PAPER MARIO: THE ORIGAMI KING

Már kapható

KIBONTAKOZIK EGY CSODÁLATOS PAPÍR VILÁG

Csatlakozz Mariohoz és új társához, Oliviahoz egy komikus kalandra, ami elvisz egy papíralapú világ minden sarkába a Paper Mario: The Origami King játékban, Nintendo Switch konzolon!

Paper Mario: The Origami King

Szállj szembe az Origami Királlyal és papír hadseregével, állj össze néhány különleges társsal és sajátíts el varázslatos képességeket a küldetésed során, hogy megmentsd a világot.

Paper Mario: The Origami King

PAPÍR KAVALKÁD

Paper Mario: The Origami King

Micsoda felhajtás! A gonosz King Olly átváltoztatta a Peach Hercegnőt origamivá, feltépte a kastélyát a földből és elzárta varázslatos papírszalagokkal. De semmit se félj, mert a bajszos hősünk, Mario és új barátja Olivia már jön is megmenteni!

Paper Mario: The Origami King

Utazz keresztül a világon – fortyogó sivatagoktól a hatalmas tengereken hajózva – és toborozz egy változatos útitársakat, miközben megpróbálod leszaggatni a gonosz szalagokat és megmenteni papír pajtásaidat mielőtt behajtogatják őket katonának!

Paper Mario: The Origami King
Paper Mario: The Origami King

HAJTS RÁ EGY EPIKUS KÜLDETÉSRE!

Utazd át a világot, javítsd meg a károkat, amiket a Hajtogatott Katonák okoztak és mentsd meg a Toadokat, akik mindenféle fura galibába keveredtek!

Paper Mario: The Origami King

Olivia segítségével és hajtogató képességeivel, használd az 1000-szer meghajtott karokat s más papíralapú átváltozást, hogy megmentsd a foglyul ejtetteket az Origami Király szolgáitól és elsimítsd a világot fenyegető bajokat.

ÚJ KÉPESSÉGEK... ÉS ÚJ CSATÁK!

Állítsd meg King Olly terveit és szállj harcba taktikus gondolkodással és logikával origami serege és általa irányított hatalmas főellenségek ellen!

Használd az 1000-szer meghajtott karok képességét és nyújtsd ki a karjaidat, hogy megoldhasd a körülötted található feladványokat. Harcban állítsd egy sorba az ellenségeket és tervezd meg előre a támadásod, hogy a lehető legnagyobbat sebezz ellenfeleidre az új, rang-alapú harcrendszerben, amihez szükséged lesz logikára és gyors reakcióra is.

Paper Mario: The Origami King
Paper Mario: The Origami King
Paper Mario: The Origami King

ÚJRAÉPÍTENI PAPÍRDARABONKÉNT

Paper Mario: The Origami King

A világméretű pusztításuk során, a Hajtogatott Katonák és King Olly Papírmacsó teremtményei hatalmas darabokat szakítottak ki a tájból, számos Nem-Feneketlen Lyukat készítve, melyek akadályoznak majd utad során. Szerencsére csak egy kis varázskonfettire van szükséged, hogy minden olyan legyen, mint új korában!

Egy apró meglepetés garantáltan jár, amikor megjavítasz egy lyukat – akár csak pár érme vagy esetleg egy megmentésre szoruló Toad. Csapkodj meg a kalapácsoddal dolgokat, mint fák, fű, gonoszak vagy nagyobb gonoszak, hogy feltölthesd a konfetti készleteidet!

VISSZA A VÁROSBA

Toad Town lakóit szanaszét szórták a birodalomban és nagyon nagy szükségük van a te segítségedre! Összegyűrve, meghajlítva, kicsavarva – csapj rá egy bajbajutott Toadra a kalapácsoddal, hogy visszaállíthasd őket eredeti formájukba és boldogan élhessenek tovább.

Miközben egyre több Toadot mentesz meg, néhányuk visszatér Toad Town-ba – és ezzel a városkába visszatér az élet, boltok és egyéb üzletek nyílnak megújra. Térj vissza gyakran, hogy megnézd mi minden nyitott ki és vásárolj be a rád váró kalandokra.

AZ ARÉNA KIRÁLYA

Amikor eljön az ideje, hogy megküzdj a Hajtogatott Katonákkal, a csaták egy új fordulatot vesznek! A küzdelmek egy kör alakú arénában zajlanak – Mario áll középen és ellenfelei körbe veszik több körgyűrűn állva.

Paper Mario: The Origami King

Csúsztasd és fordítsd óvatosan ezeket a köröket, hogy összecsoportosíthasd az ellenfeleket. Ha egy csoportban vannak, támadáskor extra sebzést tudsz mérni rájuk. De vigyázz – csak párszor mozdíthatod a gyűrűket és közben telik az idő is, szóval ne tétovázz!

Válaszd ki a megfelelő támadást, hogy a csatatér adott részeit találd el! A Csizmákkal remekül végig lehet taposni az egy sorban lévő ellenfeleken, míg a Kalapács az egymás mellett álló gonoszokra tud jól lecsapni.


Akár ez is tetszhet:

2020.09.18.

Super Mario 3D All-Stars

2017.10.28.

Super Mario Odyssey

2018.07.13.

Captain Toad: Treasure Tracker

2019.03.29.

Yoshi's Crafted World

2019.01.11.

New Super Mario Bros U. Deluxe

2019.10.31.

Luigi's Mansion 3


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU