LINK VISSZATÉR A NINTENDO SWITCH KONZOLRA A PÉNTEKEN MEGJELENŐ HYRULE WARRIORS: AGE OF CALAMITY JÁTÉKBAN

Éld át a történetet, ami száz évvel a The Legend of Zelda: Breath of the Wild eseményei előtt játszódik, a Hyrule Warriors: Age of Calamity játékkal, ami ma jelenik meg, kizárólag Nintendo Switch konzolra. Nézd meg, milyen a játék akció közben az új előzetesben:

Egy évszázaddal a The Legend of Zelda: Breath of the Wild eseményei előtt történt a Nagy Katasztrófa. Hyrule sötétségbe borult, és az országot elpusztító gonosz erő mindörökre megváltoztatta a királyságot. Bár a Nagy Katasztrófa szóba került a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játékban is, a rajongók mindeddig sosem élhették át, mi történt a katasztrofális események előtt. Ez most megváltozik…

A játékosok visszautaznak a Nagy Sorscsapást megelőző időkbe, és epikus ütközetekben vesznek részt, amelyek emlékezetes Hyrule-béli helyszíneken játszódnak, mielőtt azok elpusztultak volna. A játékban a The Legend of Zelda: Breath of the Wild során már megismert arcok bukkannak fel, Link és Zelda mellett többek között a négy Bajnok is, akik most először lesznek játszható karakterek a Hyrule Warriors sorozatban.

A Hyrule Warriors: Age of Calamity gyors tempójú és stratégiai ütközetei a kombinációk használatára és a lélegzetelállító harci mozdulatok kivitelezésére fókuszálnak, így tökéletes azok számára, akik egy intenzív játékra vágynak, aminek a központjában a non-stop akció áll, és ami a The Legend of Zelda: Breath of the Wild világához is szorosan kötődik. Ráadásul a játék egy részletes és mély történetet is elmesél, amiből lenyűgöző alapossággal ismerhetjük meg a Nagy Sorscsapást övező eseményeket, kapcsolatokat és drámai pillanatokat. A játékosok emellett a hatalmas, a teljes képernyőt betöltő Isteni Szörnyeket is irányíthatják, és a hozzájuk kapcsolódó pályákon a lenyűgöző képességeikkel biztosíthatják győzelmüket.

A játék pénteki megjelenését megelőzően a Nintendo Switch-tulajdonosok ízelítőt kaphatnak a gyors tempójú akcióból és drámai jelenetekből az ingyenes demóval, ami elérhető a Nintendo eShopon keresztül. A demón belüli haladásunkat ráadásul átvihetjük a teljes játékba, ahol egyszerűen folytathatjuk a megkezdett történetet.

 

Merülj el a történetben, ami száz évvel a The Legend of Zelda: Breath of the Wild eseményei előtt játszódik, a Hyrule Warriors: Age of Calamity játékkal, ami november 20-án, pénteken jelenik meg, kizárólag Nintendo Switch konzolra.