SWITCH WarioWare: Get It Together!

A mikrojátékos őrület megérkezik a Nintendo Switch konzolra!

Wario ismét szerencsét próbál a videójátékokban, ezúttal azonban – szó szerint – tényleg odateszi magát! Segíts Wariónak és barátainak, hogy játszva jussanak ki a mikrojátékok mikrovilágából, és vegyél részt Nintendo Switch konzolon a WarioWare: Get It Together! több mint 200 eszelős mikrojátékában.

Vágj bele egyedül, vagy egy barátoddal a több mint 200 szélsebes iramú, mókás mikrojátékba – vagyis villámgyors, féktelen szórakozással teli minijátékokba! Amikor legújabb, agyament üzleti terve félresikerül, Wariónak a jellegzetes stílusát (és szagát) kell használnia, hogy helyrepofozza a dolgokat. Hogyan? Természetesen azzal, hogy játszik ezzel az elborult mikrojáték-gyűjteménnyel! Legyen szó egy robot összeszereléséről, vagy egy szobor hónaljszőrének kihúzásáról, a WarioWare: Get It Together! egy poénos, kooperatív mikrojáték-keverék.

Találd meg a kedvencedet a sajátosan őrült mikrojátékok garmadája között

Húzd ki Wariót, a híresen rossz játéktervezőt a csávából a Story Mode-ban, miután legújabb alkotása szó szerint beszippantotta. Játssz egyedül, vagy – a sorozat történetében most először – egy barátoddal a kétfős kooperatív módban! Játszhattok ugyanazon a konzolon, vagy a helyi, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Most először végre TE irányíthatod Wariót és barátait a saját kaotikus játékaikban. Használd jellegzetesen abszurd képességeiket a mikrojátékok tömkelegében. Boríts fel egy teknőst Wario rohanásával, vagy válaszd Ashley-t, és dobj rá egy varázslatot. A WarioWare: Get It Together játékban a maximális szórakozás kedvéért szabadon keverheted a szereplőket és a mikrojátékokat!

A WarioWare: Get It Together! szeptember 10-én érkezik Nintendo Switch konzolra.

A WarioWare: Get It Together! játék Nintendo Switch Lite konzolon történő futtatásakor a játékosoknak vezeték nélkül kell csatlakoztatniuk a (külön megvásárolható) Joy-Con kontrollereket. Ezekben az esetekben a felhasználóknak rendelkezniük kell a Joy-Con kontrollerek feltöltésére szolgáló eszközzel, például a Joy-Con Charging Grip töltő-markolattal.