Üzletek listája
Dark Souls Remastered

Hív Lordran világa

Szedd össze minden bátorságodat, és töltsd fel Estus kulacsaidat, hogy felkészülj a kemény kihívásokra, amik előtted álnak a Dark Souls™: Remastered játékban Nintendo Switch konzolon.

Vedd magadra a Kiválasztott Élőhalott köpönyegét, és indulj zarándokútra Lordranba, egy világba, amit szörnyű átok sújt. Sajátítsd el a Dark Souls összetett harcrendszerét, miközben Üresekkel, démonokkal és mindenféle szörnyekkel szállsz szembe küldetésed során, hogy megszólaltasd az Ébredés Harangját, és felfedezd, mi okozta a birodalom vesztét.

Az ősi urak földje

Fedezd fel a hatalmas kastélyok, csapdákkal teli dungeonök, kísértetjárta katakombák és más fantasztikus helyszínek titkait bárhol és bármikor. Miközben a veszély folyamatosan leselkedik rád, rengeteg felfedezésre váró kincs és titok is vár rád az elátkozott világban.

Ha minden elveszettnek látszik, keresd a máglyák meleg ragyogását, acélozd meg magad, és tervezd meg következő lépésedet a veszélyes utazás során.

Harcolj – ahogy neked tetszik

Alkosd meg saját karakteredet és harcstílusodat a számtalan fegyver, páncélzat, varázsige és kiegészítő segítségével. A gyors mozgású banditától a törékeny, de hatalmas máguson át a bunkósbottal verekedő barbárig, Lordran világában olyan formában harcolsz, ahogy neked tetszik. Gyűjtsd össze a legyőzött ellenfelek Lelkeit, és használd azokat képességeid fejlesztésére, hogy egyre erősebbé válj!

Együttműködés vagy szembenállás?

A Dark Souls™: Remastered játékban kilenc szövetség egyikének tehetsz esküt, és részt vehetsz izgalmas online többszemélyes találkozásokban. Segítheted a többi utazót, de akár meg is rohamozhatod világukat.


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU