Monster Hunter Rise

Már kapható

Nőj fel a feladathoz és csatlakozz a vadászathoz!

A MONSTER HUNTER RISE a legújabb játék a népszerű akció-RPG játéksorozatban, mely hamarosan Nintendo Switch konzolra érkezik! Harcolj félelmetes szörnyek ellen és használd a zsákmányaidat, hogy fegyverek és páncélok hatalmas választékát készíthesd el belőlük.

Monster Hunter Rise: Sunbreak

Egy hatalmas kiegészítő,

amely június 30-án jelenik meg!

A MONSTER HUNTER RISE: Sunbreak a MONSTER HUNTER RISE játék hatalmas, fizetős kiegészítője, amely új szörnyeket, vadászterületeket, vadászakciókat és extra kihívást jelentő Master Rank küldetéseket tartalmaz.

Megjegyzés: a MONSTER HUNTER RISE: Sunbreak tartalmai azt követően érhetőek el, hogy a játékos a MONSTER HUNTER RISE játékban teljesítette a 7★ Hub Quest: Serpent Goddess of Thunder küldetést.

Vásárlási lehetőségek:

Monster Hunter Rise

A MONSTER HUNTER RISE a nindzsák által ihletett Kamura faluban játszódik és egy gazdag ökorendszer felfedezésére hív, ahol félelmetes szörnyek ellen küzdhetsz, hogy a legjobb vadász váljon belőled.

A legutóbbi hatalmas katasztrófa után fél évszázaddal a vadászoknak egy új és rémisztő szörnnyel kell szembenézniük, akinek a jelenléte az egész térséget káoszba borulással fenyegeti.

Kamaura falu, a történet helyszíne

Egy békés falu, ami a Tatara Acélról vált ismertté

Számos létesítmény található itt, amik fontosak a vadászok számára, mint például a Kovács. Ezen kívül rengeteg érdekes támogató karakter él itt.

A Tombolás

A Tombolás egy katasztrofális esemény, mely alatt számtalan szörny támad a falura egyszerre. Az ősi idők óta félelemben éltek emiatt az emberek, de senki sem tudja előre, hogy mikor történik meg.

Kamura már többször is áldozatául esett ennek a jelenségnek, és különösen az 50 évvel ezelőtti Tombolás került közel a falu teljes kipusztításához.

A támogató pajtások

A Palico-kat már mindenki ismeri és szereti, de most csatlakoztak hozzájuk a Palamutok is!

Palamutok

A Palamutok újfajta pajtások, akik csatlakoznak hozzátok a vadászatokra. Szinkronizálják a támadásaikat a tiétekkel és még akár utazhattok a hátukra ülve is!

Amíg a Palamute hátán ültök, nem fogy a staminátok és kedvetekre rohanhattok keresztül a erdőn-mezőn. Még közben tárgyakat is használhattok, hogy felgyógyítsátok magatokat menet közben!

Monster Hunter Rise

Palico-k

Természetesen a Palico-k is visszatérnek. És mint mindig, számos módon a segítségetekre lesznek.

Monster Hunter Rise

Egyjátékos módban bármelyik két Pajtásod magaddal viheted. A többjátékos módban viszont csak egyiküket viheted magaddal, ezért dönts okosan!

Érdekes karakterek

Monster Hunter Rise
Monster Hunter Rise

Kegyetlen szörnyek

Számtalan szörny vár egyedi ökológiákkal!

Monster Hunter Rise

Egyedi területek

Fedezz fel új vadász mezőket nagyobb szabadsággal, mint bármikor ezelőtt!

Fagyos szigetek

A Fagyos Szigetek régen óriási sárkány fészkéül szolgáltak. Számos hős veszítette életét miközben próbálta legyőzni a szörnyet, és ez a helyet egy halállal és pusztasággal teli kopár területté változtatta.

A szigetek közepén egy óriás sárkánycsontváz fekszik és a Sárkányhajó maradványai, a kétségbeesett küzdelem utolsó nyomai.

Elárasztott Erdő

Egy sűrűn nőtt mély, zöld vízzel árasztva. A folytonos esőzésnek és áradásnak köszönhetően az erdő nagyrészét ellepte a víz.

A vízből feltűnő romokat meg lehet mászni a Wirebug segítségével.

Szentély Romok

Régen egy hely volt, ahol az emberek védelemért imádkoztak, de a szentély már elöregedett és szörnyek kísérteties üvöltései töltik meg éjjel, nappal.

Viszont továbbra is szent hely, ami egy különleges aurát bocsált ki magából.

Monster Hunter Rise Gyűjtői Kiadás

A MONSTER HUNTER RISE Gyűjtői kiadása a játékkal egyidőben 2021. március 26-án fog megjelenni. Tartalmazni fogja a játék dobozos kiadását, a Deluxe Kit DLC csomag letöltőkódját, egy Magnamalo amiibo figurát, egy „Kamura Mark“ kitűzőt és egy adag matricát.

Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE kiadás

Tartalmaz egy Nintendo Switch konzolt és dokkolót egyedi dizájnnal, exkluzív Joy-Con kontrollereket és egy letöltőkódot a MONSTER HUNTER RISE játékhoz és Deluxe Kit DLC tartalmakhoz.

Monster Hunter Rise

Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE ™ Kiadás

Azonos megjelenési dátummal, Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE™ Kiadás is a boltokba került (külön kapható).

Monster Hunter Rise

A Monster Hunter Rise játékhoz már elérhető egy ingyenes demo! Már letölthető a Nintendo eShop boltból a Nintendo Switch konzolodon vagy a hivatalos Nintendo UK weboldalon – csak jelentkezz be és nyomj a „Download demo“ gombra!

Monster Hunter Rise
Monster Hunter Rise: Sunbreak

Monster Hunter Rise + Sunbreak

Tartalmazza a Monster Hunter Rise alapjátékot, valamint a hatalmas Sunbreak kiegészítő DLC-t.

Hol kapható


Akár ez is tetszhet:

2017.03.03.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

2020.05.29.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

2020.11.20.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

2019.07.26.

Fire Emblem: Three Houses

2019.11.15.

Pokémon Sword

2018.10.19.

Dark Souls Remastered

2018.07.13.

Octopath Traveler

2017.11.27.

The Elder Scrolls V: Skyrim


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU