Super Mario 3D All-Stars

Már kapható

3 JÁTÉK, 1 CSILLAGOKKAL TELI GYŰJTEMÉNY!

Fedezz fel három hatalmas 3D Mario-kalandot a Super Mario 3D All-Stars kollekcióval Nintendo Switch konzolon! Ez a különleges játékcsomag tartalmazza a Super Mario 64, Super Mario Sunshine és Super Mario Galaxy játékokat Nintendo Switch konzolra optimalizálva, feljavított HD grafikával, Joy-Con vezérléssel és egy zenelejátszóval, ami feledhetetlen dallamokat szólaltat meg mindhárom játékból!

UTAZÁS KOROKON KERESZTÜL

Super Mario 3D All-Stars
Super Mario 3D All-Stars

1997

EGY SOKSZÖGLETŰ ÚJÍTÁS


Az időtlen irányítássémával, ami azóta is jellemzi Mario minden 3D kalandját, a Super Mario 64 jelentette Mario dicsőséges első bemutatkozását a 3D világban. Ugrálj a falon, hátraszaltózz, sőt akár repülj, miközben felfedezed a festményeket szerte Peach hercegnő kastélyában, és összegyűjtöd a Power Starokat, hogy megállítsd Bowsert!

Super Mario 3D All-Stars
Super Mario 3D All-Stars

2002

MÓKA A NAPSÜTÉSBEN


Itt az ideje a strandolásnak! Mario a gyönyörű Delfino szigetre utazik egy trópusi vakációra barátaival, de ehelyett egy baljós tervet kell lelepleznie ügyes F.L.U.D.D. szerkentyűje segítségével, és megállítani az ördögi szálak mozgatóját. Újdonsült barátjával Mario a világokat egészen újszerű módokon szelheti át, csodálatos vízpumpájának köszönhetően!

Super Mario 3D All-Stars
Super Mario 3D All-Stars

2007

EGY NEM EVILÁGI KALAND


Mario intergalaktikus küldetésre indul, hogy segítsen Rosalinának, és megmentse Peach hercegnőt Bowser csillagászati méretű merényletétől. Állj ellent a gravitációnak, és pattogj bolygóról bolygóra, vagy passzolj egy Joy-Con kontrollert egy barátodnak, hogy egy kis extra segítséghez juss Co-Star módban!

ÚJ ÉS TOVÁBBFEJLESZTETT!


Mindhárom játék Nintendo Switch konzolra optimalizálva és továbbfejlesztett Joy-Con vezérléssel érkezik – még a rezgő funkciót is támogatja! Ráadásul ha a Super Mario Galaxy-t játszod, a Joy-Con kontrollereket az eredeti Wii mozgásérzékelést imitálva* is használhatod.

A feljavított HD grafikának és megnövelt képfelbontásnak hála teljesen elmerülhetsz Mario változatos kalandjaiban!

Három játék zenei aláfestése, több mint 170 nosztalgikus dallammal mind a tied lehet a csomag részeként. Válogass a hatalmas zenei kínálatból kedvedre bárhol és bármikor!

170+ ZENESZÁM ELÉRHETŐ A JÁTÉKON BELÜLI ZENELEJÁTSZÓBAN!

Super Mario 3D All-Stars

HOL KAPHATÓ

Megjegyzés: A Super Mario 3D All-Stars a Nintendo eShopon keresztül csak 2021. március 31-ig vásárolható meg. A játékot megvásárlók ezután is a teljes tartalmat használhatják, és ha a szoftver archiválva lett, bármikor újra letölthetik. A csomagolt verzió 2021. március 31-ig lesz elérhető a kiválasztott boltokban**.

*Nintendo Switch Lite konzolon a Joy-Con funkciók használatához külön Joy-Con pár szükséges, valamint a Nintendo Switch állítható töltőállvány használata javasolt. Egy a Joy-Con kontrollerek töltéséhez használható készülék, mint például a Joy-Con töltőmarkolat, szintén ajánlott. További információkért látogass el a Nintendo Switch Lite weboldalra.

**Bár a Super Mario 3D All-Stars csak 2021. március 31-ig vásárolható meg, a játéktulajdonosok ezt a dátumot követően is a csomag teljes tartalmát használhatják, és ha a szoftver archiválva lett, bármikor újra letölthetik azt a Nintendo eShopból.


Akár ez is tetszhet:

2017.10.28.

Super Mario Odyssey

2019.01.11.

New Super Mario Bros U. Deluxe

2021.02.12.

Super Mario 3D World + Bowser‘s Fury

2018.05.04.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

2019.03.29.

Yoshi's Crafted World

2019.10.31.

Luigi's Mansion 3


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU