Üzletek listája
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Utazz az aranyra!

Csatlakozz Mariohoz, Sonichoz és barátaikhoz eddigi legnagyobb kalandjuk során a Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 játékban Nintendo Switch konzolon! Készülj fel a 2020-as tokiói olimpiára egyedül, vagy versenyezz barátaiddal a vadonatúj számokban - gördeszkában, karatéban, szörfben vagy falmászásban - és persze a régi kedvenc sportágak és klasszikus 2D játékok hatalmas kínálatában.

Kezdődjenek a játékok!

 

Akár a pályán, akár a medencében, vízen, vagy a ringben, meg fogod találni te is a kedvenc sportágadat a Mario & Sonic at the Olympics Games Tokyo 2020 játékban! Próbáld ki az új számokat, vagy élvezd a megszokott kedvenceket különböző játékstílusokat használva – köztük az immerzív mozgásvezérlést, ahol a Joy-Con kontrollert használva imitálhatsz mozdulatokat, mint a gerelyhajítás, vagy egy íjjal való célzás!

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Fogd magad három barátoddal, és akár ugyanazon a kanapén játszva mérkőzzetek meg az aranyért helyi multiplayer játékban, vagy csatlakozzatok és versenyezzetek három másik játékossal helyi vezeték nélküli játékban. Online is utazhatsz az olimpiai rekordokra, akár hét másik versenyzővel szemben rengeteg versenyszámban.

Újdonságok Tokióban 2020-ban!

Győzd le a mászófalat, nyerj kumitében, lovagold meg a hullámokat, és nyűgözz le minden deszkást a 2020-as tokiói Olimpia négy új versenyszámában!

 

FALMÁSZÁS

Mássz olyan magasra, amennyire csak tudsz, az időkereten belül. De mielőtt leugrasz, nézz le!

KARATE - KUMITE

Találd el ellenfeled, és szerezz pontokat. Aki először éri el a 10 pontot, győz! Hajime!

SZÖRF - SHORTBOARD

Lovagold meg a hullámokat, és csinálj annyi trükket, amennyi csak belefér az időkeretedbe!

GÖRDESZKA

Próbáld elérni a legmagassabb pontszámot, annyi trükk végrehajtásával, amennyire csak képes vagy a megadott időn belül!

Sztárok mindenütt

 

Vidd a zászlót a Super Mario és Sonic univerzumok sztárjaival közösen, mint Yoshi, Amy Rose, Luigi, Dr. Eggman és még sokan mások! A karakterek más és más sportágakban remekelnek, így kiválaszthatod kedvenc versenyződet, és a rekordokra törhetsz!

Megelevenedik a múlt

 

Utazz vissza az 1964-es tokiói Olimpiára Story módban! Miután Mariót, Sonicot, Bowsert és Dr. Eggmant beszippantja egy mágikus játékkonzol, hirtelen a korábbi tokiói Olimpia nosztalgikus 2D verziójában találják magukat versenyzőkként.

Fedezd fel Mario és Sonic segítségével a ’60-as évek Tokióját és versenyezz az ismerős olimpiai eventek old-school verziójában, mint a 100 m sprint vagy a távolugrás, miközben próbálod megtalálni a módját, hogyan jussatok haza. Eközben a jelenben utazz a különböző 2020-as tokiói helyszínek között Luigival, gyűjts barátokat, versenyezz minijátékokban és vegyél részt a modern sportágak versenyeiben, hogy így segíts Mariónak, Sonicnak és a többieknek!

Ingyenes demó elérhető!

A Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 demója már elérhető. Próbáld ki a válogatott 2D és 3D eventeket akár egyedül, akár helyi multiplayer módban, köztük két új Tokió 2020-as számot is – a szörföt és a karatét! Letöltheted a Nintendo eShopból a Nintendo Switch konzolodra, vagy a hivatalos Nintendo UK oldalról – csak jelentkezz be, és nyomd meg a „Download demo“ gombot az oldalon!

Töltsd le a demót

Képek

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU