemzők

 • Just Dance 2018

  Szerezz meg számtalan jutalmat, miközben haladsz a játékban! Kövesd nyomon fejlődésedet a különféle játékmódokban és teljesíts napi küldetéseket, hogy különleges jutalmakban részesülj, mialatt egyre jobb táncossá válsz, és egyre többet ismersz meg a Just Dance játék titkaiból.

 • Just Dance 2018

  Okostelefonod érzékelőként követi és pontozza a mozgásodat – nincs szükség kamerára, Kinectre vagy PS Move-ra! Készíts képeket Just Dance pillanataidról, tegyél rájuk vicces filtereket, és oszd meg őket kedvenc közösségi média oldalaidon! Érd el a Just Dance TV videótartalmakat bárhol és bármikor. Nézz, lájkolj és ossz meg exkluzív videókat, mint pl. Autodance-ek, táncleckék, kulisszatitkok és Just Dance Percek.

 • Just Dance 2018

  Csatlakozz a legnagyobb online táncpartihoz az újradolgozott World Dance Floorral és versenyezz díjakért. Minden dal végén visszajelzést kapsz teljesítményedről (azaz mennyi „Yeah”-t, „Perfect”-et, stb. szereztél). Azt is megtudhatod, mivolt a legmagasabb egymást követő Perfect-sorozatod. A heti bajnokságok és boss-ok is visszatérnek a korábbi játékokból.

 • Just Dance 2018

  5 exkluzív Double Rumble koreográfia helyez teljes kontrolt a kezeidbe, először a Just Dance játékok történelmében. Tarts mindkét kezedben egy-egy Joy-Con kontrollert, és érezd a rezgéseket, miközben átéled, milyen lehet egy Mariachi-zenekarban játszani, vagy egy ötcsillagos konyhát irányítani.

Hol kapható?

576KByte.hu KonzolGame.hu KonzolokSzervize.hu MediaMarkt.hu PlatinumShop.hu SmartShop.hu VideoJátékBolt.hu

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU