Yoshi’s Woolly World + Yarn Yoshi L-Blue

Ez a termék egy speciális játékszoftver + amiibo csomag. Ez a csomag nem hivatalos limitált kiadás.

A Yoshi’s Woolly World egy színes, horgolt platformer, kizárólag Wii U konzolokra! Fedezz fel egy kötött világot az ezúttal teljesen gyapjúból készült Yoshival! Használd Yoshi jellegzetes képességeit az eldugott helyszínek és gyűjthető tárgyak megtalálásához: szippants be egész falakat Yoshi nyelvével, dobálj fonalgombolyagokat új platformok megkötéséhez és lebegő ugrásoddal juss el elérhetetlennek tűnő helyekre!

 Veszély fenyegeti a Craft Island lakóit! A Handmade Ocean közepén elterülő szigeten a Yoshi klán egy újabb pihenéssel és szórakozással teli napját tölti…amíg fel nem tűnik a gonosz kötött Kamek! A hitvány gonosztevő varázserejével fonalgombolyaggá változtatja a Yoshik többségét, de páran szerencsére megmenekülnek és elüldözik, mielőtt még több kárt tenne. Ezt követően a megmaradt Yoshik közös erővel indulnak barátaik megmentésére!

Új között formája ellenére Yoshi tarsolya tele van trükkökkel, köztük olyan jellegzetes mozdulatokkal, mint az ellenfelek beszippantása, a lebegő ugrás a magas platformok eléréséhez és tárgyak elhajítása az ellenfelek legyőzéséhez vagy új utak megnyitásához – annyi különbséggel, hogy ezúttal fonalgombolyagokat dobál, nem pedig tojásokat. Kapd be ellenfeleidet, bogozd ki a csomókat és üsd meg a Fonal Kosarakat fonalgombolyagokért, majd hajítsd őket az ellenfelek és kapcsolók felé a továbbjutáshoz! A gombolyagok a körvonalazott helyeken még új platformok horgolására is használhatók! Yoshi továbbá képes különböző alakokat is felvenni, mint például motor, repülő és vakond, a különböző akadályok leküzdésére.

Minden pályán különböző gyűjthető tárgyak hevernek szerte szét, amiket nem mindig könnyű megtalálni! Ugyan a csillogó gyöngyök többnyire szem előtt vannak, a többi tárgy alaposan el van rejtve. Rugaszkodj neki gyanús falaknak és told el őket új helyszíneket felfedezve, bontsd szét a környezeted rejtett kincseket keresve és dobálj fonalgombolyagokat a láthatatlan tárgyak felfedéséhez! Gyűjtsd össze a Mosolygós Virágokat új pályák megnyitásához, a Csoda Gyapjakat a Yoshi barátaid megmentéséhez és új Yoshi mintázatokhoz, valamint a Pecsét Jelvényeket a Miiverse felületén használható pecsétekért!

Állj össze egy barátoddal vagy családtagoddal és vágjatok neki együtt a kalandoknak a helyi többjátékos kooperatív módban. A két játékos közösen sokkal nagyobb területet tud átfésülni a tárgyak után kutatva, illetve az ellenfeleket is könnyebben győzik le. Új magasságok elérésében is segíthettek egymásnak: ugorjatok egymás fejére és adjatok egy kis löketet, vagy hajítsátok el társatokat gombolyag módjára a nehezen elérhető helyekre!

Bárki jól érezheti magát ebben a fonal világban! A tradicionális Yoshi élményért válaszd a Klasszikus Módot, vagy játssz nyomás nélkül a Nyugodt Módban. A Nyugodt Módban Yoshi egy pár szárnyat kap, amivel képes a levegőben maradni és élettöltő szívekből is többet találni a pályákon. Ha még így is nehéznek találsz egy pályát, öt próbálkozás után egy Sérthetetlenség Tojást is kapsz, ami megvéd minden ellenséges támadástól.

Az amiibo figurák számos módon használhatók a Yoshi’s Woolly Worldben. A kompatibilis amiibo figurákat a Wii U GamePad NFC felületén beolvasva két Yoshit irányíthattok egyjátékos módban, elmenthettek Yoshi mintázatokat az amibo figurára, vagy akár közismert karakterek inspirálta új mintákat is megnyithattok.

  • Fedezz fel egy csodálatos kötött világot tele gyűjthető tárgyakkal és mentsd meg a Yoshi klán tagjait a Yoshi’s Woolly World keretében, kizárólag Wii U konzolon!
  • Járd be a különböző anyagokból készült világot és használd Yoshi jellegzetes mozdulatait a falak lebontásához, illetve a számtalan rejtett helyszín és tárgy felfedéséhez!
  • Állj össze egy barátoddal és vágjatok neki együtt a kalandoknak a helyi többjátékos kopperatív módban!
  • Élvezd a tradicionális Yoshi élményt a Klasszikus Módban, vagy játssz nyomás nélkül a Nyugodt Módban!
  • Az amiibo figuráiddal új, karakter-specifikus Yoshi mintákat oldhatsz fel vagy akár két Yoshit irányíthatsz egyszerre!