Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Már kapható

Fedezd fel a Monado titkait és mentsd meg a világot!

Egy hatalmas RPG klasszikus újjáéled a Xenoblade Chronicles: Definitive Edition játékban Nintendo Switch konzolon. Egy pusztító invázió után, indulj el egy utazásra, ami a látóhatáron túlra visz. Meg tudod változtatni a jövőt vagy a népednek pusztulnia kell?

Vissza a gyökerekhez!

A Xenoblade Chronicles egy nyílt világú akció-szerepjáték, amit a Monolith Soft fejlesztett, és eredetileg a Nintendo adott ki Wii konzolra. 2015-ben átdolgozták és portolták a New Nintendo 3DS konzolra, 2020-ban pedig a Nintendo Switch konzolra jelenik meg a játék felújított verziója. A Xenoblade Chronicles a Xenoblade Chronicles sorozat első darabja. A játékban egy több zónára osztott, nyílt világban vándorolhatunk, mellékküldetéseket vállalhatunk, melyek javíthatják a csapattagok közötti kapcsolatokat és valósidejű, akcióalapú csatarendszert használhatunk, mely hasznosítja főszereplő karakter jövőbe látó képességét.

 

Fedezd fel Shulk származását, miközben ő és barátai egy látszólag megállíthatatlan mechanikus ellenség ellen küzdenek. Viseld a jövőbelátó kardot, használd a támadásokat egymásután és állítsd a csapattagokat stratégiailag megfelelő helyekre a valós-idejű harcokban, míg átutazod ezt a hatalmas világot.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

A mechanikus megszállók, akiket Mechon-nak hívnak megtámadták a kolóniát. A támadás során Shulk felfedezi, hogy képes használni a rejtélyes kard, a Monado erejét. A nagy erejű Monado-val a kezében, Shulk elindul, hogy legyőzze a Mechon fajt egyszer s mindenkorra.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

A Mechon-okon kívül, számos élőlényt találhatsz, akik lehetnek barátságosak vagy halálosak is. Tartsd nyitva a szemed, hogy mi hívhatja fel a szörnyek figyelmét rád és próbáld kerülni a szükségtelen harcot... vagy próbáld meg legyőzni az ultra-erős Egyedi Szörnyeket.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Erősítsd fel a csapatod a kalandozások közben megfelelő felszerelésekkel, fegyverképességek növelésével és hasznos kövek használatával. Válaszd ki a legjobb társakat a feladathoz és töltsétek fel a csapat mércét, hogy egy Támadás Láncot indítsatok az ellenség ellen!

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
 

Egy időtlen kaland újrakovácsolva

Egy vadonatúj epilógus kalanddal, HD megjelenéssel, javított játékmenettel, felújított zeneszámokkal és még sok mással tér vissza Shulk-nak és barátainak epikus RPG kalandja az új és visszatérő játékosok számára!

Gyűjtői kiadás!

Május 29-én 2020 a Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Gyűjtői kiadása is kapható lesz (bizonyos partnerboltokban), melyben egy Zenei válogatást tartalmazó Vinyl lemez is található lesz a Monado kard dizájnjával!

Ebben a csomagban található egy 250 oldalas artbook, tele csodálatos tájképekkel; egy SteelBook; egy vinyl lemez, melynek a borítóját a Monado mintázata díszíti; egy poszter és természetesen maga a játék Nintendo Switch konzolra.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Akár ez is tetszhet:

2017.12.01.

Xenoblade Chronicles 2

2018.09.21.

Xenoblade: Torna - The Golden Country

2020.01.17.

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

2021.02.26.

Bravely Default II

2020.11.20.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

2019.09.27.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU