Üzletek listája
Daemon X Machina

LEGYÉL A LEGNAGYOBB ZSOLDOS!

A Hold szétszakadt, és az ég kaleidoszkópja vörös fénybe borította a Földet. Egy titokzatos anyag, Femto záporozott a világra, amit ha megérintett valaki, különös képességekre tett szert.

Most túl kell élned ezt az apokaliptikus, új kort egy zsoldos szerepében, aki hatalmas mechákat irányít, és próbálja megvédeni a bolygót a gonosszá vált gépektől, a Halhatatlanoktól ebben a vadonatúj akciójátékban Kenichiro Tsukudától (Armored Core) és a mecha-koncepciótervezőtől Shoji Kawamoritól.

A MECH-AKCIÓJÁTÉKOK JÖVŐJE ELKEZDŐDÖTT

Szereld fel mechádat különféle fegyverekkel, és markolj fel még hozzájuk továbbiakat legyőzött ellenfeleidtől, és cserélgesd akár menet közben. Mindenre szükséged lesz, amid csak van, hogy szembenézhess olyan veszélyekkel, amik akár a világ végét is jelenthetik.

A FEMTO EREJE

Daemon X Machina

A katasztrófát követően felfedeztek egy új, különös elemet, a Femtót. Ez az anyag nagy mennyiségű energiát tartalmaz, ami láthatóan embereket és gépeket egyaránt felerősít.

Ha elég Femtót gyűjtesz össze, Femto Fegyverzeteket használhatsz, hogy ideiglenesen felerősítsd támadásodat, védelmedet, gyorsaságodat, sőt akár hogy egy illúziót kreálj.

Daemon X Machina

ÉPÍTSD FEL SAJÁT ARSENALODAT

Outer vagy, azaz egy pilóta, aki különleges képességeinek hála képes gigantikus mechákat, úgynevezett Arsenalokat irányítani. Építsd fel és szabd személyre saját Arsenalodat a rengeteg hatékony alkatrésszel és fegyverrel, amelyek némelyikét legyőzött ellenfelektől szerezhetsz meg, és akár harc közben is cserélgethetsz.

Daemon X Machina
Daemon X Machina

SZEREZD MEG A DEMÓT

PRÓBÁLD KI AZ INGYENES DEMÓT MOST

KÉPEK

Daemon X Machina
Daemon X Machina
Daemon X Machina
Daemon X Machina
Daemon X Machina
Daemon X Machina

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU