Shin Megami Tensei V

Már kapható

Vár az istenlét...

Légy egy haldokló világ sorsának kovácsa az istenek és a démonok hatalmi harca közepette a Shin Megami Tensei V játékban, Nintendo Switch konzolon. Vedd át egy hatalmas erejű lény, a Nahobino irányítását ebben a nagyszabású RPG-ben, hogy démonok százai ellen - és mellett - harcolj e megszentségtelenített világban.

A se nem ember, se nem démon, újonnan megszületett Nahobinónak és barátainak el kell dönteniük, hogy mi az, amit érdemes megmenteni... és fel kell készülniük, hogy ezért mindent feláldozzanak.

Fedezz fel egy démoni világot!

Átlagos középiskolás diákként egy olyan pusztuló birodalomba kerülsz, amelyet az egykori Tokió maradványai borítanak. A háború sújtotta, Daat néven ismert alvilág romjai rengeteg titkot rejtenek – és minden szegletében veszélyek lesnek rád.

A démonok lakta kietlen pusztaságban túlélésed egyetlen módja, ha megragadod az Aogami nevű titokzatos alak kezét. Az összeolvadás során a Nahobinóvá válsz: egy elátkozott lénnyé, amely képes megküzdeni - vagy megbarátkozni - a démonokkal.

Új erődet felhasználva derítsd ki, hogy mi történt Tokióval, és döntsd el a világ sorsát.

Hajtsd igába újdonsült erődet!

Mit ér az erő, ha nem használod? Bárhová is mész, Daat számos démonja lépten-nyomon kihívások elé állít. Tedd próbára újonnan megszerzett képességeidet, és vedd fel a harcot különféle démonokkal a körökre osztott csatákban. Minden csatában akár három felfogadott démon is harcolhat melletted, ezért mindig keress olyan szövetségeseket, akik bővíthetik támadási lehetőségeidet.

Sok démonnak vannak gyengéi, de ezeket nem fedik fel önként. Indíts változatos támadásokat, amíg ki nem derülnek a sebezhetőségeik. A gyenge pontra mért minden egyes sikeres csapás hatalmasat sebez, és további, egymást követő köröket biztosít számodra, hogy megszakítás nélkül folytasd a támadást.

Gyűjtsd össze minden fordulóban a különleges Magatsuhi energiát, hogy segítségével erőteljes támadásokat szabadíts fel, amelyekkel kritikus sebeket okozhatsz ellenségeidnek, vagy más módon támogathatod csapatodat.

Ördögi trükkök

Légy résen, mert a ravasz démonok is szívesen használják ki a gyengéidet, és ugyanezeket a stratégiákat fordítják ellened - beleértve a Magatsuhit is. Tanulmányozd alaposan az ellenségeidet, tedd próbára az elszántságukat, és az előnyöd megtartása érdekében mindig használd ki a gyengeségeiket. Csak a bolondok szállnak szembe felkészületlenül egy ijesztő ellenféllel – tipord el őket gyorsan, mielőtt eltaposhatnának téged! Ha pedig egy kemény ellenféllel kerülsz szembe, ne feledkezz meg a védekezésről sem - hacsak nem akarsz egyetlen csapástól megsemmisülni…

Alkuk a démonokkal

A démonok önfejű, de nélkülözhetetlen szövetségesek. A Daat bejárása lehetetlen nélkülük. Végül is ki harcolhatna jobban a démonokkal, mint más démonok? De először meg kell győznöd őket, hogy csatlakozzanak hozzád…

Egyes démonok szövetséget javasolhatnak, hogy teljesen elkerüljék a csatát, de legtöbbször neked kell kezdeményezned az alkudozást - még akkor is, ha az első ütésváltások már megtörténtek. Természetesen nem minden démon lesz rá hajlandó, hogy meghallgasson. A nálad erősebbek nem fognak meghajolni az akaratod előtt, de lehet, hogy irgalmasak lesznek... megfelelő fizetségért cserébe.

A démonok önfejű lények, akik puszta szeszélyből képesek egy szempillantás alatt meggondolni magukat. Egyesek támogatását erőd vagy szellemességed fitogtatásával nyerheted el, míg mások nem lesznek vevők a hencegő viselkedésre. Hűségük megvásárlásához lehet, hogy áldozatokra lesz szükség, legyen szó életerőről, pénzről vagy egy tárgyról, ezért mielőtt döntenél, gondosan mérlegeld, hogy a kockázat megéri-e a haszont. Ha azonban sikeres az alku, a démon a végsőkig melletted fog harcolni.

A fúzió ereje

A Demon Fusion segítségével tovább fokozhatod csapatod képességeit, és egyesítheted meglévő társaidat, hogy teljesen új démonokat hozz létre. Több egyedi démon összeolvasztásával különösen erős démonokat alkothatsz, amelyek sehol máshol nem érhetőek el. További, korábban már megszerzett szövetségeseket is megidézhetsz Daat fizetőeszközéért, a Maccáért cserébe.

Ragadd meg a hatalmat!

Egy teremtőjét vesztett világban melyik utat választod, és mi mindent fogsz feláldozni? Hogyan alakítod ezt a világot? A Shin Megami Tensei V-ben tiéd a döntés!

Hol kapható?

Megjegyzés: A Shin Megami Tensei V japán és angol szinkronnal érhető el.

Megjegyzés: ez a szoftver nem támogatja a Nintendo Switch Online fizetős tagság mentési adatok felhőalapú tárolása funkcióját.


Akár ez is tetszhet:

2021.08.27.

No More Heroes III

2022.06.30.

Monster Hunter Rise

2020.07.10.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

2019.08.30.

ASTRAL CHAIN

2018.02.16.

Bayonetta 2

2018.10.19.

Dark Souls Remastered


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU