DC Super Hero Girls:
Teen Power

Már kapható

Bújj a DC Szuperhős lányok bőrébe, és mentsd meg Metropolist!

A DC Super Hero Girls sorozaton alapuló új videojáték hamarosan Nintendo Switch konzolra érkezik! Csatlakozz Wonder Woman, Batgirl, Supergirl, Zatanna, Green Lantern és Bumblebee kalandjaihoz, hogy bűnügyeket oldj meg és legyőzd a gonoszokat!

Csatlakozz a harchoz Wonder Woman, Supergirl vagy Batgirl karaktereként a DC Super Hero Girls animációs sorozatból és mentsd meg Metropolist a DC leggonoszabb Szupergonoszaitól! Minden hős egyedi képességekkel veheti fel a harcot az ellenségekkel: Wonder Woman a harcos képességeit használja, az Igazság Lasszóját és a Repülő Pajzsot. Supergirl Hőérzékelős látással és Szuper Lehellettel rendelkezik és Batgirl mindenféle kütyüt talál fel, mint a Batarang és a Denevér-kampó. De ha épp nem a bűn ellen harcolsz, akkor a szuper életüket a tini életüket kell kiegyensúlyoznod!

DC Super Hero Girls: Teen Power

Fedezd fel a várost szabadon a tini Szuperhősökkel

Ne felejtsetek el találkozni a sorozat legjobb törzshelyein, mint például a Metropolis Gimiben és a Sweet Justice kávézóban, amelyek történetesen remek helyek fotók készítéséhez is, hogy megoszthassátok a Superstaposton. De légy résen, mert mindig meg kell védened a titkos személyazonosságodat, és még az is lehet, hogy összefutsz a város legkomiszabb szuper-gonosztevőivel, mint Harley Quinn, Macskanő és Csillag Zafír.

DC Super Hero Girls: Teen Power

Csatlakozz az igazságért folytatott küzdelemhez Wonder Woman, Supergirl és Batgirl szerepében a DC Super Hero Girls animációs sorozatból.

Mentsd meg Metropolist a Szuperhősök egyedi képességeit használva, és győzd le a Szuper Gonoszokat, mint Harley Quinn, Macskanő és Csillag Zafír és csatlósaik!

Fedezd fel a várost a hősök és a tinédzserek bőrébe bújva, és látogasd meg a sorozat ikonikus törzshelyeit, például a Metropolis High Schoolt és a Sweet Justice-t - de ne fedd fel a titkos személyazonosságodat!

Hol kapható?


Akár ez is tetszhet:

2020.03.20.

Animal Crossing: New Horizons

2020.02.14.

Snack World: The Dungeon Crawl - GOLD

2021.05.21.

Miitopia

2019.07.19.

MARVEL Ultimate Alliance 3: The Black Order

2020.03.06.

Pokémon Mystery Dungeon: Team Rescue DX

2021.03.05.

Harvest Moon: One World


Copyright © 2017 - 2023 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU