MARIO PARTY SUPERSTARS

Már kapható

PARTIZZ, MINT EGY SZUPERSZTÁR EZZEL A KLASSZIKUS GYŰJTEMÉNNYEL!

Szupersztárok figyelem! Készüljetek egy fergeteges bulira a Nintendo 64 korszak 5 klasszikus játéktáblájával, valamint 100 minijátékkal a teljes sorozatból - a Mario Party Superstars játékban, Nintendo Switch konzolon.

TE VAGY A SZUPERSZTÁR!

Lépj a szupersztárrá válás útjára a Mario Party módban - egy szórakoztató társasjátékban, ahol a szerencse egy pillanat alatt megfordulhat! Ahogy az összes többit, ezt a játékmódot is lehet online játszani*!

Dobj a kockával a táblán történő haladáshoz, útközben pedig gyűjts érméket és indíts be különleges eseményeket.

Minden forduló egy minijátékkal ér véget. Minél jobban szerepelsz, annál több érmét kapsz!

Költsd el az érméidet tárgyakra vagy csillagokra. Aki a legtöbb csillagot kapja, az lesz a győztes - vagyis a szupersztár!

A szabályokat kedved szerint alakíthatod - akár az esélyek kiegyenlítésére is. Válaszd ki a fordulók számát, azt, hogy milyen típusú minijátékokkal szeretnél játszani, és az egyes játékosok kezdő csillagmennyiségét.

TÁBLÁRA!

A játék a Nintendo 64 Mario Party sorozat öt klasszikus tábláján zajlik.

Fedezz fel két, hidakkal összekötött szigetet. Figyeld meg, melyik szigeten van a csillag!

Kalandozz a galaxisban, de vigyázz az elszabadult űrhajókkal és a Bowser-sugarakkal!

Sétálj végig az ínycsiklandóan finom tortán, és pakold rá az epreket, hogy nyerj!

Kóborolj az erdőben, és kövesd a táblákat. Próbálj meg nem eltévedni!

Légy óvatos! Ez a Boos által őrzött kísérteties hely más arcát mutatja nappal, mint éjjel.

100 MINIJÁTÉK!

Locsolj növényeket, versenyezz játékautókkal, vagy utánozz le grimaszokat - számtalan egyéb mellett - a teljes Mario Party sorozat 100 őrületes minijátékának szupersztár gyűjteményében!

Mindegyik minijátékot gombos irányítással játszhatod, így ebben a buliban mindenki szívesen látott vendég, akár Joy-Con kontrollert, akár Nintendo Switch Pro Controller-t használ. Ahogy az is mindegy, hogy a Nintendo Switch család melyik konzolján játszik.

Mario Party Superstars
Mario Party Superstars

Kerülj ki győztesen a „mindenki mindenki elleni” négyfős minijátékokból, alkossatok csapatot az ellenféllel szemben a 2-2 elleni és az 1-3 elleni minijátékokban, vagy küzdj szemtől szemben a Duel minijátékokban. Egy minijátékban nem tudod, hogy mitévő légy? Semmi gond! Minden egyes minijátékot addig gyakorolhatsz, amíg csak szeretnél, mielőtt komolyan nekivágnál a játéknak.

EBBE A BULIBA MINDENKI HIVATALOS!

Vidd magaddal bármikor és bárhová a partit, és játsszatok többen online*, ugyanazon a konzolon**, vagy a helyi, vezeték nélküli*** módban. A barátokkal vívott mérkőzések a társasjáték módban minden egyes kör után mentésre kerülnek, így nyugodtan tarthattok egy kis pihenőt, hogy később ott folytassátok a mókát, ahol abbahagytátok.

Mario Party Superstars

Mindegyik mód támogatja az online többfős játékot, így barátaiddal bármikor lenyomhattok pár minijátékot, vagy épp egy maratoni, 30 fordulós meccset. Ha pedig egyedül bulizol, akkor is véletlenszerűen meccselhetsz más partiarcokkal világszerte. A győzelem ugyanolyan édes (a csillagok ellopása pedig ugyanannyira jóleső érzés) függetlenül attól, hogy a világ mely pontján vagy!

Használj matricákat, hogy megdicsérd - vagy az őrületbe kergesd - játékostársaidat, miközben csillagokat gyűjtve száguldasz végig a táblán.

Mario Party Superstars
Mario Party Superstars
Mario Party Superstars
Mario Party Superstars

EGY HEGYNYI LEHETŐSÉG

Szükséged van egy kis pihenőre két játéktábla között? Akkor irány a Minijáték-hegy, ahol kizárólag a minijátékokra épülő módokban játszhatsz!

Szabad játék

Válaszd ki bármelyik minijátékot, amelyikkel csak játszani szeretnél!

Páros meccs

A 2-2 elleni minijátékokban két csapatot alkotva mérkőzhettek meg egymással!

Trió-kihívás

Ne hagyd, hogy megszakadjon a nyerőszériád az 1-3 elleni minijátékokban! Játssz egyedül vagy csapatban.

Sportok és rejtvények

Szórakozz sportolva, vagy tedd próbára ügyességedet a Pontvadászat rejtvényeivel!

Valamint továbbiak…

PARTIKELLÉKEK

Költsd el a kalandok során, valamint a Minijáték-hegyen szerzett érméidet Toad Boltjában, ahol matricákat, zenéket, kártyamintákat és egyebeket vásárolhatsz.

Mario Party Superstars
Mario Party Superstars

Hol kapható?

* Az online játékhoz folyamatos internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások igénybevételéhez létre kell hoznod egy Nintendo Account felhasználói fiókot, és el kell fogadnod az ehhez kapcsolódó felhasználói megállapodást. A Nintendo Account adatvédelmi irányelve érvényes. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatások nem minden országban érhetők el. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges.

** A multiplayer játékhoz játékosonként egy kompatibilis játékvezérlő szükséges. További (külön megvásárolható) játékvezérlőkre lehet szükség.

*** A helyi vezeték nélküli multiplayerhez játékosonként egy konzolra és a szoftver egy példányára van szükség.


Akár ez is tetszhet:

2018.10.05.

Super Mario Party

2020.06.05.

51 Worldwide Games

2021.09.10.

WarioWare: Get It Together!

2017.10.28.

Super Mario Odyssey

2019.06.28.

Super Mario Maker 2

2020.07.17.

Paper Mario: The Origami King


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU