Már kapható

A LEGENDA ÉL!

Számtalan hős, számtalan történet, és számtalan megélhető élet vár! Fedezd fel az idők során egymásba fonódó, lenyűgöző HD-2D-ben felújított történetek sorát a LIVE A LIVE játékban, Nintendo Switch konzolon.

Live a Live Live a Live Live a Live Live a Live
Live a Live Live a Live Live a Live Live a Live

TÖRJ MAGADNAK A TÖRTÉNELMEN ÁTVEZETŐ UTAT!

A LIVE A LIVE-ban több szereplő bőrébe is bújhatsz, hiszen minden egyes fejezet különböző korszakokban játszódik, és egyedi játékmechanikákat és helyszíneket kínál. Ki tudja, mi vár rád, miután mind a nyolc történet végére érsz? Az összes idősík saját történettel, szereplőkkel és egyedi játékmechanikákkal vár, így mindegyik epizód különleges élményt nyújt majd.

AZ ELSŐ

Egy elfeledett korban egy fiatalember felnőtté érik, és megkapja a törzs öregjének engedélyét, hogy vadászatra induljon. Szavak nélkül, az érzékeire hagyatkozva próbál túlélni; szaglására támaszkodva ered a vadállatok nyomába, keres menedéket, és ismeri meg a világ veszélyeit.

Kutass fel vadállatokat orrod segítségével, és készíts fegyvereket valamint páncélokat az általad talált tárgyakból.

AZ ÖRÖKÖS

Egy idős kínai mester élete végéhez közeledve arra vágyik, hogy kungfu tudását megőrizze a jövő nemzedékei számára.

E cél által vezérelve indul el otthonából - a Törekvés Hegyének csúcsáról - hogy olyan méltó utódot találjon, akinek átadhatja örökségét.

A BESZIVÁRGÓ

A káosz lángjainak árnyékban egy shinobi létfontosságú küldetést kap: derítsen fel egy csapdákkal teli kastélyt, hogy kiszabadítson egy magányos foglyot. Vajon a shinobi irgalmas szívvel végzi majd el feladatát, vagy minden ellenfelet kardélre hány?

Intézd el az utadba kerülő ellenségeket, vagy bújj meg az árnyékok közt, hogy lopakodva valósítsd meg a céljaidat.

A VÁNDOR

Megfáradt lélek lovagol be egy törvényen kívüliek által ostromolt városba, amelyet Sikernek hívnak - bár senki sem tudja elképzelni, hogy miért. A gazemberek bandájával szemben egy magányos fegyverforgatónak nincs esélye, de a helyiekkel összefogva lehet, hogy pont ő lesz a mérleg nyelve...

Állíts csapdákat, hogy már a nagy leszámolás előtt lecsökkentsd az Őrült Banda létszámát, vagy nézz szembe az összes taggal egyszerre!

A LEGERŐSEBB

Ki ne akarna a világ legerősebb harcosa - vagyis a legjobbak legjobbja - lenni? Sokan álmodnak róla, azonban egy fiatal harcos úgy véli, hogy tényleg megvan benne mindaz, ami e cím megszerzéséhez szükséges. Rátermettségét azzal akarja bebizonyítani, hogy elsajátítja más mesterek képességeit.

Vedd rá ellenfeleidet titkos technikáik használatára, hogy megtanulhasd és a harcban alkalmazhasd ezeket.

A KÍVÜLÁLLÓ

Egy nehéz sorsú, lázadó szellemű fiatal folyamatosan bajba kerül és verekedéseket provokál. Pszichokinetikus képességei révén azonban egy olyan sötét összeesküvésbe csöppen, amelyet kizárólag egy ősi robotkirály feltámasztásával lehet megakadályozni...

Használd a képességeidet, hogy fényt deríts a titkokra, legyőzd ellenségeidet a csatában, és átvedd az irányítást egy óriásrobot felett.

A GÉPI SZÍV

A Cogito Ergo Sum teherszállítóhajó fedélzetén, az űr hatalmas mélyén balesetek sora veszélyezteti a hajó legénységét. Ahogy egyre inkább elszabadulnak az indulatok, a nemrég életre keltett autonóm támogató egység is a viták középpontjában találja magát.

Kerüld el a folyosókon lesben álló idegen biológiai életformát a túlélés érdekében, és deríts fényt a magányos űrhajó fedélzetén zajló rejtélyes események mögött megbúvó igazságra.

A SÖTÉTSÉG URA

Réges-régen egy hős elpusztította a Sötétség Urát. Bár az a hős már rég eltűnt, a rettegett arkhón ismét feltámadt. Egy új bajnokra vár a feladat, hogy fegyvert ragadjon, elűzze a démont, és megszabadítsa a hercegnőt a gonosztól...

Toborozz korábbi hősöket és állítsd őket szolgálatodba, hogy megszabadítsd Lucrece királyságát egy időtlen gonosztól.

TÖRTÉNETEK, AMELYEK OLYAN RÉGIEK, MINT AZ IDŐ MAGA

A LIVE A LIVE-ban úgy alakíthatod a kalandodat, hogy te magad döntheted el, milyen sorrendben szeretnéd végigjátszani a történeteket. Haladj sorban és játszd végig őket egymás után, vagy keverd meg a dolgokat, és ugrálj a sztorik között. A választás csakis a tiéd!

Live a Live
Live a Live

Élvezd a különböző korszakok felfedezésének szabadságát, valamint a körökre osztott harcokat, amelyek fejezetenként változnak. Minden hős saját, egyedi támadásokkal rendelkezik, amelyeket el kell sajátítanod - légy megfontolt, amikor az ellenséggel szemben használod ezeket, miközben a csatatéren mozogsz, hogy elkerüld a veszélyeket, és a megfelelő időben csapj le.

TAPASZTALD MEG A SZEREPJÁTÉKOK TÖRTÉNETÉNEK EGY KÜLÖNLEGES FEJEZETÉT!

Az eredetileg kizárólag Japánban, Super Famicom platformra megjelent LIVE A LIVE Nintendo Switch változata révén a nyugati játékosok most először ismerhetik meg ezt játékot, amely az OCTOPATH TRAVELER és a TRIANGLE STRATEGY címekben használt, lenyűgöző HD-2D grafikai stílusban elevenedik meg.
A Tokita Takasi (Chrono Trigger, FINAL FANTASY IV) vezetésével készített, Simomura Jóko (FINAL FANTASY XV, Kingdom Hearts sorozat) felügyelete alatt remasterelt zenékkel rendelkező játék angol, francia, német, spanyol és olasz nyelven játszható, emellett pedig teljes angol és japán szinkronnal büszkélkedhet.

Hol kapható?


Akár ez is tetszhet:

2022.03.04.

Triangle Strategy

2018.07.13.

Octopath Traveler

2020.05.29.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

2017.09.27.

Fire Emblem Warriors

2019.07.26.

Fire Emblem: Three Houses

2022.03.04.

Triangle Strategy


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU