Üzletek listája
Fire Emblem Warriors

A Fire Emblem univerzum hősei találkoznak!

Ütközz meg harcosok légióival és vad szörnyekkel, miközben Marth, Xander, Corrin és más Fire Emblem hősök bevetik szemkápráztató és pusztító Dynasty Warriors-stílusú harci manővereiket. Irányítsd közvetlenül a jól ismert, eredeti Fire Emblem karaktereket, ossz ki nekik stratégiai parancsokat az ütközetek közepette, állítsd őket párokba, hogy együtt mérjenek pusztító csapásokat az ellenségre, és még sorolhatnánk a lehetőségeket. Unlockolj új játszható hősöket, egyedi mozdulataikkal, különleges támadásaikkal, fegyverstílusaikkal és szinkronizált párbeszédeikkel ebben a nagyszabású akciójátékban a Hyrule Warriors fejlesztőitől.

A Fire Emblem Warriors a New Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS és New Nintendo 2DS XL konzolokra is megjelenik. A játék nem kompatibilis más konzolokkal, így a Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL és Nintendo 2DS rendszerekkel sem.

A játékot a hamarosan megjelenő DLC csomagokkal is bővítheted

Fire Emblem Warriors Season Pass (október 20.)

 • A Fire Emblem Warriors Season Pass megvásárlásával mind a három DLC csomaghoz hozzáférést szerezhetsz rögtön azok megjelenésének pillanatában. Mindegyik DLC csomag új játszható karaktereket és fegyvereket tartalmaz. Ha megvetted a Season Pass-t, azonnal letöltheted a csomagokat, amint azok megjelennek. Ráadásul mindezek mellé egy menyasszonyi ruha is jár Lucina számára.

Különálló DLC csomagok

 • Fire Emblem Fates DLC Pack (2017. december): A csomag tartalmát a Fire Emblem Fates inspirálta.
 • Fire Emblem: Shadow Dragon DLC Pack (2018. február): A DLC-csomag sok karaktere és tárgya a Fire Emblem: Shadow Dragon-ból származik.
 • Fire Emblem: Awakening DLC Pack (2018. március): A Fire Emblem: Awakening rajongói bizonyára örömmál fogadják majd ezt a DLC-t, hiszen a tartalom nagy részét a klasszikus játék inspirálta.

Képek

Fire Emblem Warriors
Fire Emblem Warriors
Fire Emblem Warriors
Fire Emblem Warriors
Fire Emblem Warriors
Fire Emblem Warriors

További információk

Nintendo Switch

Fire Emblem Warriors

New Nintendo 3DS

Fire Emblem Warriors

Jellemzők

 • Fire Emblem Warriors

  Játssz és fedezz fel egy új királyságot, ahol eredeti karakterek és a Fire Emblem univerzum jól ismert hősei találkoznak.

 • Fire Emblem Warriors

  Küzdj kedvenc Fire Emblem hőseid bőrébe bújva, mint például Chrom, Corrin, Ryoma, Marth, Xander és sokan mások. Minden hős egyedi mozdulatokkal, különleges támadásokkal, fegyverstílusokkal és szinkronizált párbeszédekkel rendelkezik.

 • Fire Emblem Warriors

  Párosíts két hőst egyetlen harci egységként, hogy közösen szabadítsanak pusztító kombinált csapásokat az ellenségre, de akár csata közben is válthatsz a hősök között.

 • Fire Emblem Warriors

  A klasszikus fegyverháromszöggel taktikusan választhatsz Fire Emblem hősöket, vagy válthatsz közöttük, hogy bármilyen ellenséggel nézel is szembe, mindig megszerezd a stratégiai fölényt.

 • Fire Emblem Warriors

  A játék minden, korábban kiadott Fire Emblem amiibo figurával, és a hamarosan megjelenő Chrom és Tiki amiibo figurákkal is használható.

Hol kapható?

576KByte.hu KonzolokSzervize.hu KonzolStúdió.hu KonzolVilág.hu PlatinumShop.hu

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU