WarioWare:
Get It Together!

Már kapható

CSELEKEDJ GYORSAN, VAGY LESZ NEMULASS!

Wahahaha! Hiányoztam? Még több mikrojátékos káosszal tértem vissza, és ezúttal az egész banda játszhat. Nézd csak meg! Wario és társai a többfős mikrojátékok eszelős keverékével térnek vissza a WarioWare: Get It Together! játékban, Nintendo Switch konzolon.

Ezúttal viszont két játékos is összefoghat, hogy közösen birkózzon meg a több száz pörgős és vicces mikrojátékkal.* Legyen szó hónaljszőrök rángatásáról, vagy szemeteszsákokból történő kiszabadulásról, villámgyors reflexekre lesz szükséged ahhoz, hogy teljesítsd ezeket a nem éppen hétköznapi kihívásokat!

VÁGJATOK BELE KÖZÖSEN!

A hírhedt játéktervező Wariót és bandáját beszippantotta legújabb alkotása, így a Történet Módban a te segítségedre lesz szükségük, hogy kiszabaduljanak.

Használd jellegzetesen abszurd képességeiket a számtalan mikrojáték során - akár egyedül, akár egy további játékossal együttműködve, ugyanazon a konzolon, vagy helyi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül* játszva.

ISMERD MEG A BANDÁT!

Ezúttal közvetlenül irányíthatod Wariót és cimboráit. A több mint egy tucat különböző - egyedi képességekkel rendelkező - játszható karakterrel az egyes mikrojátékok megoldása csakis attól függ, hogy kit irányítasz!

Wario

A főnök maga, aki jetpackje segítségével repked, és előre tud száguldani, hogy felvegye a tárgyakat, vagy elkerülje az akadályokat.

WarioWare: Get It Together!

18-Volt

Ez a zenerajongó rapper CD-ket hajigál a feje tetejéről, hogy megoldja a mikrojátékokat, miközben különleges gyűrűket használva közlekedik.

WarioWare: Get It Together!

Mona

Bár a bumerángja pontosan irányítható, de a repülő robogó, amivel közlekedik, egy kicsit zabolátlanabb, úgyhogy vigyázz, merre mész!

WarioWare: Get It Together!

Dribble & Spitz

Ezek a sci-fi imádó taxisofőrök egy-egy igazán hasznos fegyverrel rendelkeznek, de mivel Dribble jobbra lő, Spitz pedig balra, a győzelem érdekében össze kell dolgozniuk.

WarioWare: Get It Together!

Dr. Crygor

A részben robot, részben őrült tudós Dr. Crygor bármilyen irányba úszhat, hogy kipipálhassa a mikrojátékokat.

WarioWare: Get It Together!

És még sokan mások...

A VÁLTOZATOSSÁG AZ ÉLET SÓJA

Miután megtanultad az alapokat a Történet Módban, a Variety Pack rengeteg fergeteges játékmóddal vár téged és barátaidat:

Gotta Bounce (1‑4 játékos)

Tartsd a labdát a lehető legtovább a levegőben, de légy óvatos - csak akkor tudod elütni, ha a labda színe megegyezik a te színeddel!

Daily Grind (1‑4 játékos)

Markold fel a szerződéseket a WarioWare irodába vezető úton, kerüld el a veszélyeket, és versenyezz a legmagasabb pontszámért a valaha volt legőrültebb ingázás során.

Duelius Maximus (1‑2 játékos)

Harcoljatok egymás ellen, hogy kiderüljön, ki tudja a legtöbb mikrojátékot teljesíteni. A vesztes az, akinek elsőként fogy el az élete!

Balloon Bang (2‑4 játékos)

Birkózzatok meg felváltva a mikrojátékokkal, miközben ellenfeleitek eszeveszetten próbálnak felfújni egy léggömböt - de vigyázz, hogy azelőtt végezz, mielőtt kipukkadna a lufi!

Rising Star (2‑4 játékos)

Dolgozzatok össze, hogy teljesítsétek a mikrojátékokat és megszerezzétek a csillagokat. De ha nem adsz bele mindent, a csapattársad zsákolja be a csillagot.

Friendless Battle (1 játékos)

Válaszd ki kedvenc szereplődet, majd vedd fel a küzdelmet az ellenfelek végtelen áradatával, amíg el nem fogy az életed. Vajon meddig bírod?

És még számos további játék vár!

KEVERD ÖSSZE!

Küzdj meg a dicsőségért a Wario Cupban! Vegyél részt a heti kihívásokban, amelyek minden héten új és egyedi csavarral bolondítják meg kedvenc mikrojátékaidat. Szerezz pontokat, hogy új külsőket nyiss meg a bandád számára, és célozd meg a világranglisták csúcsát**.

WarioWare: Get It Together!

JÓ LENNE EGY KIS ÍZELÍTŐ?

Csillapítsd a mikrojátékok iránti étvágyadat a - már elérhető - ingyenes WarioWare: Get It Together! demóval. Töltsd le a Nintendo eShopból a Nintendo Switch konzolodon, vagy a Nintendo UK hivatalos weboldaláról - a kezdéshez csak jelentkezz be, és nyomd meg a "Download demo" gombot!

WarioWare: Get It Together!

HOL KAPHATÓ?

*A multiplayer játékhoz játékosonként egy kompatibilis játékvezérlő szükséges. További (külön megvásárolható) játékvezérlőkre lehet szükség.

**Nintendo Switch Online tagság szükséges.


AKÁR EZ IS TETSZHET:

2018.10.05.

Super Mario Party

2020.01.03.

Dr. Kawashima's Brain Training for Nintendo Switch

2019.11.08.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

2020.06.05.

51 Worldwide Games

2019.06.28.

Super Mario Maker 2

2018.06.21.

Minecraft


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU