Triangle Strategy

Már kapható

Triangle Strategy

Három nemzet küzd az egyre fogyatkozó só- és vasércforrások feletti ellenőrzésért

Hozz döntéseket és alakítsd ki saját hitvallásodat a Square Enix taktikai RPG-jében, a TRIANGLE STRATEGY™ játékban, Nintendo Switch konzolon.

Döntéseid konfliktusokat szülnek

Triangle Strategy

Vezesd harcosokból álló csapatodat Serenoaként, a Wolffort-ház örököseként egy olyan fordulatos történetben, ahol minden a te döntéseiden múlik.

Triangle Strategy
Triangle Strategy

Ezekben a pillanatokban szövetségeseid és a meghozott döntések egész nemzetek, sőt maga Norzelia kontinensének sorsát is meghatározhatják.

Hasznosság, Erkölcs, Szabadság

Legfontosabb választásaid a három meggyőződés - Hasznosság, Erkölcs, Szabadság - valamelyikét erősítik, amelyek együttesen alkotják Serenoa világnézetét, és befolyásolják a történet alakulását.

Triangle Strategy
Triangle Strategy

A Triangle Strategy világában három hatalmas királyság uralja Norzelia kontinensét

Triangle Strategy

Kingdom of Glenbrook

A három közül a legrégebbinek mondott Glenbrook Királyság termőföldekben és halászterületekben gazdag. A királyi család és a főúri házak oroszlánszerepet játszottak abban, hogy beköszöntsön a béke Norzeliában.

Triangle Strategy

Grand Duchy of Aesfrost

Annak ellenére, hogy a birodalom egyik legmostohább régiójában található, az Aesfrost Nagyhercegség egy virágzó iparnemzetnek ad otthont, amely a szabadságot mindennél többre becsüli. Vaskő vára állítólag erőd és vasmű is egyben.

Triangle Strategy
Triangle Strategy

Holy State of Hyzante

Hyzante Szent Állama egy istenfélő nemzet, amely felett a Hét Szent uralkodik. Fővárosa egy hatalmas sivatagban feszik, és az Istennő Pajzsa néven ismert óriási fal veszi körül. Központjában található a Forrás - a tó, amelyből Norzelia összes sóját nyerik.

Urald a többszintes csatatereket, hogy stratégiai módon biztosítsd a győzelmet!

A legjobb hely megtalálása döntheti el javadra a harc kimenetelét a körökre osztott csatákban. Helyezd egységeidet a magasabban fekvő területekre, hogy átvedd az irányítást a csatatér felett, és a megnövelt hatótávolságból előnyt kovácsolj. De akár meg is kerülheted az ellenséget mindkét oldalról, hogy ezt követően egy erőteljes hátbatámadással csapj le rá.

Triangle Strategy
Triangle Strategy

Az elemek láncreakciói szintén a harc fontos részét képezik. Például tűzzel megolvaszthatod a jeges terepet, majd villámmal áramütést okozhatsz. Lökd az ellenséget az árammal átjárt vízbe, hadd repkedjenek a szikrák!

Triangle Strategy

Triangle Strategy
Triangle Strategy

Hol kapható?


Akár ez is tetszhet:

2018.10.19.

Dark Souls Remastered

2017.09.27.

Fire Emblem Warriors

2017.11.27.

The Elder Scrolls V: Skyrim

2017.03.03.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

2017.12.01.

Xenoblade Chronicles 2

2018.11.02.

Diablo III: Eternal Collection


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU