Üzletek listája
Luigi's Mansion 3

Pihenés egy kényelmes hotelben... Mégis mi rossz történhetne?

Csatlakozz a félős hőshöz, Luigihoz egy szellemes – és nyúlós – küldetésben, hogy megmentse Mariót és barátaikat a Luigi’s Mansion 3 játékban Nintendo Switch konzolon!

Te és egy barátod bejárhatjátok a túlvilági szinteket egy kísértethotelben helyi co-op módban, és rakoncátlan szellemekkel szállhattok szembe, miközben közösen oldotok meg paranormális rejtélyeket.

Isten hozott a Last Resortban!

Luigi's Mansion 3

Meghívás egy luxushotel-pihenésre Marióval és barátaival – hogyan is utasíthatna vissza Luigi egy ilyen ajánlatot? Csakhogy ez az álomutazás hamarosan rémálommá válik, amikor szellemek kezdenek ámokfutásba, és őszörnyűsége King Boo foglyul ejti Mariót és barátait festményekbe zárva!

Luigi's Mansion 3
Luigi's Mansion 3

Öreg professzorbarátja, E. Gadd, és legújabb kütyüjei segítségével Luiginak most sutba kell dobnia minden gyávaságát, hogy keresztülhúzhassa King Boo gonosz terveit, és megmenthesse barátait.

Élet a lakosztályokban

Meg fogsz lepődni, milyen sok érdekes dolgot találni ebben a hotelben! Egy kalóz-tematikájú étteremtől kezdve a középkori kastélyon át, egészen egy... piramisig, minden szinten más világgal találkozhatsz.

Verekedd át magad a szinteken, miközben paranormális rejtvényeket oldasz meg, és bajkeverő szellemek garmadájával szállsz szembe utad során.

A MacFrights kastély

Hegyezd kopjád, Luigi, és készülj a párbajra! Kerüld el a veszélyes csapdákat, és a karddal hadonászó szellemeket a lovagi tornáig vezető utad során, amit a király ellen kell vívnod ebben a középkori vidámparkban.

Kerti termek

Ebben az elvadult átriumban minden rémség elburjánzott. Lendülj indákon, kerüld el a hatalmas, pattogó ananászokat, és más növényi organizmusokat – még szerencse, hogy a Poltergust levélfújóként is működik.

Paranormál Produkciós Iroda

Fények, kamera, BOO! Játssz rendezőt, és nézd végig, ahogy a filmvászon rémségei életre kelnek ebben a hátborzongató filmstúdióban.

Kriptalakosztályok

Egy piramis... egy hotelen belül?! Ha hiszed, ha nem, így igaz. Lesz elég gondod a félelmetes múmiákkal, veszélyes csapdákkal, és a sok homokkal... sok, sok homokkal.

Szellemirtó kütyük!

Luigi's Mansion 3

Lehet, hogy kicsit gyáva, de Luigi számára nem újdonság egy kis szellemvadászat – és a rémes vendégeknek a hotelben már illő lenne távozniuk!

Használd a Strobulbot és kapd el ezeket a szemtelen fantomokat meglepetésszerűen, aztán szippantsd be őket a felturbózott porszívóddal: a Poltergust G-00-val.

Ezek a szellemek azonban nem hagyják magukat – sőt néhányuk még körmönfont szökési tervet is kieszelt. Csakhogy Luiginak is van néhány új trükkje.

Egy nyúlánk kis barát

Luigi's Mansion 3

Egy ilyen hotelben biztos találkozol majd olyan akadályokkal is, amikkel Luigi egyedül nem tud megbirkózni. Az ilyen helyzetekben jól jön E. Gadd professzor legújabb kreálmánya: Gooigi!

Ez a nyúlós, zöld hasonmás képes használni...nos...nyúlósságát, hogy átpréselje magát szűk réseken is, keresztül menjen veszélyes, dárdákkal teleszórt padlókon is, vagy nehéz tárgyakat emeljen meg és bármilyen szerkezetet kicselezzen.

Tudtad, hogy Gooigi tökéletes co-op partner? Adj át egy Joy-Con kontrollert egy barátodnak, és csatlakozhat ő is Luigi kalandjához.

Oszd meg az ijedelmeket!

Luigi's Mansion 3

Élvezd a többszemélyes szellemvadászatot helyben, vagy online, a ScareScraperbe tett látogatással, vagy vaduljatok be akár hét másik játékossal a Nintendo Switch konzolon a ScreamParkban!

Megjegyzés: a jövőben fizetős letölthető tartalmakkal egészül ki a Luigi’s Mansion 3, amivel a ScareScraper és a ScreamPark multiplayer tartalmai is bővülnek!

Képek

Luigi's Mansion 3
Luigi's Mansion 3
Luigi's Mansion 3
Luigi's Mansion 3
Luigi's Mansion 3
Luigi's Mansion 3
Luigi's Mansion 3
Luigi's Mansion 3
Luigi's Mansion 3

Már kapható


Copyright © 2017 - 2023 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU