Metroid Dread

Már kapható

A VADÁSZBÓL ÜLDÖZÖTT LESZ…

Egy félreeső idegen bolygón olyan gépi fenyegetés vár, amely a galaxis legnagyobb fejvadászát is képességei végső határáig hajszolja. Csatlakozz Samus Aranhoz eddigi leghalálosabb 2D kalandja során - a Metroid Dread játékban, Nintendo Switch konzolon.

A FENYEGETŐ RETTEGÉS ÉRZÉSE

Az X parazitát - egy veszélyes teremtményt, amely képes utánozni bármilyen élőlényt - a híres fejvadász Samus Aran kiirtotta.

Nem sokkal később azonban a Galaktikus Föderáció titokzatos és nyugtalanító üzenetet kap: a jelentésekkel ellentétben az X parazita még mindig életben van.

Az igazság kiderítésére a Föderáció egy csoport Extraplanetary Multiform Mobile Identifier robotot – vagy E.M.M.I.-t – küld a ZDR bolygóra, ahonnan az üzenet érkezett.

A ZDR bolygóra érkezve azonban megszakad a kapcsolat, az E.M.M.I.-k pedig nyomtalanul eltűnnek.

A ZDR-re küldött Samus Aran a Föderáció egyetlen reménye az E.M.M.I.-k megtalálására, és annak megállapítására, hogy az X parazita még mindig fenyegetést jelent-e a teljes világegyetemre...

HOSSZÚ ÚT ÁLL ELŐTTED

Ahhoz, hogy sikeresen végrehajthasd Samus küldetését, át kell verekedned magad az egyedi helyszínekben, fenyegető veszélyekben és sejtelmes titkokban bővelkedő, hatalmas bolygó mélyén. Használj új és korábbról már ismerős képességeket, hogy átjuss ezeken a labirintusokon, tanulmányozd a térképet, hogy megtaláld az utadat, és intézd el az eléd kerülő ellenségeket a pusztító fegyverarzenáloddal.

Metroid Dread

Ahogy szabadon felfedezed a bolygót, zárt ajtókkal, elérhetetlen magaslatokkal, valamint olyan területekkel találkozol, amelyek túl veszélyesek ahhoz, hogy Samus biztonságosan bemerészkedjen. A teljesítménynövelő power-upok és fejlesztések megszerzésével azonban nemcsak ezeket az akadályokat győzheted le, de a pályákon átvezető új - akár rövidebb - utakat is felfedezhetsz.

Legyen szó akár a már bejárt régiók újbóli meglátogatásáról a korábban elérhetetlen területek felfedezése céljából, vagy a ZDR-en élő számos nagyméretű szörny elleni harcról, a bolygó elhagyása nem lesz könnyű feladat. Különösen, hogy az eltűnt E.M.M.I.-k sokkal veszélyesebbek, mint azt bárki valaha is gondolta volna...

FELFEGYVERKEZETT ÉS VESZÉLYES

Samusnak mindig kéznél van megbízható Arm Cannon fúziós lövege, de a ZDR bolygó felderítése közben további fegyvereket és képességeket is talál, amelyek segítenek felfedni az igazságot a küldetésével kapcsolatban.

Metroid Dread

Sugár - Beam

Samus elsődleges támadása, amely egy erőteljes energiasugarat lő ki az ellenfelek elporlasztására és ajtók kinyitására. Továbbfejlesztve növelheted a lövés erejét, valamint szélesebb és különlegesebb lövéstípusokat is megnyithatsz.

Metroid Dread

Lengősugár - Grapple Beam

Speciális fejlesztés a Samus alkarjára erősített fúziós löveghez, amely lehetővé teszi, hogy meghatározott pontokhoz csatlakozva továbblendüljön azokról. Használd a korábban megközelíthetetlen területek eléréséhez.

Metroid Dread

Közelharc hárítás - Melee Counter

Időzítsd tökéletesen ellencsapásaidat a közelharcok során, hogy visszaverd az ellenséged támadásait, és utat nyiss a sajátjaid számára - akár futás vagy ugrás közben is.

Metroid Dread

Fantomköpeny - Phantom Cloak

Aktiválásakor ez a képesség lehetővé teszi Samus számára, hogy észrevétlen maradjon, de vigyázz - az ezt működtető, különleges Aeion-energia gyorsabban fogy, ha Samus a képesség használata közben mozog.

Valamint számos további...

Metroid Dread

AZ E.M.M.I. FENYEGETÉS

Fáradhatatlan, kíméletlen, könyörtelen. A ZDR bolygó mélyén portyázó, ismeretlen erők által megrontott, a Föderáció irányítása alól kikerült E.M.M.I.-robotoknak egyetlen céljuk van: Samus Aran elpusztítása.

Metroid Dread

Ezek a halálos gépek a bolygó kijelölt E.M.M.I. zónáiban lesnek - és folyamatosan vadásznak - rád. Óvatosan derítsd fel azokat a területeket, ahol az E.M.M.I. aktív, nehogy felfedezzenek! Ha észrevesznek, a túlélési esélyeid minimálisak, úgyhogy készülj fel a futásra!

Samus gyorsasága, mozgékonysága és új fantomköpenye révén egy lépéssel az E.M.M.I.-k előtt járhat, de ahhoz, hogy végleg megállítsa őket, valami sokkal erősebbre lesz szüksége.

Metroid Dread

Mindegyik E.M.M.I.-zóna mélyén megtalálható az Omega-ágyút - az E.M.M.I.-robotok elpusztítására képes egyetlen fegyvert - ideiglenesen működésbe hozó eszköz. Használata közben biztos kézre és kötélidegekre lesz szükséged, különben soha nem éled meg a holnapot, hogy tovább harcolhass...

amiibo-KOMPATIBILIS

Az új amiibo figurák - Samus Aran a Metroid Dread játékban látható Power Suit páncélban, valamint egy E.M.M.I. robot (külön megvásárolható, két figurát tartalmazó csomagban) - a játékban a következő bónuszok kiváltásához használhatóak:

Metroid Dread

A Samus amiibo figura egy állandó, extra energiatartályt nyit meg, emellett pedig napi egy alkalommal segít az energia visszanyerésében.

Az E.M.M.I. amiibo figura egy állandó, extra rakétatárolót nyit meg, emellett pedig napi egy alkalommal újratöltheted vele a rakéta-lőszeredet.


Akár ez is tetszhet:

2022.06.30.

Monster Hunter Rise

2021.03.19.

Hades

2020.02.14.

Snack World: The Dungeon Crawl - GOLD

2019.08.30.

ASTRAL CHAIN

2018.02.16.

Bayonetta 2

2019.01.18.

Travis Strikes Again: No More Heroes


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU