Üzletek listája

Lépj be a kalandok világába

Felejts el mindent, amit a Legend of Zelda játékokról tudtál. Lépj be a felfedezések és kalandok világába a híres sorozat korlátok nélküli új játékába, a Legend of Zelda: Breath of the Wild-ba. Utazz át mezőket, erdőket, mászd meg a legnagyobb hegyeket és fedezd fel mi pusztította el a Hyrule királyságot ebben a lélegzetelállító openworld kalandban.

Mássz fel tornyokra és hegycsúcsokra, hogy kinézz új célokat, majd kezd meg utadat a vad tájakon keresztül. Az úton hatalmas szörnyek támadhatnak rád, vadászhatsz állatokra, élelmet gyűjthetsz vagy gyógyitalokat készíthetsz.

Légy felkészült és jól felszerelt

Egy hatalmas világ vár rád, melynek felfedezéséhez különféle öltözékek és fegyverek kellenek majd. Néhol vastag ruha kell, hogy túléld a hideget vagy épp egy laza öltözék, hogy kibírd a sivatagi hőséget. Néhány öltözék különleges hatásokkal bír, például gyorsabb leszel tőle vagy nehezebben vesznek észre az ellenfelek.

Az ellenfelek legyőzéséhez stratégia kell

A világ tele van mindenféle méretű és erejű ellenfelekkel. Mindegyiknek megvan a maga fegyvere és támadási módjai, ismerd ki őket gyorsan, hogy a megfelelő stratégiával le tudd őket győzni.

Olvass be egy amiibo figurát
Veszélyes egyedül menni...

Segítsd a kalandjaidat a The Legend of Zelda: Breath of the Wild új amiibo figura sorozatával, melyek 2017 március 3-tól kaphatóak.

Olvasd be Wolf Link amiibo figuráját, hogy a játékban is megjelenjen Wolf Link. Wolf Link rátámadhat az ellenfelekre vagy segíthet általad keresett tárgyakat megtalálni. Egy új The Legend of Zelda amiibo sorozat is készülőben van.

Képek

Előrendelés

Switch kiadás

Switch limitált kiadás

Wii U kiadás

Már kapható

Copyright © 2017 - 2021 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU