Mario vs. Donkey Kong

Már kapható

Mario vs. Donkey Kong

A RIVALIZÁLÁS ÚJRA FELLÁNGOL!

Mario vs. Donkey Kong

Donkey Kong ellopta az összes Mini-Mario játékot a gyárból, így most Mario feladata, hogy visszaszerezze őket! Fuss, ugorj és szaltózz, hogy visszahozd őket a több mint 130 pályán, ebben a logikai csavarral rendelkező klasszikus platformjátékban.

Az eredetileg a Game Boy™ Advance rendszeren kiéleződött ősi rivalizálás újra fellángol a Nintendo Switch™ konzolon, újonnan hozzáadott kooperatív játékmóddal, vadonatúj világokkal, frissített zenével és látványvilággal, valamint más új játékmódokkal.

LOGIKAI FELADVÁNYOK TÖBB MINT 130 SZINTEN KERESZTÜL

Mario vs. Donkey Kong

Használd az agyadat, és találd ki a legjobb módját annak, hogyan érheted el a Mini-Mario játékokat a nyolc különböző világot felölelő, logikai-platformer kihívásokban. Ügyelj az ellenségekre, kerüld el a veszélyeket, és használd a pályán szétszórt szerszámokat. Nézd meg, hogy minden egyes szinten el tudod-e érni a Perfect minősítést!

KERESD MEG A MINI-MARIO JÁTÉKOKAT!

Figyeld meg alaposan a környezetedet, és gondosan tervezd meg a lépéseidet, hogy megszerezd a kulcsot, és megmentsd a Mini-Mario figurát.

VEZESD A MINI-MARIO FIGURÁKAT A JÁTÉKDOBOZUKHOZ!

Egyes szinteken egy csapat mechanikus pajtit kell átvezetned a veszélyes helyeken. Próbáld meg összegyűjteni az összes betűkockát, majd vezess minél több Mini-Mario figurát a biztonságot jelentő játékdobozukba!

KÜZDJ MEG A NAGY MELÁKKAL!

Az egyes világok végén használj fel mindent, amit megtanultál, hogy legyőzd Donkey Kongot egy arcade-ihletésű platformer-csatában. Ne bánj vele kesztyűs kézzel, mert biztos, hogy ő sem fog kímélni téged!

VESZÉLY, VESZÉLY!

Mario vs. Donkey Kong

Használd az eszedet és néhány impozáns mozdulatot, hogy utat törj magadnak a különböző logikai-platformer kihívásokon.

SAJÁTÍTSD EL A MOZDULATOKAT!

Mario - természetesen - tud futni és ugrani, de emellett képes rá, hogy másszon, lengjen, kézenálljon, hátraszaltózzon, és felkapjon dolgokat, hogy átjusson az egyes szinteken. Micsoda fickó!

VIGYÁZZ, HOVA LÉPSZ!

Olyan akadályok állnak az utadban, mint tüskék, mozgó platformok és lezuhanó téglák. Mindegyik világ saját akadályokkal és ellenségekkel rendelkezik, úgyhogy ne nagyon kényelmesedj el!

Mario vs. Donkey Kong

FOGJ ÖSSZE EGY BARÁTODDAL!

Mario vs. Donkey Kong

Egy második játékos is csatlakozhat ugyanazon a konzolon a mókához Toad szerepében a Two-Player Mode segítségével! Dugjátok össze a fejeteket, és birkózzatok meg a több mint 130 pálya bármelyikével. Még az is lehet, hogy észrevesztek rajtuk néhány különbséget, ha ketten játszotok.

HOGYAN SZERETNÉL JÁTSZANI?

Mario vs. Donkey Kong

Keresd meg a kedvenc módját annak, hogy különböző stílusokkal, kihívásokkal és módszerekkel játszhass.

Mario vs. Donkey Kong

Classic Style

Vágj neki a pályáknak az eredeti Game Boy Advance játékhoz hasonló hagyományos időzített játékmenetben. Egy találat és kiesel!

Casual Style

Ez a játékmód a nyugodtabb élmény érdekében kiiktatja az időzítőt, mentési pontokat ad a játékhoz, és megnöveli a Mario által elszenvedhető találatok számát.

Mario vs. Donkey Kong
Mario vs. Donkey Kong

Plus Worlds

Fokozd a hangulatot a nyolc világ trükkösebb változataiban elérhető több tucatnyi haladó pályával.

Expert Levels

Szerezz meg elég Perfect minősítést, hogy megnyisd a 16 extra kihívást jelentő szint egyikét. Ezek tényleg kőkemény próba elé állítják a rejtvényfejtő képességeidet!

Mario vs. Donkey Kong
Mario vs. Donkey Kong

Time Attack

Tedd képességeidet a legvégső próbára! Térj vissza a pályákra, miután végigjátszottad a fő játékot, és próbáld meg adott idő alatt teljesíteni azokat ebben a feloldható módban. Itt nincs időd bámészkodni!

FEDEZZ FEL ÚJ VILÁGOKAT!

Mario vs. Donkey Kong

Az olyan, korábból ismerős világok mellett, mint a Mario Toy Company, a Donkey Kong Jungle és a Mystic Forest, most két új tematikus helyszín is vár, amelyek telis-tele vannak új akadályokkal és kihívásokkal.

MERRY MINI-LAND

Érezd magad pompásan ebben a vidámparkban.

SLIPPERY SUMMIT

Őrizd meg a hidegvéredet, miközben átvágod magad e téli csodavilág fejtörőin!

HOL KAPHATÓ?

Mario vs. Donkey Kong

AKÁR EZ IS TETSZHET:

2023.10.20.

Super Mario Bros. Wonder

2023.11.17.

Super Mario RPG

2021.02.12.

Super Mario 3D World + Bowser‘s Fury

2018.10.05.

Super Mario Party

2021.10.29.

Mario Party Superstars

2017.04.28.

Mario Kart 8 Deluxe


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU