No More Heroes 3

Már kapható

Küzdd fel magad a Galaktikus Szuperhős Ranglista élére!

Rántsd elő a Fénykatanát és nézz szembe a galaxis legelvetemültebb szuperhőseivel a No More Heroes 3 játékban, Nintendo Switch konzolon! Bújj a legendás otaku bérgyilkos, Travis Touchdown szerepébe, miközben - szó szerint - utat vágsz magadnak a győzelemhez e túltolt, akciódús küldetés során, hogy megmentsd a világot az idegen betolakodóktól.

„A Birodalom épp visszavág, vagy mi?”

Egy hosszú, önvizsgálattal telt utazást követően az elsőszámú bérgyilkos, Travis Touchdown visszatér szülővárosába, Santa Destroy-ba... pont a földönkívüliek inváziójával egyidőben!

Az intergalaktikus hatalomátvétel kiötlője pedig nem más, mint a bűnöző lángelme Jess-Baptiste VI, akit barátai csak FU hercegként ismernek.

A Föld sorsának eldöntésére FU létrehozza a Galaktikus Szuperhős Ranglistát, amely a világegyetem leghalálosabb idegen bérgyilkosaiból áll - vagyis azokból a haverokból, akiket a Blackhole börtönben raboskodva szerzett.

Travisnek - aki soha nem hátrál meg a harc elől - ismét fel kell küzdenie magát a ranglistán, hogy visszaszerezze a címét... ó, és közben meg kell mentenie a bolygót is!

No More Heroes 3

Nehézfiúk

Travis Touchdown (?. helyezett)

Egy átutazó bérgyilkos és büszke geek, aki kétszer is megszerezte az első helyet a bérgyilkosok rangsorában. De vajon harmadszorra is sikerülni fog neki?

No More Heroes 3

FU herceg (Jess-Baptiste VI, 1. helyezett)

Egy drámai érzékkel megáldott földönkívüli bűnöző, a Galaktikus Szuperhős Ranglista első helyezettje. Miután lárvaként meglátogatta a Földet, az önjelölt „istenverte szuperhős” 20 évvel később visszatér, hogy átvegye az uralmat a bolygó felett.

No More Heroes 3

Mr. Black Hole (10. helyezett)

Csillagközi féreglyuk bandita, aki az elsők között érkezett a Santa Destroy elleni támadás helyszínére.

No More Heroes 3

Gold Joe (9. helyezett)

Mágneses erőknek parancsoló csillagközi ásványcsempész, aki hűséget fogadott FU-nak.

No More Heroes 3

Földlakók

Sylvia Christel

United Assassins Association ügynök, aki történetesen épp Travis felesége is. Kettejük története eléggé... érdekes.

No More Heroes 3

Shinobu

Gyakorlott kardforgató, aki egyszer egy hátborzongató, élethalálharcot vívott Travisszel. Életét megkímélték, így Shinobu most Travis oldalán harcol, akire „mestereként” tekint.

No More Heroes 3

Bad Girl

Ez a baseballütővel hadonászó pszichopata volt az egyik áldozata Travis csúcsbérgyilkossá emelkedésének, mielőtt egy fantom játékkonzol fel nem támasztotta. …Inkább ne kérdezz semmit.

No More Heroes 3

Jeane

Travis hűséges cicatársa, aki számtalan módon segíti. Tud beszélni (mert... csak). Mindig kapható a játékra és a simogatásra.

No More Heroes 3

Kezdődjön a játék!

A ranglétrán való felemelkedéshez egyenként kell leküzdened a galaxis leghalálosabb orgyilkosait a rangsoroló mérkőzéseken. Használd megbízható Fénykatanádat, hogy keresztülvágd és átverekedd magad a verőlegényeken és csatlósokon, akik közted és a célpontod között állnak.

Engedd szabadjára a gombos irányítást a Fénykatanával végrehajtott, záporozó csapásokhoz, és az ellenfelek gyilkos birkózó-mozdulatokkal történő megragadásához. Vagy kapd fel a Joy-Con kontrollereket, és légy részese az akciónak az élvezetes mozgásérzékelős irányítással.

No More Heroes 3

Mutasd meg, mit tudsz!

Nincs hiány elintézendő pribékekből, így jó ha kéznél vannak a Halálkesztyű különböző stratégiai képességei - zúdítsd ellenségeidre a robbanó lövedékek áradatát, lassítsd le a támadásaikat, vagy reptesd meg őket! Szabd testre a Halálkesztyűt a különböző chipkombinációk kipróbálásával, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

Ha pedig különösen jól teljesítesz a harcban, akkor pörgesd meg a Slash Reel-t, és szabadítsd rá a poklot az ellenségeidre. Moe!

Üsd meg a jackpotot, hogy aktiváld a csatában Full Armor Travist - egy hiper-durva, mecha-páncélt. Super moe!

No More Heroes 3

Haver, ez gyorsan elfajul majd

Minden egyes rangsoroló végén FU hercegének egyik kipattintott spanja vár rád, de vigyázz: ezek az idegenek aztán tényleg őrült trükköket tartogatnak a tarsolyukban! Minden megengedett ezekben a bossharcokban, így készülj fel a kreatív megoldásokra, hogy túljárj az idegen betolakodók eszén.

No More Heroes 3

Üdv Santa Destroy városában!

A világ sorsa a tét, de mi ez a nagy sietség? A rangsorolt mérkőzések között pattanj fel Travis felturbózott Demzamtiger motorjára, és élvezd Santa Destroy látványát és hangulatát. Rengeteg látnivaló és tennivaló vár - vásárolj új ruhákat, bütyköld meg a Halálkesztyűt, gyűjts figurákat, vagy ugorj be Travis lakására, hogy játssz a házikedvenc macskájával, Jeane-nel.

Ne feledd, hogy a következő rangsorolt mérkőzés várni fog rád, amikor készen állsz… arra, hogy fizess! Mielőtt kihívhatod a következő ellenfeledet, el kell vállalnod néhány fura alkalmi melót a városban, hogy összeszedd a nevezési díjat. Legyen szó huligánok elveréséről, szemétszedésről, fűnyírásról, vagy aligátorokkal birkózásról, Travis számára nincs túl veszélyes vagy túl hétköznapi munka.

No More Heroes 3

Bónusz öltözékek

No More Heroes 3

Nintendo Switch konzolodon rendelkezel mentési adatokkal a No More Heroes, a No More Heroes II vagy a Travis Strikes Again: No More Heroes játékokból? Akkor máris tiéd az egyik ezek közül a vagány játékbeli pólók közül! De jól néz ki!

Hol kapható?


Akár ez is tetszhet:

2019.01.18.

Travis Strikes Again: No More Heroes

2020.07.10.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

2019.08.30.

ASTRAL CHAIN

2019.09.13.

DAEMON X MACHINA

2022.06.30.

Monster Hunter Rise

2021.03.19.

Hades


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU