YO-KAI WATCH Blasters White Dog

Csatlakozz Jibanyanhoz és Blasters csapatához akciódús harcokban, hogy megállítsátok a Yo-kai svindlisorozat hátterében álló gonoszokat.

Győzz le ellenséges Yo-kai lényeket és nagy főellenfeleket a képességeid és Soultimate mozdulataid használatával, akár 3 barátoddal együtt.* Mialatt küldetéseket végzel el, új Yo-kai lényekkel is összebarátkozhatsz, akik tovább fokozhatják csapatod menőségét. 

Eddzetek Burly őrmesterrel, hogy ti legyetek a legerősebb Blasters csapat! Miközben küldetéseket teljesítesz, gyűjts Oni Orbokat és más tárgyakat, hogy továbbfejleszd, vagy készített felszerelésekkel felerősítsd csapatodat. Néhány küldetés, boss és Yo-kai exkluzív, és csak az egyik verzióban található meg. Cserélgess Yo-kai lényeket a verziók között, és gyűjtsd össze mindet! Minden barátságos Yo-kai lényt megszerezhetsz a YO-KAI WATCH 2 játék összes verziójából, minden boss-szal találkozhatsz, sőt még a teljesen új Usapyon, Blizzie és további Yo-kai lényekkel is. Kösd össze mentésedet a YO-KAI WATCH 2 valamelyik verziójával, hogy különleges Yo-kai lényeket szerezz. Ismerd meg a történet új oldalait, új Yo-kai lényeket, boss-okat és küldetéseket a megjelenés utáni szoftverfrissítésben. 

  • Álljatok össze izgalmas helyi és online többszemélyes játékra akár 4 játékossal
  • Taktikázz különböző harci szerepekben: támadó, gyógyító, távolsági és tank Yo-kai
  • Kelj útra, és fedezd fel a több mint 400 új és visszatérő Yo-kai lényt, akikkel összebarátkozhatsz
  • Teljesíts küldetéseket tárgyakért és Oni Orbokért, hogy felszerelést gyárts és továbbfejlődj
  • Az általad játszott verziótól függően találkozz más és más Yo-kai lényekkel, boss-okkal és küldetésekkel
  • Szerezd meg a három különleges Yo-kai egyikét úgy, hogy összekötöd mentési adataidat a YO-KAI WATCH 2 játék valamelyik verziójával: Jibanyan S a YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits-ben, Komasan S a YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls-ban, or Komajiro S a YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters-ben. 
  • Unlockold a két új Oni Crank-a-kai-t és Lucky Crank-a-kai-t, hogy még több, ritkán megtalálható Yo-kai lényt vagy tárgyat kaphass. QR-kód©-mintázatok és jelszavak további játékbeli érmékhez juttathatnak, amiket a Crank-a-kai-hoz használhatsz.