A LEGELSŐ MARIO RPG FELÚJÍTOTT FORMÁBAN ÉRKEZIK NINTENDO SWITCH KONZOLRA!

Állíts össze a különc hősök csapatát, és indulj el egy hóbortos küldetésre, hogy megjavítsd a kívánságokat teljesítő Star Roadot a Super Mario RPG játékban, Nintendo Switch konzolon! Fékezd meg a bajkeverő Smithy Bandát, és találkozz egy sereg tarka szereplővel, Genoval a titokzatos bábuval, és a jószívű Mallow-val.

Már kapható

Super Mario RPG

BEÜT A MÉNKŰ!

Bowser megint a megszokott rosszban sántikál: elrabolta Peach hercegnőt, úgyhogy Marionak kell a megmentésére sietnie! Amikor azonban Mario szembeszáll vele Bowser Keepben, hirtelen egy még nagyobb gonosztevő bukkan fel - Exor, the Giant Sword formájában. Ahogy a kastélyra zuhan, eltöri a Star Roadot, és olyan hatalmas rengést okoz, hogy mindenki a levegőbe repül. Így Marionak nem csak Peach hercegnőt kell megtalálnia, de új szövetségeseket is kell szereznie, és ki kell derítenie, milyen nagy terveket sző a Smithy Banda, még mielőtt túl késő lenne.

Super Mario RPG

Barangold be a labirintusszerű erdőket, kísérteties csatornákat, sebesen rohanó folyókat és még sok egyéb helyszínt, miközben a Star Road szétszóródott darabjait keresed, hogy helyreállítsd a békét egy olyan világban, ahol a kívánságok valóra válnak.

Vedd fel a harcot az ellenfelekkel a körökre osztott csatákban, nyiss ki kincsesládákat, és élvezd a számtalan minijátékot: versenyezz Yoshival, vagy lődd le a Koopa lövedékeket sok egyéb más mellett! Megállhatsz csevegni a helyiekkel is - itt nem csak vicces megjegyzéseket hallhatsz, de hasznos tanácsokat is kaphatsz a kalandodhoz!

Super Mario RPG

EGY KÜLÖNC HŐSCSAPAT

Utazásaid során hasonló lelkületű karakterekkel találkozol, akik csatlakoznak hozzád, hogy segítsenek megállítani a Smithy Bandát és megjavítani a Star Roadot. Szövetségeseid közé tartozik a barátságos Mallow-tól kezdve a titokzatos Genon át... még maga a nagy, gonosz Bowser is!

Super Mario RPG

Peach

Csatlakozik a csapathoz, és elhatározza, hogy legyőzi a Smithy Bandát, így megvédve királyságát.

Super Mario RPG

Mario

Bátor hősünk, aki elindul, hogy megmentse Peach hercegnőt és megakadályozza a gonosztevők ördögi tervét.

Super Mario RPG

Mallow

Érzékeny, de elszánt. A mágia és a varázslatok használatában jeleskedik. Békának nevezi magát, de egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy béka.

Super Mario RPG

Geno

Magabiztos, higgadt és bölcs. Egy felsőbb hatalom küldte, hogy helyreállítsa a békét a világban.

Super Mario RPG

Bowser

Ellenfélből lett szövetséges, aki közös ellenségeik, a Smithy Banda miatt nyújt segítséget Marionak és barátainak.

AZ ELLENSÉGEK ARZENÁLJA

Együtt kell szembeszállnotok a számos csatlóssal, akiket a világuralomra törű, fegyverszerű Smithy Banda a világra szabadított fémes fenyegetésként. Óvakodjatok a Goombáktól, Koopa Troopáktól és másoktól, akik csatlakoztak soraikhoz.

VARÁZSLAT, KALAPÁCSOK ÉS TAKTIKA

Super Mario  Maker 2

Időzítsd a gombnyomásokat az Akcióparancsok végrehajtásához, hogy növeld a kiosztott sebzést vagy csökkentsd a kapott sebzést. Ha tökéletesen időzíted a támadásodat, egyszerre minden ellenséget megsebezhetsz. Ha a védekezés közben teszel így, akkor teljesen elkerülheted a sérüléseket!

Minden sikeres Akcióparancs segít az Akciómérő feltöltésében. Ha ez megtelt, egy rendkívül erős hármas mozdulatot hajthatsz végre! Ez a mozdulat az aktuális hőscsapatodtól függően változik, így érdemes a különböző karakterkombinációkkal kísérletezni.

Super Mario RPG

MENTSD MEG A STAR ROADOT!

Használd Mario és szövetségesei együttes erejét, és állítsd helyre a Star Roadot, hogy a kívánságok ismét valósággá váljanak a Super Mario RPG-ben!

Hol kapható?

Akár ez is tetszhet:

2021.11.19.

Pokémon Brilliant Diamond

2021.11.19.

Pokémon Shining Pearl

2021.04.30.

New Pokémon Snap

2020.03.06.

Pokémon Mystery Dungeon: Team Rescue DX

2019.11.15.

Pokémon Sword

2019.11.15.

Pokémon Shield


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU