The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Már kapható

FEDEZD FEL, HOL KEZDŐDÖTT MINDEN

Suhanj a felhők között, és légy szemtanúja a Master Sword eredetének a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD játékban. A klasszikus küldetést most Nintendo Switch konzolra optimalizált, finomabb mozgásérzékelős irányítással, valamint újonnan hozzáadott gombos irányítással élvezheted.

MINDEN LEGENDÁNAK VAN EREDETE

A The Legend of Zelda sorozat idővonalának legkorábbi történetét elmesélő játékban egy fiatal lovagnak a végtelen ég és titokzatos felszín között kell utaznia, hogy meglelje gyermekkori barátját, Zeldát. Ahogy sorsuk kibontakozik, egy ősi gonosz erő feltámasztására irányuló, ördögi terv lép működésbe, melyben egy titokzatos démon nagyúr mozgatja a szálakat.

Link

A Skyloft Knight Academy újdonsült végzőse, Zelda egyik legközelebbi barátja.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Zelda

Knight Academy-s diáktárs - bár a sors más terveket tartogat számára...

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Fi

A Goddess Sword szelleme, akit azzal a feladattal bíztak meg, hogy vezesse Linket küldetése során.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Ghirahim

Önjelölt démon nagyúr, aki elhatározta, hogy foglyul ejti Zeldát - kerül, amibe kerül.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Impa

Egy titokzatos harcos, homályos múlttal, aki meg akarja védeni Zeldát a bajtól.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Groose

Link vetélytársa - legyen szó a Knight Academy-ről, vagy Zelda barátságáról. Született bajkeverő.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

JÁTSSZ ÚGY, AHOGY TE SZERETNÉL

Két egyedülálló mód közül választva Te dönthetsz, hogyan szeretnéd megtapasztalni ezt az epikus kalandot. Forgasd kardodat, és állítsd be csapásaid szögét a mozdulataidhoz igazodó intuitív mozgásérzékelős irányítással, vagy - most először - használd ki a vadonatúj gombos irányítás előnyeit, amelyek ideálisak a kézikonzol módhoz, valamint a Nintendo Switch Lite konzolon történő játékhoz.

A továbbfejlesztett mozgásérzékelős irányítás az akció közepébe repít. Lendítsd meg a jobb Joy-Con kontrollert játékbeli kardod használatához, miközben a bal Joy-Con kontrollerrel felemelheted pajzsodat, hogy kivédd az ellenséges támadásokat. Az ehhez hasonló fizikai mozdulatok tárgyak esetében is működnek, így például íjjal és nyíllal történő interakció során, vagy épp bombák földön történő gurítása közben.

A gombos vezérlés a hagyományosabb The Legend of Zelda élményt nyújtja, ahol a jobb kar kívánt irányba történő döntésével irányíthatod a kardod lengését.

AHOGY FENT, ÚGY LENT

Emelkedj a magasba hűséges Loftwinged hátán, és látogass el a horizonton feltűnő szigetekre, majd ereszkedj le a mesés felszínre, és járd be az erdőket, sivatagokat, vulkánokat és egyéb helyeket. Barátkozz össze új szövetségesekkel, fedezz fel rejtett titkokat, és vágj le számtalan szörnyeteget az utad során, hogy megakadályozd Ghirahim ádáz tervét.

AZ ISMERETLENBE!

Minden egyes felszíni régió mélye egy hatalmas - félelmetes lényekkel, kincsekkel és rejtvényekkel teli - dungeont rejt, amely még a legbátrabb hősöket is próbára teszi. Győzd le az egyes dungeonok végén rád váró őrzőket, és máris egy lépéssel közelebb kerülsz a világ megmentéséhez.

MESTERSÉGED ESZKÖZEI

A Skyloft alatti terület felfedezése közben rengeteg hasznos fegyvert, kütyüt és tárgyat találsz, amelyek segítenek kalandod során. A megfelelő anyagokkal pedig néhányat ezek közül még tovább is fejleszthetsz, hogy kiaknázhasd a bennük rejlő valódi lehetőségeket.

A KLASSZIKUS KALAND - ÚJRAÉRTELMEZVE

A The Legend of Zelda: Skyward Sword HD leporolja a klasszikus küldetést, hogy a Nintendo Switch konzolra optimalizálva, számos módon javítsa a játékélményt:

  • Megnövelt teljesítmény
  • Továbbfejlesztett mozgásérzékelős irányítás a Joy-Con vezérlőkkel
  • A vadonatúj gombos vezérlés, amely lehetővé teszi játékstílusod megválasztását
  • Különböző életminőség-javítások, beleértve a játékosoknak készült oktatóanyagok, valamint a kaland során elérhető általános útmutatások finomításait

amiibo-kompatibilis

A (külön megvásárolható) Zelda & Loftwing amiibo figura használatával a felszíni világ és a dungeonok felfedezése során a játékosok bármikor létrehozhatnak egy mentési pontot és visszatérhetnek az égbe. Ha pedig az eget szelve, vagy a felhők feletti számos lebegő sziget egyikét meglátogatva ismét megérintik az amiibo figurát, visszatérhetnek a korábban létrehozott mentési ponthoz.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Edition Joy-Con (L)/(R)

Amikor a két Joy-Con kontrollerrel játszol, ezek lesznek a kardod és a pajzsod. Suhintsd meg a jobb Joy-Con kontrollert, hogy a játékban Link meglendítse a kardját, miközben a bal Joy-Con kontrollert használva felemelheted pajzsát, hogy kivédd az ellenséges támadásokat. Az ehhez hasonló fizikai mozdulatok a különböző eszközök és tárgyak használata során is működnek, például az íjjal és nyíllal történő interakciónál, vagy épp a bombadobásnál. A The Legend of Zelda: Skyward Sword HD megjelenésével egyidőben - 2021. július 16-án - kerül a boltokba a Master Sword és a Hylian Shield motívumokkal díszített, különleges tervezésű Joy-Con kontrollerpáros is.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Akár ez is tetszhet:

2017.03.03.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

2019.09.20.

The Legend of Zelda: Link's Awakening

2020.11.20.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

2020.10.23.

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer feat. The Legend of Zelda

2017.11.27.

The Elder Scrolls V: Skyrim

2022.06.30.

Monster Hunter Rise

2019.09.27.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition

2021.02.26.

Bravely Default II


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU