Üzletek listája
Diablo III: Eternal Collection

Szállj alá a pokolba

Réges rég az angyalok és a démonok megteremtették a világot egy tiltott szövetségben. Most azért jöttek, hogy ezt visszaköveteljék.

Emelkedj Sanctuary szelíd és gonosz csapata, a gyalogló holttestek, rémes kultuszok, bukott serafák és a pokol urainak fölé. A Mennyek és az Égő Pokol háborújában az emberiségnek a saját üdvösségének kell lennie.

Diablo III: Eternal Collection
  • Diablo III: Eternal Collection

    Gonosz Szentháromság

    A Diablo III játék, a Reaper of Souls kiegészítő és a Rise of the Necromancer csomag mind része az Ethernal Collection-nek: 7 osztály, 5 fejezet és több évadon átívelő démon írtás.

  • Diablo III: Eternal Collection

    Nintendo Switch ™ exkluzív tartalmak

    Fedezd fel Zelda világának darabjait Sanctuary-ben. A Switch ™ Ethernal collection-ben megtalálható a Cucco társállat, a Triforce portré váz, és egy exkluzív áttűnés-készlet, amely lehetővé teszi, hogy hősöd használhassa Ganondorf ikonikus páncélját. Valamint szert tehetsz egyedi kozmetikai szárnyakra.

Te vagy a világ egyetlen védelme a Menny és a Pokol ellen. Ragadj Joy-Con ™ vagy a Pro Controller-t, válassz 7 sötét fantáziaórát, melyek mindegyikének megvan a saját módja a gyilkolásra.

Örök újrajátszhatóság

A gonosz soha nem tűnik el teljesen. Függetlenül attól, hogy új nehézségi beállításokkal próbálkozol, az epikus történetszálon mész újra végig, esetleg a tökéletes képesség kombinációt keresed, vagy a felszerelésed tökéletesíted, a véletlenszerű börtönökön keresztül Sanctuary újbóli átutazásával minden alkalommal friss kihívások várnak.

Állítsd össze a tökéletes fegyver arzenált
Felszerelés

Ahogy a Diablo III öt történetének köszönhetően összegyűjtöd a felszerelést Sanctuary legtávolabbi pontjaiból, beleértve a legendás elemeket melyek megváltoztatják a játékstílusod és a páncélkészleteket, amelyek dinamikus bónuszokat nyújtanak, amikor több darabot veszel fel az adott készletből.

Diablo III: Eternal Collection
Diablo III: Eternal Collection

Az út a hatalomhoz
Képességek és rúnák

A Diablo III teljesítményépítő rendszere elég rugalmas egy délutáni vagy egy teljes szezonra. Harcolj az Égő Poklok ellen lándzsákkal, viharokkal és zombi kutyákkal - több mint 800 egyedülálló képességgel melyet feloldhatsz és elsajátíthatsz. Változtasd tűzzé a villámot, oszd meg a mágikus robbanásokat, és változtasd meg képességeid pusztító erő kombinációk létrehozásához.

Veszélyes egyedül menni
Nintendo Switch ™ Többjátékos mód

Ugorj helyi-együttműködő módba, vagy akció-RPG többjátékos módba, akár három barátoddal és gyilkoljátok a démonokat együtt a kedvenc kanapédból, internet kapcsolat nem szükséges. A Diablo III-at osztott képernyőn egyetlen Switch ™ -en is játszhatjátok, távolról akár négy Switches ™ -en, vagy kombinálhatod a TV-t és a kézi játémódot.

Diablo III: Eternal Collection

Nintendo Switch Diablo III Limited Edition

A Nintendo Switch ™ Diablo® III Eternal Collection ™ csomag magában foglalja az exkluzív Diablo III témájú Nintendo Switch konzolt és dokkot, a Diablo III Edition hordtáskát és egy letöltési kódot a Diablo III Eternal Collection játékhoz.

Diablo III: Eternal Collection

Képek

Diablo III: Eternal Collection
Diablo III: Eternal Collection
Diablo III: Eternal Collection
Diablo III: Eternal Collection
Diablo III: Eternal Collection

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU