Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Már kapható

A KULT KLASSZIKUS REJTÉLYES THRILLER VISSZATÉR!

Kihajtanak a magvak. Legyökereznek a földbe. Megnőnek a fák, és árnyékot borítanak mindenre maguk körül. De még ha a fény el is éri a földet, a gyökerek lent maradnak, és csak tekergőznek egyre mélyebben a sötétben... és a történet elkezdődik.

Áss mélyre és fedd fel a gonoszt, ami a látszólag ártatlan városka alatt rejtőzik a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise játékban, kizárólag Nintendo Switch konzolon.

KÉT ÜGY, EGY REJTÉLY

Boston, 2019. FBI különleges ügynökök Aaliyah Davis és Simon Jones egy régen megoldottnak hitt ügyet vizsgál, és egy érdekes alak ajtaja előtt találják magukat. Néhány eltűnt személyről szóló jelentés általában nem érdekli az FBI-t, de valami nem áll össze ebben az ügyben.

Bár csak néhány nyomon lehet elindulni, a páros reméli, hogy ha ennek az embernek megfelelő kérdéseket tesznek fel a „vörös fáról“, akkor az valahová vezetni fog. De ahogy a mondás tartja, vigyázz, hogy mit kívánsz – néhány ügyet jobb nem bolygatni.

Luisiana, 2005. Egy furcsa gyilkosságsorozat feketíti Le Carré városát és az FBI elküldi az egyik legfiatalabb tagját, Francis York Morgan különleges ügynököt, hogy kivizsgálja. Miután megbarátkozik a sheriff lányával, aki idősebbnek tűnik valós koránál, a páros elindul, hogy felderítse az igazságot.

A felszínen ez a csendes kisváros és kedves lakosai a légynek se ártanak. De a mélyben növekszik sötétség, és ahogy az áldozatok száma nő, Morgan különleges ügynökre vár a feladat, hogy megtalálja a tetteseket, mielőtt őt is utoléri a sötétség...

IGAZI DETEKTÍVEK

Francis York Morgan

Remek meglátások, atletikus alkat és született profilalkotó képességek jellemezik Morgan különleges ügynököt az FBI-nál, bár különcsége miatt megkérdőjelezik tehetségét. Szerencsére annyira el van szakadva a valóságtól, hogy még a legborzasztóbb bűntények helyszíneit is csak egy egy új, megoldásra váró rejtvénynek fogja fel.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Patricia Woods

Le Carré városban él az apjával, a helyi sheriffel. Bár fiatal, nagyon találékony és érettebben gondolkodik, mint saját korosztálya. A felnőttes beszédstílusa és a rettenthetetlensége lenyűgözi Morgan különleges ügynököt és a lány hamarosan ki is nevezi magát partnerének a városban történt gyilkosság-sorozat nyomozásában.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Aaliyah Davis

Egy FBI nyomozó remek megfigyelő képességgel, Davis különleges ügynök kiemelkedően tehetséges. Sajnos néha modortalannak és versengőnek tűnik a kihallgatások alatt. Úgy gondolja, hogy a jelenlegi ügye egy megoldatlan titkot rejt, vagy valami annál is rosszabbat...

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Simon Jones

Ne tévesszen meg a külső: habár több, mint lustának néz ki Jones különleges ügynök, régen az FBI démonian jó nyomozója volt. Megfontolt, megbízható, és erős lélekjelenétével szükség esetén bármilyen gyanúsítottat a sarokba tud szorítani kérdéseivel.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

A JÖVŐD A MÚLTAD

Az eredeti játék után öt és kilenc évvel játszódnak a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise eseményei, melyben két főszereplőt is irányíthatunk. Fedezd fel velük a megdöbbentő igazságot, ami mindkettőjüket az őrület szélére kergeti.

A jelenben bogozz ki egy megoldatlan régi ügyet Davis különleges ügynököt irányítva kérdések feltevésével és bizonyítékok bemutatásával a tanúvallomások vizsgálata közben, hogy rég eltemetett titkokra találj.

A múltban, segíts Morgan különleges ügynöknek kivizsgálni egy brutális sorozatgyilkosságot. Járd be Le Carré városát gyalog vagy gördeszkával, beszélgess a városlakókkal, és találj nyomokat, miközben felderíted a látszólag békés város sötét oldalát...

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

SZABADIDŐ

Le Carré városban nem csak egy megoldásra váró ügy várja Morgan különleges ügynököt. A bázisodként szolgáló Casa Pineapple hotelből indulva a helyi lakók számos kéréssel találnak meg, ami segít kikapcsolódni a gyilkos vadászata közben.

Vagy akár a következő módon is szórakozhatsz a környéken:

  • Tekézés: Menj az Alexus Bárba és guríts párat a tekepályán. Vár rád a tökéletes pontszám...
  • Kacsázás: Járjon át a nyugalom, és nézd meg, meddig tudod a víz felszínen pattintani a kavicsokat.
  • Bayou Csónakázás: Utazz egyet a folyón, és gyakorold a lövészetet a kihelyezett célpontokon (vagy az aligátorokon!).
  • Gördeszkázás: Nem csak abban segít, hogy hatékonyabban közlekedj a városban, de időre is próbára teheted ügyességedet a gördeszkával.

Akár ez is tetszhet:

2019.11.08.

LAYTON'S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy - Deluxe Edition

2019.07.26.

Fire Emblem: Three Houses

2018.07.13.

Octopath Traveler

2019.01.18.

Travis Strikes Again: No More Heroes

2019.07.19.

MARVEL Ultimate Alliance 3: The Black Order

2019.10.31.

Luigi's Mansion 3


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU