Bravely Default II

Már kapható

Négy hős, négy kristály – egy legendás kaland!


Csatlakozz a Fény Hőseihez a hatalmas küldetésükben, hogy helyreállítsák a világ egyensúlyát a BRAVELY DEFAULT II játékban Nintendo Switch konzolon!

Vezesd a csapatod egy öt királyságon keresztül ívelő kalandra, hogy visszajuttassák a Kristályokat a tényleges helyükre. Használd a Csillagokat, hogy új munkákat és képességeket szerezz meg, amikkel különféle szörnyek ellen küzdhetsz, és ne felejtsd el használni a Brave és Default parancsokat, hogy jól egyensúlyozd a jutalmakat és kockázatot a harc alatt!

A fény által irányítva


A világ bajban van. Áradások, növekedő hőmérséklet, a természet teljesen megvadult – a Kristályok ellopása minden élőlényt veszélybe sodort. De van remény, a Fény Hőseinek formájában: négy mesebeli harcos, akik visszaállíthatják az elemek egyensúlyát.

Kövesd a főszereplő Seth és társai: Gloria, Elvis és Adelle kalandjait, miközben Excillant földjén át utazgatnak. Közös erejüknek köszönhetően győzd le a gonoszokat, akik ellopták a Kristályokat és káoszt okozva pusztulással fenyegetik a birodalmat!

Harcolj a saját módszereddel


Az új Brave és Default rendszerrel a BRAVELY DEFAULT II egy egyedi csavart visz a körökre osztott RPG formulába megengedve a játékosoknak, hogy akár feláldozva a többi körüket egy csapásba vigyenek be minél nagyobb támadást vagy egy védekező stratégiát kövessenek, és spóroljanak további köröket későbbre.

Egyensúlyt kell találni a biztonságos taktika és egyre nagyobb kockázat vállalása között, hogy sikeresen győzedelmeskedj a rengeteg fajta ellenséggel szemben.

Gyűjts Csillagokat – varázslatos tárgyak, amik a csapatod számára új munkákat és képességeket adnak – amikkel kedved szerint állíthatod össze a harcosaidat és megalkothatod számodra a legjobb csapatot. Fedezd fel Excillant gazdag tájait, beszélgess az érdekes lakóival és váljanak hőseid igazi csapattá!

Töltsd le a demo verziót!


A BRAVELY DEFAULT II játékhoz már elérhető egy ingyenes demo! Fedezd fel Savalon sivatagi királyságát és győzd le a Csillagokat birtokló ellenfeleket, hogy megkapd ezeknek a rejtélyes tárgyaknak az erejét!

Már letölthető a Nintendo eShop boltból a Nintendo Switch konzolodon vagy a hivatalos Nintendo UK weboldalon – csak jelentkezz be és nyomj a „Download demo“ gombra!

Bravely Default II

Akár ez is tetszhet:

2020.05.29.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

2017.12.01.

Xenoblade Chronicles 2

2022.06.30.

Monster Hunter Rise

2019.09.27.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition

2020.01.17.

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

2019.07.26.

Fire Emblem: Three Houses


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU