A legenda él! A Square Enix klasszikus RPG-je, a Live A Live ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra

Számtalan hős, számtalan történet, és számtalan megélhető élet! Fedezd fel az idők során egymásba fonódó történetek sorát a LIVE A LIVE játékban, amely ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Az eredetileg kizárólag Japánban, Super Famicom platformra megjelent LIVE A LIVE Nintendo Switch változata révén a nyugati játékosok most először ismerhetik meg ezt játékot, amely a TRIANGLE STRATEGY és az OCTOPATH TRAVELER címekben használt, lenyűgöző HD-2D grafikai stílusban elevenedik meg.

A LIVE A LIVE több különálló fejezetből áll, amelyek mindegyike más és más korszakban játszódik – saját egyedi történettel, szereplőkkel, helyszínekkel és játékmechanikákkal. A kalandot kedved szerint alakíthatod azáltal, hogy te döntöd el az egyes fejezetek végigjátszásának sorrendjét: akár a Vadnyugaton kezdenél egy vándorként, vérdíjjal a fejeden; akár az „Edo Japán alkonya” fejezetben játszanál titkos küldetést teljesítő shinobiként – hogy csak két példát említsünk – a választás csakis a tiéd. A játék körökre osztott harcrendszere is fejezetről fejezetre változik, emellett pedig minden szereplő a képességek egyedi készletét hozza magával, amelyek megváltoztatják a játékmenetet, ahogy az egyes korszakok közt haladsz.

A LIVE A LIVE Nintendo Switch változata az eredeti játék rendezőjének, Tokita Takasinak (aki a CHRONO TRIGGER és a FINAL FANTASY IV játékokon végzett munkájáról is ismert) vezetésével készült, zenéinek remasterelése pedig Simomura Jóko (aki a FINAL FANTASY XV és KINGDOM HEARTS sorozat révén vált ismertté) felügyelete mellett zajlott.