Super Mario 3D World + Bowser‘s Fury

Már kapható

Fedezzétek fel a Mario móka világát együtt!

Csatlakozz Mario-hoz, Luigi-hoz, Peach hercegnőhöz és Toad-hoz egy küldetésen a Sprixie Királyságban a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury játékba a Nintendo Switch konzolon! Mentsd meg a Sprixie Hercegnőt és követőit egyedül vagy akár három másik játékossal ebben a javított Super Mario 3D World verzióban.

Majd, akár egyedül akár egy barátoddal együtt, segíts Bowser Jr.-nak visszaváltoztatni apukáját a vadonatúj bónusz kalandban, a Bowser’s Fury-ban.

Mentsd meg a Sprixie-ket!

Sebes folyókon lecsúszva, korcsolyázva a jeges tundrákon vagy akár a Koopa Király képére formált vidámparkot felfedezve – izgalmas dolgok várnak mindenfelé, miközben a Sprixie Királyságon keresztül utazol, hogy megmentsd a hercegnőt és követőit Bowser karmai közül!

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Sztár csapat

Mario nem egyedül vág neki a kalandnak – Luigi, Peach és Road is csatlakozik hozzá! Minden karakternek egyedi képességei vannak, ezért jól fontold meg kit választasz!

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Mario

Egy minden téren remek karakter végtelen energiával és remek érzékkel a kalandhoz, aki bármit megtesz, hogy segítsen a bajbajutottakon.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Luigi

Köszönhetően a magas termetének, Mario öccse magasabbra tud ugrani, mint a többiek – de vigyázz, mert nehezebben is tud lassítani.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Peach hercegnő

Bár nem olyan gyors, mint a többiek, de Peach hercegnő tud a legtovább a levegőben maradni, így biztonságosabban tud földet érni vagy még időben kikerülni a veszélyeket.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Toad

A leggyorsabb a négy barát közül. Toad a legjobb azokban a helyzetekben, ahol fontos a sebesség.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Rosalina

A főjáték teljesítése után lehet megszerezni. Rosalina pördülve meg tudja támadni az ellenségeket és egy kis extra időt is nyerhet pörgéssel esés közben.

Móka barátokkal

Ugyanazon a konzolon vagy helyi vezetéknélküli kapcsolattal akár négy játékos játszhat együtt, de most először játszhattok együtt a Super Mario 3D World játékkal online is! Válaszd ki a karaktered minden pálya előtt és használjátok ki a különböző képességeiket, hogy megtaláljatok mindent, amit a Sprixie Királyság rejt.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Dolgozzatok össze, hogy együtt érjétek el a Célt vagy versenyezzetek, hogy ki tud a legtöbb pontot összeszedni! Egy fényes korona jár annak a játékosnak, aki a legtöbb pontot gyűjti – vajon melyikőtök lesz az?

Feljavítva

A Super Mario 3D World javított verziójaként néhány újítást tartalmaz a játék, hogy még izgalmasabb legyen a kaland.

Minden karakter futási sebessége meg lett növelve és magasabbra tudnak mászni a Super Ball tárgy felvétele után, így tempósabb a platformerkedés. Ezen kívül használható a mozgásérzékelős irányítás a játék bizonyos részein, ahol korábban érintőképernyős irányításra volt szükség.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Világíts rá

Valami rossz történt Bowser-rel. Egy furcsa fekete anyag vonta be, amitől óriási szörnyeteggé változott és mindent el akar pusztítani!

Mario-ra és meglepő társára vár a feladat, hogy a Lapcat-tó szigetein keresztül utazva minél több Cat Shine-t gyűjtsenek különböző platformer kihívásokat teljesítve és felhasználják az erejüket a félelmetes Fury Bowser megállítására.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Az ellenségem ellensége

Mivel apukája átváltozott, Bowser Jr. egyetlen esélye, hogy megmentse őt, ha összeáll legnagyobb ellenségével. A Koopa Clown Car-t irányítva a fiatal herceg csatlakozik Mario-hoz a küldetésében, lemásolja támadásait és segít neki legyőzni az ellenfeleit, hogy még több power-up tárgyat találjanak és más titkokat, amik segíthetnek nekik.

Add át a Joy-Con kontrollert egy barátodnak és játszatok együtt helyi co-op módban, egyik játékos irányítja a Bowser Jr.-t, hogy segítsen Mario-nak a Cat Shine gyűjtésben.

Vihar közeleg

Miközben mindenhol Cat Shine-okat kerestek, a gonosz Fury Sun (Dühös Nap) lassan kel fel a tó mögött, közel a szigethez, ahol épp vagy.

Amikor az időjárás hirtelen naposról viharosra vált, ideje igyekezni, mert Fury Bowser hamarosan felébred! Amint Bowser felkel a Fury Sun-ból, meteorok kezdenek el esni az égből és tűzsugarat lő majd feléd – ezért vonulj fedezékbe!

Titánok harca

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Bár kivárhatod, míg véget ér a pusztítás, nem vagy teljesen tehetetlen ellene. Ha összeszedtél öt Cat Shine-t a szigeten, ideje aktiválni az a Giga Bell szuper erejét! Ez a hatalmas Super Bell átváltoztatja Mario-t Giga Cat Mario-vá, így harcba tud szállni Fury Bowser ellen egy igazán titáni küzdelemben.

Győzd le Fury Bowsert az óriási macskaformádban és vissza lesz küldve a víz alá, miközben számodra új szigetek válnak felfedezhetővé. De ne ünnepeld a győzelmedet sokáig, mert hamarosan visszatér…

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Jóváhagyó pecsét

A Sprixie királyságbeli kalandozásaid során gyűjtheted össze a pecséteket, amik vadonatúj módon használhatóak a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury játékban – a Snapshot módnak köszönhetően. Állítsd be a legjobb fotót, díszítsd ki a hátteret az utazásaid alatt gyűjtött Pecsétekkel és mond, hogy csíííz!

Tetszik a kép, amit készítettél? Oszd meg a kedvenceidet a közösségi oldalakon a Nintendo Switch beépített képmegosztó funkciójával!

Kell egy kis segítség?

A Super Mario sorozat amiibo figuráit (külön kaphatóak) beolvasva, extra segítséget kaphatsz a Super Mario 3D World és a Bowser Fury játékokban!

A Cat Peach amiibo beolvasása egy véletlenszerűen sorsolt power-up tárgyat ad, míg a Cat Mario amiibo egy sérthetetlenséget adó Invincibility Bell-t, ami biztosan nagy segítség lesz számodra a Sprixie-k megmentésében vagy a Fury Bowser elleni harcban!

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Akár ez is tetszhet:

2019.01.11.

New Super Mario Bros U. Deluxe

2017.10.28.

Super Mario Odyssey

2020.09.18.

Super Mario 3D All-Stars

2020.07.17.

Paper Mario: The Origami King

2019.06.28.

Super Mario Maker 2

2018.10.05.

Super Mario Party


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU